Kæmpe-aliens, voksen-mobning og modeuge

Jeg har været den mest chillede modeuge-deltager i år (hvilket nok er pænt naturligt).Jesper Høvring
Men i går morges havde jeg fedtet mig til en stol langs Jesper Høvrings catwalk.
Jeg har haft det vildeste kjole-crush på den mand, siden jeg startede på ELLE.
Første gang, jeg talte med Jesper, var til Danish Beauty Awards i 2011. Jeg var iklædt en lys nougatfarvet cocktailkjole, vi havde netop spist fyldte chokolader til dessert, og jeg var på vej tilbage til min stol efter at have hentet en gin/tonic i baren.
En eller anden stoppede mig og sagde: “Mette Marie, du skal lige møde Jesper Høvring”.
Jeg var momentært starstruck, stak ham lappen og præsenterede mig selv.
Jeg ville gerne virke tjekket og mode-rigtig, så jeg kunne gøre mig forhåbninger om måske at bære én af hans kjoler til en fest engang.

Jesper HøvringJesper Høvrings første ord til mig var: “Ehm, du har vist noget dér”, mens han pegede på højre side af min talje.
Jeg så ned og opdagede, at jeg må have tabt et stykke fyldt chokolade under showet, som langsomt og sikkert var smeltet under min arms kropsvarme og blevet gnedet godt og grundigt ind i min kjole. I bund og grund så det ud som om, nogen var løbet tør for toiletpapir og havde brugt mig i stedet … Hende har man da herre-meget lyst til at udlåne couture til, right?!
Måske har Jesper glemt alt om det, for jeg fik i hvert fald lov at bære en drøm af en kjole i hans navn til ELLE Style Awards 2013. (Se billedet til ventre).

Jesper Høvrings show på Nimb i går var storslået, fantastisk og eventyrligt!
Der var skinnende bling-bling, flydende, svævende gevandter og masser af taljeringer. Hvis jeg nogensinde ser min talje igen, skal den ned i én af de kjoler – om så bare for en time i et prøverum!

Jeg har de seneste par uger følt, at al det vand, jeg har i kroppen, har besluttet sig for udvidde forretningen og søge nye territorier. Og det klæder altså ikke mit ansigt …
Mine veninder og min mand har været enormt søde til at (lyve og) sige, at det i hvert fald IKKE passer, at jeg har fået egernkinder og dobbelthager.

modeugeMen hvis man vil have sandheden, skal man bare tage på Nimb i modeugen!
Under showet sad jeg ved siden ELLE-ingerne på den ene side, og på den anden havde jeg stylisten Kenny Aleksandr, som roste min maves storhed, men sluttede komplimenten med “Hvis man skærer dig fra brystet og op, får jeg lidt lyst til at ringe til et julemærkehjem …”
Efter showet mødte jeg en yndig veninde, der med en larmende latter blot pegede på mine kinder og skreg af grin.

Well, det kan lyde hårdt og nederen, men faktisk synes jeg, det er lidt rart!
Jeg kan jo GODT se, jeg har blødere kinder (og arme. Og hage. Og … You get the picture!) for tiden. Og når folk benægter det, virker det lidt som om, det er noget at skamme sig over. Det er det jo ikke! Jeg venter TO børn, som presser min krop til det yderste, så jeg må gerne bule ud. Lige hvor jeg (eller min krop) vil!

Efter showet mødtes jeg med én af mine bedste veninder, Stine, som skulle med mig til scanning. Jon var knust, men skulle desværre arbejde.
Jeg blev scannet for to uger siden og fik da den besked, at ingen af ungerne havde opdaget, at de var tvillinger og altså vokser helt med samme hastighed som enkeltbørn. Genialt!
Jordemoderen sagde også, at vi nok skulle regne med, at de ville tage 200 gram på hver om ugen, så jeg havde regnet med, at de nu ville veje omkring 1.700 gram hver. Så jeg blev ganske forbløffet ved beskeden om, at begge babyer vejer 2 kilo! HVER! De har begge taget 700 gram på i løbet af to sølle uger. De vil sgu da frem i verden!
Med seks uger til termin (som er i uge 38 med tvillinger, ikke i uge 40 som i en “almindelig” graviditet), kan jeg godt være LIDT spændt på, hvor meget baby, jeg ender med at skulle rumme.

Nogle af jer har spurgt, og yes, jeg planlægger selv at squize ungerne til verden! Hvilket de vist er med på, for oven i den store vægtforøgelse har drengen nu også vendt sig, så begge kids ligger med hovederne ned ad. Så sejt!

13 comments

   1. Hahaha, årh hvor godt… Ja jeg undrede mig da også en del oplæste det flere gange;-)
    Pjyw! Godt det “kun” var 700 g;-D

 1. Kære smukke MM (med dejlige kinder)

  Tak fordi jeg også her kan dele din verden! Det er en fantastisk dejlig og ærlig blog du har fået lavet, men havde sådan set heller ikke forventet andet! 😉

  Og tro mig, du skal nok komme i en Jesper Høvring igen, og bære den lige så smukt som du gjorde i 2013!

 2. Du har lige præcis ret. Man må gerne se naturlig ud, når man er gravid. Man behøves ikke ligne et siv, når man er gravid. Det skal nok komme igen bagefter, om end mine ribben ikke er helt på plads efter første graviditet. Men det er et minde man har fra sine børn. Det sammen med strækmærker, bristninger mv, er noget man lærer at holde af istedet for at glemme.
  Du bærer graviditeten flot, med vand i kroppen og det hele. Det kan du være stolt af.
  Når kroppen ikke længere kan rumme de små skønheder inde i maven plejer den at være så skønt indrettet, at den bringer dem til verden. Før eller siden 🙂 og når den tid kommer, hvor børnene kommer til verden, så prøv at nyd det. Det er midt i al ubehaget ret smukt – synes jeg ihvertfald.

  God weekend.

 3. Bliver altså helt nostalgisk med snak om tvillinger og vægte og jeg skal komme efter dig…
  Jeg syntes du ser skøn ud.
  Mine drenge vejede i øvrigt 2510 og 2360 gr. da de valgte deres fødselsdag da jeg var 34+6…
  Ønsker dig held og lykke på den vildeste rejse du kommer ud på – dét at være tvillingeforælder.

 4. Hvis jeg bare kunne se halvt så godt ud som en 3-i-1, som du gør, så ville jeg ski’ ikke klage. Egernkinder eller ej 😉

 5. Du er da super smuk 🙂 .. og kan da lige fortælle, at en veninde til mig, fik et hold tvillinger, hvor de små knægte vejede 3900 og 3800 ved ankomsten 🙂

 6. Syns det SÅ sejt, du selv vil føde de to guldklumper! Og sikke fint du bærer dem trods buler diverse steder… 🙂 Vildt at de vokser så meget! Mon du bliver sat igang før, hvis de fortsætter med den fart? Jeg mener, er er vel grænser for, hvor meget baby i mavsen ens krop kan klare.. eller hvad…. Det er der måske ikk? Har selv kun båret en, men der ku jeg dårligt selv være i min krop til sidst følte jeg. 😉 Glæder mig til fortsat at følge din verden 🙂

  TrolliMummy på http://www,morihverdagen.blogspot.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s