Modeuge versus ædegilde

I denne uge er det modeuge i København, og normalt ville jeg havde travlt med at løbe rundt og lave videoer til ELLE, hvor jeg interviewede designerne og stamgæsterne på den røde løber.
Men faktum er, at jeg stadig sidder i min morgenkåbe og spiser morgenmad … The sequel! (Dobbelt-op på morgenmad er blevet et dagligt ritual her på matriklen – aaand I like it!)
Man kan godt føle sig lidt oppustet, når man stadig følger alle sine kolleger i modebranchen på de sociale medier og ser dem tjekke ind til diverse shows, sippe champagne fra morgenstunden i nystrøgne skjorter og med henkastet lækkert hår. Og læbestift!

Jeg kunne ikke engang få sokker på her til morgen. Seriøst! Alle mine sokker er blevet for små! (Damn you, big feet …)
Og jeg kan heller ikke selv lyne min jakke. Jeg må have hjælp til det første stykke, som jeg ikke kan nå, fordi det skal op over rundingen på maven. Og der er 6 ugers drægtighed tilbage. Fascinerende!

I går blev jeg interviewet til magasinet GRAVID af den smukkeste journalist, jeg længe har set!
Jeg blev helt forfjamsket over, hvor fin, hun var, og da hun gav mig en krammer, kom jeg til at udbryde ‘Gud, hvor er du slank!’.
Hun var slet ikke mager eller på nogen måde politisk ukorrekt i sin form – jeg har bare vænnet mig til, at folk i min lille glasboble ikke har taljer (og med ‘folk’ mener jeg jo nok bare ‘mig’ …)
Interviewet skal bruges til en før/efter-artikel med billeder og interview med yours truly først med og siden uden mave.
I interviewet spurgte hun meget ind til mine forventninger til fødslen, om hvilken jeg er yderst optimistisk og med en vis overbevisning udtrykte, at jeg satser på at klare det uden smertelindring.
Jeg kan lige forestille mig, hvordan jeg i efter-interviewet må hale i land som en fisker i stormvejr og indrømme, at jeg i vildskab truede med alt fra mord til selvmord og i forlængelse heraf forlangte dobbelt-epidural for en dobbelt-fødsel …

shakeI går aftes hankede min kære mand op i mig, slæbte mig ud i snevejret og satte mig i en stol på Restaurant Fuego i Nyhavn, hvor han sørgede for, at nogle venlige mennesker stegte og serverede en bøf for mig. Med bernaise og pommes frittes. Og cola til. Fandme i orden!
Et plus ved karpaltunnelsyndrom i hænderne: De evigt sovende fingre gør, at man let som ingenting kan nappe brandvarme fritter (eller rettere: bernaisetransportere) fra tallerknen og køre dem til munden helt uden at brænde sig.
Den kløgtige har nok regnet ud, at bagsiden af dén medalje er, at fritterne stadig er varme, når de rammer tungen …

Efter bøffen gik vi hjem, meget langsomt, ned ad Strøget.
Jeg fik overtalt min mand til at slå et smut omkring Cock’s and Cows på Gammelstrand, fordi de laver verdens bedste milkshakes!
Man skal bare bede tjeneren om at lave den så tyk, at man NÆSTEN ikke kan få den op gennem sugerøret! O, the joy!

I dette nu har min veninde lige ringet og spurgt, om hun må komme forbi og sige hej, da hun alligevel er inde i byen, og da hun spørger, om hun skal tage noget med, responderer jeg nærmest per refleks: “En kage, måske?”
Jeg skal nok til at afholde mig fra at skyde skylden for ALLE kiloene på ungerne … 😉

Hvis nogen skulle være interesserede i at følge bloggen hér, så kan man gøre det på forskellig vis.
Jeg ér på Bloglovin’, men jeg har ikke fået knyttet den til domænet Twinpeaks.dk, men derimod mit WordPress-domæne, mettemarielei.wordpress.com. Der arbejdes på sagen! 🙂
Bloggen er også LIGE kommet på facebook! Det er sgu lige før, jeg tror, du bliver den første, hvis du smutter ind og ‘liker’ den der!

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

9 comments

 1. Du er bare god! Sjov, uhøjtidelig og selvironisk – jeg er vild med det! Jeg er selv tre uger fra termin med unge nummer 2, stor som en hval og sulten som en løve! Jeg har netop været ude i snestormen, bare for at hente ekstra smør til de fastalavnsboller jeg er igang med at lave;) Det er så skønt, at følge en lidelsesfælle:)

 2. Kære Mette Marie,
  Jeg faldt over din skønne blog, på Benedicte Utzons facebook side hvor du stråler i den smukke kjole.
  Jeg ved ikke om det overhoved er noget du gør, men min mand (møbeldesigner/møbelsnedker) har opfundet og designet en ramme bla. til børnetegninger, hvor man kan hænge en børnetegning op på 2 sek og så kan den indeholde ca. 50 stk og så er det lækkre materialer, design og lavet i DK. Problematikken er ikke opstået endnu hos jer men nok om 1 års tid eller 11/2 så kommer jeres 2 små poder hjem med al verdens kunstværker, hver dag! Magneterne kan ikke have flere på køleskabet, elefantsnot rester hænger flere steder på væggene, bunker hober sig op ( og det er jo ikke sådan en fed måde at anerkende sine børns kreativitet på..) for ikke at tale om den dååårlige samvittighed man får når man bliver nødt til at smide dem ud når de sover. Tro mig man føler sig som verdens dårligeste forældre, hvis man har glemt at de ligger øverst i skraldespanden, og de så lige i dagens anledning smider en mælkekarton ud, så det gør man aldrig igen!!! Vi synes vores RAM’N, som den hedder, er en oplagt gave til børnefamilier Du kan se mere på http://www.ramn.dk

  Så det jeg vil høre dig om, er om, vi må sende jer én til hver af jeres poder nu eller efter fødslen ( men tro mig der bliver knald på, på den vildeste måde:) og hvis du synes de er lækkre, så evt kommentere dem i din blog et par gange??

  Du kan se om det er noget, og hvis du synes det kunne være sjovt og du synes det er et fedt produkt ville det være skønt hvis du vil kontakte mig.

  De bedste ønsker om en forsat god graviditet, med alt hvad der nu høre med af hævede fødder, sovende hænder og varierende søvn specielt her mod slutningen. Rigtig held og lykke med forældreskabet og nogle skønne tvillinger. Vi har selv 2 skønne piger på 3 og 6 år, det har været den vildeste rejste, nogle gange tænker man jeg kan IKKE mere ( og så kan man alligevel lige lidt til) og andre gange kikker man på dem og mærker hvordan man bliver mere og mere forelsket i dem og det bliver ved begge dele :o) Pøj pøj :o)!!!

  Bedste hilsner
  Marie-Louise Pii

  ramn@ramn.dk
  http://www.ramn.dk

 3. Nu skriver du 6 uger endnu (OMG!! btw) men er der ikke noget med at tvillinger ofte bliver født en 4-5 uger før termin?

 4. Hvor lyder det bare hyggeligt med en ud i snevejret. 🙂
  Håber din graviditet går som planlagt. Det er jo altid lidt mere opsyn og forskellige risici når der er to. Taler af erfaring 😉
  Ha’ en dejlig dag, det er så sjovt at læse din blog.
  Mvh Cecilie

  http://blog.fashionmom.dk/

  Ps: Modenugen kommer igen år efter år, ungerne er kun små en gang 😉

 5. Skøøønt indlæg!! 😀 Man kan jo også følge dig ved at trykke på “RSS af indlæg” så kan man oppe i sin bogmærkelinje have bloggen liggende og så kan man se hvornår der er nye indlæg! Jeg er fan!! Men det er en smule teknisk – men MEGET smart!

 6. Super hyggelig blog af følge med i, når man selv er tvillingegravid, og har termin ca. 14 dage efter dig 🙂 følger med glæde, smil og medfølelse med i dine hyggelig billeder og indlæg både her og på instagram – mere af det tak 🙂 Kh Mette (uge 30 med to tveæggede drenge)

 7. Du er dæleme da smuk selv! Journalisten var imponeret over din top-flotte mave, fine udstråling ogkloge svar

 8. Fed blog Mette.. Kan så meget se mig selv i det du berettter. Er i uge 27 med to tveæggede drenge og synes jo du er giga stor (på den smukke måde) – og kan se at du var som jeg er nu i uge 27…;-) Så ved hvad der venter mig 🙂
  Jeg synes efterhånden tøjet er et problem, den står mest på strømpebukser og diverse kjoler. De tætsiddende er klart at foretrække, da man ellers ligner en kopierer en hval i et telt. :-/
  Tak for en sjov og inspirerende blog.
  Keep up the good work.

  Trine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s