Lørdag med livmoder, lunch og laster.

Oh, how I love Saturdays!
Selvom jeg er på barsel og ikke laver en skid i hverdagene heller, og Jon kun har et par optagedage om ugen for tiden (Han spiller små-klam bowlinghal-bestyrer i ‘Kødkataloget’ på DR3. Med et virkeligt grimt skæg. Seriøst!), så kan lørdage sgu alligevel noget, de andre dage ikke kan. Intet feder om lørdagen, man sover ekstra-længe, og der er altid noget godt dårligt i TV om eftermiddagen. It’s great!

03Min lørdag startede så med livmoder. Jeps, den var også ny for mig!
Jeg går til et fødselsforberedelses-kursus hos Mia L. Rasmussen, som med afspændingsøvelser, vejrtrækning og lydfiler gør sit ypperste for at forberede mig på at skulle klemme to unger ud af mit allerhelligste om en god måneds tid.

Jeg synes, det i mange tilfælde med graviditet, fødsel og børneopdragelse er som religion. Man må selv vælge, hvad man synes passer godt til én og så gøre dét! Og så kan alle andre sådan set godt passe deres egen næringsvej.
Der er sikkert mange, der har en god oplevelse, selvom de ikke har forberedt sig til fødslen, og for mig giver det god mening af få nogle tips, inden “folkevandringen” ud af yours truly går i gang. Glup!

Jon var også med denne gang, og Mia fremsatte det forslag, at han eventuelt kunne tage imod ungerne, når de kommer skydende ud af mig på Riget … Altså stå “dernede” og agere målmand!?
Min smukke hippie-mand synes selvsagt, det var verdens fineste idé, men jeg ved sgu ikke helt, om jeg synes, det lyder så superspændende! Er der ikke folk nok dernede i forvejen den dag, monstro?

Efter snakken om det nederste af min mave, lod jeg tilværelsen henslæbe sig et par timer med min veninde, Anne, på Café Paludan i01 Fiolstræde (indenfor overskuelig vralteafstand fra min bopæl) for at få fyldt den øverste del af min mave.

Anne kom til at nævne sin datters børnehave, hvor man til nøds til fødselsdage kan få dispensation til at medbringe fødselsdagsboller med glasur i stedet for de ellers obligatoriske rosinpakker og figenstænger.
Modsat hendes veninde, som i sin datters børnehave pligtskyldigt og med rynkede, nærmest bekymrede bryn, var blevet forlangt, at hun skulle skrabe al den ugudelige glasur af bollerne (så at sige), før de måtte komme indenfor døren, grundet børnehavens stramme sukkerpolitik.

Jeg kan slet ikke forholde mig til daginstitutioner og sukkerpolitikker endnu, og det eneste, jeg har kunne tænke på siden den snak, er de dér fødselsdagsboller med glasur, så nu har jeg sendt min mand i Netto efter gær, hvedemel og flormelis, så jeg kan få min lyst styret!

Mens jeg har sladret på café, har Jon brugt tiden på at samle ungernes IKEA-seng.
02KÆFT, hvor ser det syret ud, når ens mand sidder dér og leger umbraco-helt til fordel for nogen, som stadig ikke findes!

I baggrunden af billedet ses et sneak-peak på den kjole, jeg skal have på til Robert-festen i morgen aften!! 😀

25 comments

 1. Kan simpelthen ikke lade være med at sidde og små grine til dine beretninger. Du har en fed humør :0)

  Spørger lige dumt ( kender ikke lige baggrunden ) men hvorfor skal i til Robert pris uddeling??

  Glæder mig til at hører mere ;0)

  1. Hahaha, fedt! Tusind tak!
   Min mand er skuespiller og er med i to tv-serier, der er nomineret til en Robert, nemlig Kødkataloget og Sjit Happens!
   Og så er det absolut sidste chance for mig for at blive dullet op!!! 😀

 2. Super fin blog, som du har startet dig her! Jeg var allerede solgt ved din første sætning om at have været skruk for evigt – jeg er nemlig selv i samme situation. Dog er jeg 23, og inde i lidt for nyt forhold til, at det lige er på dagsordenen. Så jeg er glad for, at din blog kan være min guilty pleasure 😉

 3. Er allerede vild med din blog… Du er så sjov og dejligt befriende med en blog der er helt nede på jorden – på den fede måde selvfølgelig 😉 Håber du vil blive ved med den stil, så man ikke skal sidde og få det helt dårligt med sig selv over hvor slet ikke særlig hip man er, eller ondt i pengepungen over alle de hippe ting som man skal have eller gå med 😉 … hvilket en sygeplejerskeløn sleeeet ikke kan følge med på 😀

  Så jeg synes din blog er en knald go’ ide…

  Held og lykke med tvillingerne – det kommer til at gå så fint så fint!

 4. Læser sjældent blogs, og følger ingen – men her var da én, jeg ikke kunne gå udenom efter jeg stødte ind i min kollegas link på facebook 🙂 Skøn læsning, herlig humor – denne blog er et mustfollow!

 5. Nok den fedeste blog til dato! Jeg er selv første gangs gravid, dog kun et barn 🙂 Men jeg har faktisk læst dine to indlæg for min kæreste, hans første kommentar var: Hun burde virkelig skrive en bog til mænd der skulle være far første gang.. Han synes din måde at forklare på hvordan du har det er en måde mænd forstår det på.. Humor og ærlighed;) Klø på herfra er ihvertfald en fast følger! Hilsner fra en første gangs gravid der er lige så langt henne..

  1. Hej Line!
   Åååh, red da lige min lørdag! Kæft, hvor er I skideflinke begge to!!
   Jeg er sikker på, at jeres kommende barn bliver både smukt, intelligent og musikalsk! 😀

   1. Det var da så lidt:) Men der er mange mænd der lige netop har problemet om at det kan være svært at forholde sig til den omvæltning der sker i livet.. Men så er det nemlig fedt at møde en der har det lidt på samme måde.. Og en der virker til at tage det lige så uhøjtidelig og afslappet med det som os:) Det er fedt.. Og selv tak for de pæne ord:D Glæder mig til at se dig i dit fine kluns idag, er så skøn en føelse at føle sig lidt som sig selv:) Næsten! Man savner sin krop!

 6. Tak for en super skøn blog. Faldt tilfældigt over dig på insta, og måtte også lige læse med her 😊
  Skal selv have barn nr 2 i starten af marts, og det er bare super hyggeligt at følge dine tanker om graviditeten, fødslen og alt andet. Du skriver med en god portion humor, som frembringer smil og godt humør. Tak

 7. Du er sjåw. Sådan virkelig meget sjåw. Hvis man kan sige det. Monsterskruk her, falder i svime over babyer, men der er laaaaang tid til, jeg skal ha’ en selv. Held og teløk’ med tvillingerne – I er fucking seje! 🙂

 8. Eeeeeeeeelsker allerede din blog!
  Har selv lige skudt en lille trold ud af det aller helligste og det er bestemt IKKE rosenvand og blomsterblade, der følger med ud i hovedet på de tusind af maskerede mennesker, der står og hjælper til!!!!!
  Men det er det hele værd, og evighedskvalme, vand i kroppen, hysteriske anfald m.m. er hurtigt undertrykt og fortrængt!
  Ps fandt et fantastisk billede i mine forældres gemmer, et gruppe billede af os fra børnehaven i Tandslet, hvor du har kort hår og iført velour fra top til tå (0:

  Hilsen Lene Mikkelsen

  1. Tusind tak, Lene, jeg har godt luret på din lækkermås på insta og fb! ❤️
   Og yes, det stod vist aldrig i kortene, at jeg skulle ende i modebrabchen… 😉

 9. F***ing fantastisk blog, Mette Marie! Når man selv er lidt småskruk (læs: MEGET) og har fået tilbudt stort rækkehus i provinsen så er det bare fantastisk med sådan en blog her! Du er virkelig sjov!! Thumbs up og kæmpe high five for awesome blog!
  ps: Hvis nogen begynder at rable omkring at blogs ikke må være “teksttunge” så skal du bare skubbe hårdt til dem med maven! For det holder 100% – lovin’ it!

 10. Fantastisk ide med bloggen 😊 Jeg følger dig allerede på instagram og er tit flad af grin over dine kommentar/hastags 😉 Det er jo en skøn egenskab at få andre mennesker til at smile, så selvfølgelig skal jeg læse om dine oplevelser her på bloggen 👍 Og jeps dagens grin er i hus 😊 ( evig skruk 👍)
  /Heidi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s