Lidt om talent og vaner

Jeg synes, jeg er ret god til nogle ting. Jeg er ikke sådan én, der er sygt god til mange ting, men jeg har dog mine små, særegne talenter.
Jeg spiller eksempelvis stadig en mean blokfløjte efter at have modtaget undervisning i denne færdighed gennem hele min folkeskoletid. Ikke et talent, jeg ofte finder lejlighed til at anvende, dog.
Og så stuver jeg en SYG hvidkål!

Men jeg er ikke god til at sove. Jeg er faktisk straight up dårlig!
Jeg misunder sådan de mennesker, som bare lægger sig på puden og sover som en hun-puddel efter et weekendsophold på en kennel.
Jeg går ganske vist ud som et lys ved nattetide, men jeg vågner efter et par timers bevidstløshed og ligger så og stirrer op i loftet som en anden Sigmund Freud – bortset fra at hjernen står stille! Jeg tænker ikke på penge, kærlighed eller job, jeg er bare … Vågen!
I perioder har dette problem gjort det ret nedtur at være min sidekammerat på jobbet eller min søster. Eller min veninde. Eller hende i Netto den der dag … Hey, undskyld, egentlig!

20140128-101207.jpgMen nu, hvor jeg er på barsel, og selv hjemløse på gaden nærmest skriger ‘SOOOOV!!! Skyyynd dig, mens du stadig har muligheden!!’ efter mig, når de øjner min mave, har jeg lavet mine natlige vaner lidt om.
Når jeg vågner, står jeg op! I stedet for at ligge og prøve at stirre min mand vågen eller bare kigge ind i væggen, går jeg ind i stuen og tvangshygger mig. Jeg tænder stearinlys, laver natmad og ser fjerner.
Og efter en time eller to finder trætheden mig, og så tøffer jeg i seng igen og sover til op ad formiddagen.
De fleste dage henslæbes jo alligevel på sofaen grundet min kærlighedsbetingede overvægt, så jeg skal ikke nå noget.

Jeg har efterhånden luret, at det er bedst at gå i seng omkring midnat, for så kan jeg trække min vågne periode til klokken lidt i 5, hvor de nogenlunde seværdige programmer starter.
Jeg er nu klar til at gå til skriftlig eksamen i ‘Real Housewives of Vancouver’, og takket være weekenderne har jeg fået samlet op på 80’er-klassikere som ‘Vores Værste År’ og ‘Nanny Fine’.
Desværre ved jeg også langt mere end nødvendigt om moppesystemer fra Homeshopping, og hvis TDC ikke snart finder en anden kendis end Ida Corr at overeksponere i deres reklamer, ser jeg mig tvunget til at tage en snak med dem i en bestemt tone.

I disse dage sker der, som I måske kan fornemme, ikke så meget i mit lille liv.
Efter at have siddet på en stol i 3 timer under Robert-middagen, er mit bækken helt smadret, så jeg læser krimier med puder i ryggen på fuld tid.

Og lad mig lige få et øjeblik til at sige tak for den fantastiske modtagelse her i blog-verdenen!
Når man i en måned har følt sig som en enorm Jabba The Hut, der ikke kan andet end at spise, tage på og bede folk om hjælp til at nå ting, kan man sgu godt blive lidt rørt over, at I har været så sindssygt overskudsagtige til at komme med rosende, søde og sjove kommentarer på mine indlæg.
‘Kvinde er kvinde værst’, my ass! Jeg lover at sende de gode vibes videre ude i verden! Hvis jeg da nogensinde kommer op af sofaen … 😉

30 comments

 1. MM, jeg beundrer din optimisme, nyder din humor og elsker din måde at skrive på! Og selvom jeg selv personligt er lang fra din situation netop nu, synes jeg ikke dine indlæg er mindre spændende, sjove eller interessante!

 2. Mette Marie – du er for sej ! Jeg sys det lyder super hyggeligt med er natlige rendevous med tv-shop 😀 elsker allerede din blog 🙂 more power to you!

 3. Først og fremmest tak for en fantastisk blog 🙂 Den er sjov og underholdende – og så hjælper det jo nok også, at jeg selv bærer rundt på en lille fyr, som har meldt sin ankomst omkring 1. april. Jeg fik øjnene op for din blog af Lortemor (som også er guld værd), og er allerede hooked! Du har tidligere skrevet om der overhovedet var plads til endnu en blog af denne art – og svaret er ja! Må nok indrømme at alle de der overstylede børneblogs som går helt agurk over børnemodeugen mv. ikke lige er min kop thé. Tonen, indholdet og dit underholdene sprog her er til gengæld gået lige i hjertet på mig.

  Så bliv ved for pokker 😉 Og hvis du har nogle gode bloganbefalinger tager jeg imod med kyshånd (der er lidt mere tid i sofaen for tiden med stor mave og fusserne op – og der er blogs fantastisk underholdning – og væsentlig billigere end netshopping!)

 4. Kære Mette Marie!
  Jeg faldt tilfældigt over din blog,da så mange af mine “Instagram-venner” er ved,at falde over hinanden for,at Like & kommentere dine billeder… 😉 Så ville jeg ikke stå tilbage & bestemte mig for,at finde ud af hvorfor… Det har jeg ikke fortrudt,hvorfor jeg så nu følger dig både her & der 😉 Du har virkelig en uhøjtidelig og forfriskende vinkel på livet… Jeg smiler meget under læsningen af din blog – også af mig selv 😉 Tak for denne blog – jeg er sikker på,at du sætter smil på manges hverdag! Pøj pøj med det hele! Smil fra Stine

 5. Jeg er allerede vildt begejstret for din blog, og den blev fluks tilføjet på Bloglovin! Glæder mig til at følge med i fremtiden.
  Og det med at stuve en syg hvidkål skal man virkelig ikke kimse af – det er jo SÅ lækkert!
  Mange hilsner fra en fellow sønderjyde

 6. Er allerede kæmpe fan af din blog! Især fordi jeg selv er tvilling, og elsker alt og alle der har noget med tvillinger at gøre. Ønsker alt held og lykke 🙂

 7. Hej Mette Marie!
  Jeg har længe fulgt dig på instagram, hvor jeg har lappet dit sjove og kærlighedfyldte liv i mig. Og nu er der sket noget perfekt. Du er begyndt at blogge. Jeg skal ikke længere “nøjes” med en lille caption under et IG billede – Jeg kan kraftedeme få et helt blogindlæg!! YES! Keep up the good work! Du er for sej!

  Ps. jeg er selv tvilling – you’re in for a treat 😉

 8. Skøn, underholdende, hyggelig og dejlig blog du har fået lavet dig der! Den er allerede en af mine ultimative favoritter!
  Glæder mig til at læse meget meget mere! 🙂

 9. Tak for noget nær den sjoveste blog jeg har læst med på. Ja nok faktisk DEN sjoveste, for kan ikke engang komme i tanke om andre bloggere på det her niveau. Elsker at det ikke er højtideligt og din humor er så meget mig. Sidder med et kæmpe smil på læberne hver gang du poster et nyt indlæg (Gør det gerne noget oftere) og hver gang der er en lille tekst til sine IG billeder!
  Gid man kendte en som dig! Det er helt oprigtigt skrevet det hele..
  Håber det bedste for dig og din lille familie 👏

 10. Jeg må slutte mig til – og sige, at jeg sidder og klapper i mine små fede hænder, når der popper et nyt blogindlæg op fra dig. No pressure, of course! Men ja – førstehåndsindtrykket er; humoristisk, smuk, underholdende og i sandhed spændende. Og her taler jeg både om bogstaver og kvinden bag bogstaverne! Jeg er med – og jeg hepper!

  P.s. Jeg sover også dårligt, og jeg står også bare op, når jeg er vågen. Jeg bliver helt kuk af, at ligge i en seng for længe!

 11. Kære MM
  Tak for en ærlig, humoristisk og underfundig blog! Æske-skøn læsning.
  Har selv tvillinger på nu 10 år. Husker krystal-klart den sidste ” søde” ventetid.
  Kan også sætte stort flue-ben ved badedyrs-fødder. ✔✔✔En lille reminder. Hvis du pludselig tager for meget på af væske og du får hovedpine skal du ringe til din jordemoder eller læge.
  Fik selv svangerskabsforgiftning. Alt gik fint men bare et lille obs 😊
  Tvillinger er fantastiske. Noget helt specielt. Har siden fået yderligere to børn.
  Sender dig tons af god karma og 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
  Glæder mig til at følge lidt med på bloggen
  Mvh Maria

 12. Som andengangsgravid med bækkensmerter kan jeg varmt anbefale Pilates træning, så du træner dit bækken og muskulaturen omkring, så du får bedre styrke i ryg og bækken til at bære børnene i maven.
  Det har været et meget vigtigt element i mine graviditeter.

 13. Tuuuuusind, alle I sjove, søde, dejlige damer, kvinder og piger, fordi I redder min dag hver dag lige i øjeblikket! Kæft, hvor er I søde, at I sådan finder tiden til at kommentere – og så med så pæne ord!
  Jeg er helt på røven! ❤

 14. Jeg er underholdt og TAK for det. Derudover vil jeg herne istemme mig koret af tilfredse læsere og give dig credit for ikke at beskæftige dig med kommercielt indhold af dén slags, der indimellem er for meget af i blogland. Der hvor det ene økologiske tøjstykke, ammegrej eller andet babyrelateret gear efter det andet bliver anmeldt og rost, sponseret selvfølgelig. Dét der er så fedt er at du deler dit liv på den sjoveste måde, det er uhøjtideligt og dejligt jordnært uden på nogen måde at blive kedeligt. Tak!

 15. Eeeelsker allerede din blog 🙏 – fedt at føle at man få en ægte bid af dig!!
  En af mine redninger, da jeg lå på min sofa fra uge 6-40 pga kvalme- og JA du læste rigtigt!! – fucking 9 mdr, var ‘ The Kardashians’ 👩👩👩 – Dét er god underholdning👍👍

 16. Jeg bed mærke i især én ting i dette indlæg: jeg er også ved at brække mig over Ida Corr i TDC reklamerne! Og jeg havde ellers ikke noget imod hende normalt… Jeg er da glad for jeg ikke er den eneste 😉
  Fed skrivestil i øvrigt, dejligt med så meget humor!

 17. kære MM.
  hvor har du dog en fantastisk, humoristisk og fin skrivestil. Jeg har selvfølgelig altid læst dine artikler m.m. på ELLE.dk, men hvor er du dog GOD!
  Selv for en 22 årig som ikke mener at hun skal have børn og ikke kan relaterer på så mange områder lige pt (udover lækre sko, mode osv.) så rammer du bare perfekt – nyt ynglings at læse! Mange tak og hvor er du dog smuk med den mave 🙂

 18. Er det ikke også meget normalt det med søvnløshed, især under graviditet? Jeg mener at have fået fortalt at der er urkvinden i en, der vågner op til dåd for at bygge rede! Men det er vist også helt okay bare at se fjernsyn 🙂

 19. Søde MM, tusind tak for en skøn blog!

  Hvis du keder dig om natten vil jeg foreslå dig at prøve den her hjemmeside: http://www.free-tv-video-online.me/
  Der ligger stort set alle de amerikanske serier og venter på dig, og kan ses gratis. Hvis du så har et kabel mellem tv og computer, ja, så har du også serier på fjernsynet.
  Noget du kan prøve hvis du en dag får Ida Corr nok… 😉

  Knus Ditte

 20. Nemlig, lad os dræbe den der ‘kvinde er kvinde værst’!
  Du skriver levende og sjovt – tak fordi vi må være med.

  Og god vind med det der tvillingeprojekt. Jeg håber, du også har overskud til blogskrivning, når de ankommer. Det ville være sjovt.

  Ps. Du var smuk til Robert.

 21. Tak for en sjov, god og underholdende blog! Jeg er uden tvivl allerede en fast følger 😉

  Held & lykke med den store smukke mave!

  Mvh. Maria Lucas.

 22. Jeg foreslår du starter med den gratis måned som netflix tilbyder og bagefter snupper den gratis måned hos viaplay.
  Har du så stadig ikke født, så kan du nuppe den gratis måned hos TV2Play og svælge i alle de gamle afsnit af årgang 0 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s