Ask away!

Mette MarieTakker atter engang for den venlige modtagelser her i bloggers-sfæren!
Nogle af jer, som har været så venlige at tjekke ind på Twinpeaks.dk, har bedt mig om at lave en spørgerunde, og et eller andet sted er det vel fair nok.
Når man er ny til en fest, starter man vel med at præsentere sig, n’est-ce pas?
Og idet jeg har masser af tid, og tanken bringer mig hyggelige minder om folkeskolens veninde-bøger, giver jeg den hermed op!
Hvis I da kan finde på noget at spørge om – det er jo ikke fordi, jeg ligefrem holder mig tilbage med de personlige anekdoter …

ASK ME ANYTHING!
(Jeg vil dog ikke love at svare på alt – man ér vel en dame). 😉

Skriv spørgsmål som kommentarer herunder, så vil jeg besvare dem i morgen!

25 comments

 1. Jeg kan godt tænke mig at vide hvor oftest du scannes og tjekkes af jordemoder, når du er gravid med tvillinger. Hvordan er det evt anderledes end en traditionel graviditet?

  Hvor langt er i med køb af babyudstyr? Barnevogn, senge, puslebord osv?

  Hvad har du gjort dig af tanker ift fødsel? Har du nogle ønsker eller en plan ift dets forløb? Badekar, føde i vand osv?

  Køn på børnene?

  Enæggede/ tveæggede? Jeg antager at det er tveæggede, da du skriver, at du selv skal føde.

  Tak for en dejlig blog, med en fed skrivestil. Jeg kan godt lide din lyriske humor 🙂 mere af den.

  1. Årh ja! Mega nysgerrig efter det samme ☺️!!! Men jeg ved dog det er en dreng og en pige – ikke?
   Hvordan har I planlagt tiden post fødsel? Du er jo på barsel (har man længere barsel, når man får to), men hvor længe går husbonden hjemme?
   Vh JKm ☺️

 2. Hvordan mødte dig og din mand hinanden og hvor længe har I været sammen?

  skal I flytte når børnene kommer?

  Var graviditeten planlagt?

  Lever din mand op til dine forventninger i forhold til at støtte og hjælpe dig i forbindelse med graviditeten?

  Stor ros for en interessant blog.

 3. Om Jon eller du har tvillinger i jeres familier i forvejen? 🙂

  Og så kunne jeg godt tænke mig at høre om hvor du har dit positive (sådan virker det hvert fald) sind fra – og hvad gør du for at tænke muligheder fremfor begræsninger?

  Dine bedste beauty-tips 🙂

 4. Jeg vil vildt gerne vide, hvordan du og Jon mødte hinanden? Og om I var kærester, da du anmeldte alle for én (hvor du skriver, at han er herrelækker)? 😉

  Er forresten vild med din blo og nyder at følge med, du er lidt mit forbillede.

  Vh en journaliststuderende 😉

 5. SKØN blog, du har lavet – det nye sort i Blogland i disse dage 😀 Jeg er hooked 😉

  Jeg vil gerne vide, hvor gammel, du er, og hvad med din mand? Hvordan mødte I hinanden, og friede han til dig på traditionel vis (altså ned på knæ og sådan 🙂 )? Hvor kommer du oprindeligt fra, har du søskende, og hvad ville du være som barn? Hvad gik du i gang med efter folkeskolen? Og hvad endte du med af uddannelse? Og til slut: Gik det hurtigt med at blive gravid, og hvordan reagerede I, da I opdagede, at der gemte sig hele to banditter derinde? 😉

  Så er der lidt at gå i gang med 😉

  P.S.: Vi har tre drenge født i 2009, 2011 og 2013, og da vi fik vores første, var jeg indlagt sammen med en nybagt tvillingemor, der havde født samme dag som mig. Hende og hendes mand faldt vi straks i hak med, og de er i dag nogle af vores bedste venner 🙂 Hendes mand ville oprindeligt ikke have børn, men gik så med til, at de kunne få ÉT. Og i første forsøg blev det så tvillinger 😉 Det skal siges, at han er en fantastisk far, men det var da lidt sjovt – og heldigt for deres mor, som drømte om mere end ét barn 😉

  1. Nu opdager jeg så lige din “Om mig” øverst… den havde jeg ikke opdaget her fra mobilen, så der står der jo, at du er 32 – ligesom mig 😉

 6. Jeg kunne godt tænke mig at hører noget om jeres bryllup:) kan nemlig se din fantastisk flotte kjole, og kunne godt tænke mig at hører en masse om dagen hvis dette selvfølgelig er noget du vil dele:)

 7. Fantastisk blog!! Underholdende skrevet, åben og ærlig og nede på jorden, og med et skønt præg af sønderjysk selvironi (er selv fra Sønderborg:) ) Jeg er absolut fan! Og glæder mig til at læse mere 🙂
  Er det dine studier i kommunikation på RUC, der har givet dig dit nuværende job? Eller har du også taget noget uddannelse indenfor web/grafik/andet i den stil?

  Tillykke med din nye blog og al held og lykke med tvillingefødslen.

 8. Hej Mette Marie,

  Dejligt med en spørgerunde! Jeg har først for ganske nyligt stiftet bekendtskab med dig, din instagram-profil og nu din blog, og jeg må ligesom alle andre sige: HURRA! Du er et dejligt frisk pust i blogger-universet, og så er jeg meget begejstret for den uhøjtidelige måde, som du fortæller om dig selv på. 🙂

  Nå, videre til mit spørgsmål som jo er det, det handler om. Jeg er er kommunikationsstuderende (færdig til sommer – jabadabaduu!), og jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvordan du er nået der til, hvor du er – sådan rent karrieremæssigt. Har du tidligere haft jobs inden for kommunikations-/modebranchen, eller var det først da du startede på ELLE/IN? Og hvilke personlige og faglige kvaliteter er vigtige at besidde i sådan et job, som du har? 🙂

  God modeuge og barsel til dig! 🙂

 9. Kæmpe opbakning herfra i forhold til din blog! Jeg har i noget tid fulgt med på instagram, hvor jeg har nydt godt af din humør og dit jordnære sind. Derudover er det fedt, at du giver os andre et indblik i den/din danske mode verden og arbejder som en del af ELLE teamet, hvor der også falder lidt insider billeder af. Så mange tak for det!

  Dernæst til lidt spørgsmål… Jeg vil gerne vide, hvilken uddannelse du har taget? Hvornår du flyttede til København? Hvordan du fik arbejde på ELLE redaktionen? Og hvilken dansk designer eller flere, som du især holder af?

 10. Lige et spørgsmål mere – må man dele et link til din blog på sin facebook? Så man kan anbefale alle veninderne at følge med i en blog, der for en gangs skyld ikke er overfladisk og fyldt med pral, men jordnær og humoristisk samtidig med den er spændende! Igen, kæmpe thumbs up! 🙂

 11. Jeg er interesseret i at vide hvornår der kommer noget fra herreværelset af? 🙂 og om det var Jon selv der foreslog det?
  Jeg er vild med din personlighed. Det virker som om du har et meget positivt sind. Hvad gør du for det. Jeg kan godt tit virker så sur og tvær i min hverdag og ville ønske jeg havde et ligeså positivt sind..
  Gør du noget for at holde dig slank, eller er du bare født sådan? Hvilket jeg formoder, da jeg har bemærket at du ikke holder dig tilbage på slikfronten?! 😉

 12. Hvor er du altså skøn!
  Jeg har siddet og fulgt dig på instagram, babymaven, bryllupsrejsen til Tunesien, da du blev Mette Marie LEI Lange, planlægning op til brylluppet og da du viste Jeres super fine invitationer dertil. Jeg vil ikke kalde mig en storker – men meget nysgerrig 😉 Jeg er vild med din selvironi, ærlighed og dit gode humør!
  Men men nu til spørgsmål.
  Hvordan er hverdagen på redaktionerne Elle og IN?
  Hvad tror du der gjorde at du fik netop den stilling som du har nu?
  Hvad var din drøm da du var lille mht. Job?
  Hvordan fandt du din smukke brudekjole?
  Det virker som om du er et stort familie menneske, skal Jeres små poder så navngives efter nogle i Jeres familier?
  Ha’ en dejlig aften.

 13. Hejsa..

  Godt initiativ dér..

  Jeg kunne godt tænke mig at spørge om:

  Hvor længe du planerer at holde barsel? Dobbelt op på børn = dobbelt op på barsel, oder? Og hvad med daddyO, tager han noget?

  Derudover kunne det være interessant at høre lidt om, hvilke tanker du har gjort dig ift. at kombinere karriere og børnefamilie. Du skrev tidligere, du har været skruk siden du var 4; forestiller du dig at gå all in på kvalitetsfamilietid, korte institutionsdage og kernekøbenhavnerfamilielivet og dermed bye-bye til late night arrangementer i hverdagene eller måske sjanghaje en (to?) barnepige(r), så det hele kan kombineres?

  Hvor forestiller du dig, I som familie, er om to år? 10 år?

  Glæder mig til svar, og til at følge dig fremover. Og hey, rigtig god fødsel. Selvfølgelig klarer du den uden smertelindring, you can do it!

  /Petra

 14. Hej Mette Marie

  Jeg melder mig i jubelkoret – det er sørme en dejlig blog du har fået banket op her 🙂

  Dejlig uhøjtideligt thumbs up.

  Jeg har fulgt dig på din insta et stykke tid hvor du skriver om din far og papmor i Sønderjylland. Hvad med din mor?

 15. Hej Mette Marie, super fin blog du har fået dig, er allerede afhængig! Jeg skal giftes til sommer og har faktisk bare et enkelt spørgsmål… Dine sko! Hvor er de fra?

  Held og lykke med tvillingerne!

  Kh MIchelle

 16. Hejsa skønne du.

  Jeg har et par spørgsmål….

  Har du indrettet værelse til ungerne? I så flad – må vi se?

  Hvad med navne? Har i fundet på nogle? Er godt klar over, at I helt sikkert vil vente med at fortælle dem, men har du tænkt på, om du vil kalde børnene deres navne her på bloggen? Eller er vi ude i Fx J og A, eller bassen og blomsten… Haha lød måske lidt perverst!!!!

  Tror i har en lækker lejlighed med fed indretning!!!! Må vi se lidt?

 17. Helt fantastisk blog – genialt skrevet og bare helt fantastisk! Har fulgt lidt med på instagram og nyder virkelig bloggen! Mange af de ting jeg ville havde spurgt om er taget men jeg tænkte på hvad dine bedste karriere råd ville være da jeg er igang med en medie og kommunikations uddannelse 😉 så ville jeg også som mode elsker spørger hvad dit yndlings køb er, dit yndlings mærke og hvad du ville købe (en ting) hvis penge ikke var et problem 😉

  Igen, tak for en fantastisk blog!

 18. Hvordan reagerede I, da I opdagede at der lå hele to ønskebørn derinde?

  Hvad tænker du bliver det bedste ved at få tvillinger, og hvad tænker du bliver det sværeste?

 19. Hej MM!
  Jeg må virkelig indrømme at din blog har taget mig med storm! Har fulgt dig lige siden du startede og jeg var selv en af dem der trykkede “ja tak” på instagram, til en blog om dit skøre skønne liv!
  Efter at have fulgt dig, er jeg blevet mega interesseret og nysgerrig efter at vide hvordan du er kommet til der hvor du er nu, karrieremæssigt.. Hvad har du læst? Og hvad har du arbejdet med for at nå til hvor du er nu?
  Du er en kæmpe inspirationskilde og vil derfor være mega taknemmelig hvis du ville svare mig 🙂
  – Ellers, så bare keep up the good work! Ser frem til at læse mere fra dig..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s