Så kører bussen!

Velkommen til bloggen!
Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at lytte til ord-ekvilibristen Kristine Høeg, som på min Instagram-profil foreslog, at jeg kaldte den ‘Twin Peaks’! Så her er den altså!

Lige lidt om mig sådan lige for tiden.
mave1Jeg har været skruk, siden jeg var 4 år (give and take), så da jeg endelig blev gift med min mand d. 15. juni 2013, og han var game på, at vi skulle gå i gang med ‘Projekt Baby’, tog min æggeleder tilsynelandende ingen chancer og sendte to æg afsted, så i marts (præcis 9 måneder efter vores bryllupsdag, God damnit!) skulle jeg gerne nedkomme med hele to babyer – umiddelbart efter hinanden.

Jeg har været på barsel siden nytår, selvom jeg på det tidspunkt kun var 28 uger henne i rugeriet.
Grunden til, at Riget automatisk tilbyder en sygemelding så tidligt er, at en tvillinge-gravid allerede da er på størrelse med én, der ville være klar til at føde, hvis der kun havde været én alien derinde.

Og det skulle vise sig at være ganske sandt …
Mine kommende børn har det skønt inde i det, der engang var en relativt pæn og flad mave. Min jordemoder siger, at de ikke har opdaget, at de skal deles om pladsen, for mens de fleste tvillinger efter 22. uge vokser langsommere end “énlinger”, klør mine bare ufortrødent på med samme hast som hvis de havde været alene derinde.

Så her i 32. uge er jeg plaget af vand i hele kroppen (not pretty! Min hage har fået hager!), ondt i ryggen, smertende bækken, skin tags (pænt ord for hudflapper!) og karpaltunnelsyndrom – som betyder kronisk sovende fingerspidser, mens resten af fingrende bare gør naller konstant.
Karpaltunnelsyndrom gør faktisk også ret ondt i fødderne. Forstået på den måde, at jeg har svært ved at holde på ting. Det resulterede i, at jeg i morges tabte et helt glas med Nutella ned over mine bare tæer. (King size).

Men maven er sgu flot! Dét synes jeg altså! Dens form minder mig lidt om tegneseriefiguren ‘Dancing Hippos’ næse, men det kan hippo1sgu da også noget! 🙂
Jeg havde troet, jeg ville være typen, der i min graviditet skulle storme rundt i stiletter med den dér ‘preggers glow’ i hele face, mens jeg stolt aede min mave og overbærende sagde “Ja, du må gerne røre” til misundelige kvinder på diverse caféer i det indre København.

Klip til scenen af MM, der kaster op i munden på sig selv i Netto, da en stakkels mand uforvarende kommer til at give hende en lillebitte albue i maven, da han skal lægge sin Becel op på kassebåndet …
Eller alle mine fine sko, stiletter og støvler i str. 37, som samler støv på hylden, fordi jeg har været nødt til at bide hovedet af al skam og købe et par Nike Free i str. 39, da det er det eneste, jeg kan passe – og som samtidig er dejligt bløde at gå i.

Det er fascinerende, hvad vi lader os udsætte for i forplantningens navn!
Men det er også ret grineren at opleve, hvad kroppen egentlig kan, når det nu skal være.
Jeg har i skrivende stund taget 17 kilo på, siden jeg blev preggo, og jeg går benhårdt efter de 25!
Jeg er meget lidt interesseret i glutenfri madvarer, drikker masser af Coca-Cola, har en ting for pandekager med is, al chokolade fra Fazer, Kinder og Tom’s og er opdraget i Jylland med en sund interesse for alle retter, som serveres med sovs og kartofler, og for tiden vokser de to i min mave med 200 gram om ugen – hver! Så jeg må jo sætte lidt til livs. For deres skyld – naturligvis! 😉

Miu MiuPå søndag skal jeg med min mand, Jon, til Robert-prisuddelingen på Tivoli Congress Hotel.
Jeg har lånt den SMUKKESTE kjole af Benedickte Utzon, og målet er at bruge hele søndagen med fødderne enten oppe eller nedsænket i isvand, således at jeg kan have mine Miu Miu-stiletter på i bare de 10 minutter, vi skal stå på den røde løber!
De er nemlig af en form for ruskind, så de er købt i størrelse 37, men efter at have haft dem på én gang, var de udviddet nok til at passe en størrelse 38. Jeg håber sådan, at den ulykke nu skal vise sig at være en skjult velsignelse.

Fingers crossed …

27 comments

 1. Så hyggeligt at følge dig og super fedt at du har startet en blog! Ser frem til en masse skønne indlæg 🙂

 2. Er allerede fan. Kan mærke at det bliver rigtig godt. Tillykke med bloggen og den sunde indstilling til din graviditet. Held og lykke med den røde løber og de vandholdige fødder. Er spændt på hvordan det går.

 3. Hvor skriver du bare på en dejlig levende måde… Lige til at gøre en glad helt nede i maven.. Tak!!

  Af en eller anden grund har du fascineret mig så jeg synes det er en FED ide med bloggen så jeg kan lure lidt mere 🙂 .. Ej oki, det lyder lidt stakler agtigt, men altså- jeg synes sgu bare du er sød og hyggelig at følge:)

  Nyd alt, glæd dig og held og lykke med det kommende og mest fantastiske eventyr 💗💙 🙂

  Kram Sara

   1. ❤️
    Man skal huske at rose folk når man virkelig mener det og de gør indtryk på een.. Så hermed ✌️ til dig😘

 4. Haha, kan næsten høre dig snakke, når du skriver – en fornøjelse at læse med på din nye, fine blog.:-) Vil glæde mig til at følge dig og ikke mindst dine to små stjerneskud. Godt initiativ,MM!
  Kh e

 5. ENDELIG kom der en blog – følger dig allerede på instagram og er fuldstændig vild med dig måde at skrive på! Forsæt med det, du er for sej !!

 6. Ah, ja tak. Hvor er jeg glad for at opdage din blog. Like it already:-)
  Jeg fødte selv sidste år i marts… Dog bare en enkelt klump guld -til gengæld en stor en af slagsen 😉
  Oh, havde næsten glemt karpaltunnel i hænderne. For nade det var belastende… Men også en sjov del af forløbet når man tænker over det.
  Jeg GLÆDER mig til at følge dig her.
  //Jonna

 7. Tillykke med graviditeten. Var selv igennem for knap 2 år siden med mine tvillinger. Meget lig dig var mine også på størrelse med “single” babyer ved fødsel og oveni alt det man ellers er fyldt op med ifm en graviditet er de der 6 kg børn hårdt for kroppen til sidst. Jeg nåede de 25 kg ekstra og eftersom jeg normalt ligger omkring de 50 er det ret sindssygt :-). Held og lykke med det, glæder mig til at smugkigge lidt med her

 8. Hi hi. God skrivehumor. Glæder mig til at følge din blog.
  I Aalborg bliver man sendt på barsel i uge 20, og fødslen sættes i gang i uge 38+0.

  Mht om din mand skal tage imod tvillingerne ved fødslen så lyder det i mine øre som en fantastisk ide. Når du er midt i fødslen så registeret du slet ikke om der er nogen der kigger i din sydlige region. Man kunne faktisk ikke være mere ligeglad. Tro det eller lad være. Du er langt mere fokuseret på det stykke arbejde du er ved at udføre.
  Og jeg kunne forestille mig, at det må være frustrerende at stå på sidelinien, helt uden at kunne foretage sig noget håndgribeligt. Jeg tror det vil gøre manden super stolt, og få ham til at føle at han helt reelt har bidraget med et stykke arbejde. Noget han vil huske og kan være stolt af resten af livet.
  Så skidt med vores forfængelighed.
  Jeg havde sågar lakeret negle og barberet mig til u.g. før fødslen, men det bliver også bare ubetydeligt ift det fantastiske stykke arbejde du skal udføre ved fødslen.
  Husk at tage en masse billeder ved fødslen. Hellere for mange end for lidt. Man kan altid slette nogen efter gødslen, men man kan ikke genskabe unikke øjeblikke.

  Mvh Ditte

 9. Yesss! Glæder mig til at læse med! Og hvor jeg grinede over det med de Nike Free! Købte også mit første par da jeg var højgravid og spurgte ængsteligt min mand, hvad vi dog skulle gøre hvis jeg blev sådan en der kun ville gå i dem, for de var bare så dejligt bløde!!! Han svarede, at så måtte han jo binde mig til en stol foran mit skoskab indtil jeg fik lyst til at tage mine fine sko på! Fast forward seks måneder og lige nu har jeg et lidt for tæt forhold til UGG støvler! “Men de er varme!!!”

 10. Hahaha MM, har lige læst alle dine indlæg – funny 🙂 Du skriver dejligt ig sjovt!! Skal helt bestemt følge med dig, og hvis du tør så læs gerne med på min blog, hvor der er sandhed for alle pengene 😉 Og sygdom lige pt, men det går vel over (igenigenigenigenigenigen)… Nå men fedt fedt skriveri 🙂

 11. JUHUUUUUU, nu både her og på insta (lød det bare lidt stalker agtigt…)
  Nyder din skrive stil, levende, humoristisk og ærligt. Med frygt for at lyde som de der kloge koner, som elsker at blande sig i gravides graviditet, så kaster jeg mig lige ud i et lille godt råd, som hjalp mig. Jeg døjede også med karphal, under min tvillinge graviditet og blev anbefalet at sove med de der sikkerheds handsker man bruger når man står på rulleskøjter. Indrømmet, ikke den mest sexy at sove ved siden af, og fik vidst også ramt min mand et par gange. MEN, det hjalp lidt på smerterne, kunne da chatte med venindernei et par timer og børste tænder selv. Alt det der blev tabt på gulvet, måtte min (grinende) samle op når han kom hjem 🙂

 12. Jeg er hermed læser af din blog! Jeg har ikke selv været gravid, og da slet ikke med tvillinger, men for 28 år siden lå min søster og jeg i vores mors mave og fyldte ad bare helvedes til. Vi kom til verden præcis otte måneder efter vores forældres bryllup (født tre uger før tid), og selvom det vist nok er lige lovligt hårdt forældrene, så er det altså toppen at være tvilling.

  Held og lykke med det. Glæder mig til at følge med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s