Søndag i for små sko og med store babser

Det gode ved at bo 5 meter fra Strøget i København er, at man kan spæne ned på gaden og impulsshoppe, når man pluuudselig erkender, at man ikke har noget som helst i tøjskabet.
Det dårlige ved at bo 5 meter fra Strøget i København er, well … Det samme!

Heldigvis bevæger jeg mig efterhånden så langsomt, at det altid tager mig en krig at komme op til kassen i butikkerne, så jeg kan slet ikke undgå at tænke mine køb igennem, før jeg kører kortet.

I aften skal jeg jo eskortere min mand til Robert Prisuddelingen, som finder sted på Tivoli Congress Center. Jon spiller med i Kødkataloget på DR3 og Sjit Happens på TV2 Zulu, og begge serier er nomineret til en Robert. Så jeg ser det lidt som sidste chance for, at jeg kan dulle mig op og holde til det, inden jeg når en sprængfarlighed af den kaliber, så Rulle-Marie vil blive tilkaldt ved min ankomst …

I morges så jeg ganske vrangvilligt i øjnene, at mine Miu Miu-stiletter må blive på bænken.
Jeg lyver ikke, når jeg siger, at min fod buede op ad skoen, som var jeg én af de onde stedsøstre, der gør, hvad hun kan for at lyve sig et kendis-knald med prinsen i Askepot.
Min mand kalder dem ‘hobbitfødder’ … Seems legit!

tingSå jeg røg altså på Strøget i al min magt og vælde for at finde et par billige sko med hæl i størrelse 39, og jeg endte i Aldo, hvor der heldigvis var 70% rabat. Bum!
Jeg har altså købt et par stiletter, som jeg kun skal have på én gang. Jeg føler mig som Medina!

Efterfølgende kravlede jeg i Illum for at finde sådan en snyde-gummi-BH uden stropper og spænde, som passer til min Utzon-kjole, som er gennemsigtig på ryggen. Sådan en slags BH har jeg aldrig haft før, idet jeg sådan set aldrig har haft bryster før. Og som min folkeskole-“kammerat” sagde: “Ville du måske gå med handsker, hvis du ikke havde hænder…?”

Damen i Illum spurgte, hvilken størrelse, jeg skulle bruge, og da jeg bare trak på skulderen som for at signalere, at jeg har opgivet at følge med min krops udvikling, stak hun lynhurtigt hånden ind under min jakke, maste min venstre babs lidt mellem sin tommel- og pegefinger og proklamerede rask væk “Du er en D-skål!”
Mens hun hentede den dobbelte gummidut, som mest af alt ligner to pessarer hæftet sammen på midten, bekæmpede jeg en trang bollertil at prale på facebook med min nye status som barmfager.
Nu mangler jeg bare at vælge neglelak og spise lidt flere af de fødselsdagsboller med glasur, som jeg producerede i går.
Åh, hvilken vidunderlig søndag!
Jeg håber, I også nyder jeres. 🙂

13 comments

 1. Du har rigtig mange neglelakker at vælge i mellem, så det bliver sikkert svært 😉

  Glæder mig til en masse flotte billeder.

  Håber I får en dejlig aften.

 2. Uh jeg glæder mig til at se dig i din kjole. hvilken neglelak endte du med? Og de der bh´er skulle være ret smarte. Kan i øvrigt fås p ebay til 19! kr. Og til en rigtig god kvalitet. Jeg ser frem til at prøve den om den virker på mine XXS 😉

 3. Jeg elsker allerede din blog!!
  Din ligefremme og sjove måde at skrive på, er bare så fangende!!
  Kan vitterligt se tingene for mig, alt imens jeg bare sidder og griner for mig selv! 😉
  Glæder mig til at følge dig👍
  Keep up!
  Bedste hilsner
  Alexandra

 4. Åhhh jeg havde helt misset dette indslag (og andre – jeg er pt igang med at læse op… eller rettere sagt tilbage i historikken) men for pokker… genialt !! Tak for en god latter.
  Til info kan jeg oplyse at mine kollegaer gloede underligt på mig og mit pludselig latter udbrud. Tja man kan jo ligesom ikke så godt fortælle i åbent kontorlandskab at grunden til dette latter udbrud skyldes kommentaren om 2 sammenhæftede pessaer – vel? 😉
  Det føltes som jeg var med i butikken – great !

  ahh.. nu kan jeg daffe hjem og smide mig på sofaen.. kigge længelsefuldt efter egne futter som i skrivende stund også er daffet af til hobbitland. Hvad er der lige med det der graviditets halløj ? Uge 25, 9 kg ekstra og ikke pga overforbrug af nutella, slik, chokolade, madorgier eller andre ting som man kunne tro, men i stedet bare 1 stk (ja kun 1 lille “sølle” kravl.. he he) øgle som bobler rundt derinde og har overtaget kroppen og alle dens funktioner….
  Well -. jeg er gravid – jeg må godt skyde skylden på mit endnu ufødte og uvidende barn.. ha ha ha..

  pointen er bare – mand åh mand.. selv kun med 1 stk babymaking kan jeg SÅÅÅ meget følge dig og dine ord omkring gravid. Skønt at man dermed ikke er alene.. (fnis)

  afsted til sofaen og hobbit land med mig – ha en skøn aften !!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s