Middelmådige MM er en mean baby mashine!

20140203-123036.jpg

Jeg er nok, som folk er flest, det mest af tiden (bortset fra mine blokfløjte-skills og min mean hvidkålsstuvning).
Jeg fik 8,2 i gennemsnit til studentereksamen, jeg kunne godt slå et kraftspring i gymnastik, men jeg var ikke ude i noget med halv- eller helskrue, eller noget.
Jeg synger også nogenlunde rent i badet eller rundt om juletræet, men jeg synger ikke sådan rigtigt godt eller på nogen måde rørende.

Nu viser det sig så imidlertid, at jeg er sygt god til at bage børn, og at jeg bærer rundt på to overachievers!
“To vaskeægte stræber-unger”, som min fødselslæge sagde i fredags, da vi havde været til scanning på Rigshospitalet og fået at vide, at det, der æder sig godt og grundigt igennem ventetiden på at komme til verden, altså nu, små 6 uger før termin, allerede vejer 2 kg. pr. stk.

“Jeg tipper dig til at slå rekorden i størrelse af tvillinger født her på Riget!”, sagde lægen også, og da stoltheden over, at jeg tilsyneladende som en anden Jesus formår lave cola til kropsmasse, et øjeblik veg, ramtes jeg af en vis panik!
Er det egentlig en rekord, man gerne vil have? Adspurgt svarede lægen, at det betød, ungerne vil veje over 3600 gram hver.
Bevares, jeg ønsker mig for alt i verden sunde børn!
Men da jeg her til morgen opdagede det, jeg tror måske er mit første strækmærke, ønskede jeg i mit stille sind lidt, at jeg også bare kunne være helt almindelig og middelmådig til at lave tvillinger…

Stay tuned! Det bliver et vildt ride de næste uger!
Jeg har taget en tredjedel af min kropsvægt på og vejer nu kun 9 kg. mindre end min far.

Men graviditeten giver og tager: Mit hår har aldrig været mere skinnende, og mine babser har aldrig været større!
Halleluja! Glædelig mandag! 🙂

27 comments

 1. Sikke dejligt indlæg. Held og lykke med rekordforsøget!
  Du ligner en der er bygget præcis som mig – og så er det der fødsel virkelig ‘peace-of-cake’, så det tror jeg på, at det også bliver for dig.

 2. Det er så sejt!! Du ser hamrende godt ud med den flotte mave. Det skal nok blive nogle lækre basser der kommer ud. Tænker også at jo større de er, jo mere modstandsdygtigr og klar til verden.

 3. Er der noget bedre end store babyer, skinnende hår og big bubbies? :-). Blev noget så glad da du lavede din blog og tilslutter mig dit helt eget blog-heppekor!! ❤

 4. Åh hvor jeg allerede elsker din blog! TAK fordi du oprettede den.

  Jeg fødte et enkelt barn på 3800 g for lidt over et år siden. Med numsen først vel at mærke. Og det var ikke så slemt, som jeg troede. Jeg fik kun et sting. Jeg er sikker på, at du nok skal være megasej til det (også!)!

  Du får også et held og lykke med rekordforsøget herfra. 🙂

 5. Sikke en flot, flot mave du har og spændende om du lander over 3600, hvilket vil være helt vildt. Jeg har skrevet det før, men også jeg var kampgod til at bage babyer og mine 2 styks var hhv. 3450 og 3050 g ved fødslen!! Min scanningsdame skrev mig ned fordi det var så spændende om hendes scanningstal holdt stik, så jeg har da gjort hende stolt :-). Jeg kæmpede de sidste 2 mdr med hold i ryggen on/off, men fik først for alvor elefantfødder den sidste uge. Havde en fantastisk fødsel og bad selv om at komme hjem efter 2 dages indlæggelse (fordi det var så uendelig kedeligt) og priser mig selv idag lykkelig for i modsætning til mange andre tvillingemødre at undgå lange indlæggelsesforløb med meget små babyer, så selv om det er hårdt til sidst, så er det i den grad arbejdet værd 🙂

 6. TAArkk for endnu en gang at putte en smil på mine læber – og ruske dejligt nyt liv i minderne fra min tvillingegraviditet. Fødte for 3 år siden to piger på riget (dog “kun” hhv. 2700 og 3050) til terminen. Tænkte Shiiit jeg flækker da på tværs når jeg ska føde, men det gik så fint! En sindsyg og fantastisk oplevelse. Gjorde det gerne igen!

  Kæmpe pøj pøj!

 7. Fantastisk update – du må have en gude krop, når jeg tænker på at min søn kun vejede knap 3100 – så hvordan du har plads til to stk af en større størrelse på samme tid er da vildt! 🙂

 8. Hej Mette Marie :)!
  Da jeg først “stødte” på dig og læste at du ventede tvillinger, tænkte jeg straks, at I må have fået hjælp til at blive gravide. Er selv i fertilitets behandling og for mig er tvillinger lig med behandling ;-)! Så glædede mig helt til at høre jeres historie om vejen til graviditet ;-)!Ha ha dumme mig, men glæder mig at se at du var er yderst effektiv til at producere og bage babyer :)! Og du klarer det virkelig flot!
  Det klæder dig virkelig at bage tvillinger. Hvis jeg selv en dag bliver så heldig at få lov at bage børn/barn så ville det være med dit billede på nethinden ;-)!
  Glæder mig til at møde dine kæmpe babyer og følger troligt med :)! Det er fint man kan leve lidt igennem andres verden imens man selv venter på storken!
  God rugning – må der komme fine sunde babyer ud :-)!
  PS hvis I engang bliver træt af alle de lorte bleer overtager jeg gerne en baby ;)!

  1. Åh, jeg så sygt mange gode eksempler på, at storken har gatecrashet et party, når man mindst venter det, men det har du sikkert også! 😊
   Jeg hepper på jer og håber på twins! Tror altså, det er det nye sort! 😉

 9. Jeg er sikker på, at du er fantastisk sej til at føde. Hvis du bare er halvt så sej til at føde, som du er til st bage børn, så kommer det til at gå fantastisk til fødslen. Fødsler er slet ikke så slemme, som folk gør det til. Det er en fantastisk oplevelse.
  Og desuden er strækmærker en mor-tatovering, som man skal være stolt af.
  Som flere af de andre også har nævnt, så er det at foretrække at føde store og sunde børn. De er langt bedre til at tage imod verden. Ikke så meget maveknep, ikke så meget gulsot, bedre appetit på livet, ikke så meget gråd. Så kæmp du bare videre efter at slå størrelsesrekorden. Vi hepper på dig.

 10. Det er sgu cool! Der kommer to stks basser ud- dét er da noget at være stolt af 🙂 Synes helt sikkert at du skal satse efter ny rekord !! Hepper i hvert fald på dig

 11. Tak for at bringe mig endnu flere smil på mine læber! 😁
  Jeg har en hemmelighed, jeg vil fortælle dig: Strækmærker er tigerstriber! 🐅👌
  Hvem vil ikke være mærket forevigt med noget af modens største trends og tendenser, nemlig dyreprint? 😂👌

 12. Hej MM!

  Kunne sindssygt godt tænke mig at læse et indlæg om, hvad du indtager i løbet af en dag? Du laver selv temmelig meget skæg og ballade med dit kærlighedsforhold til kage og andre søde sager, så det kunne være ret sjovt og spændende synes jeg. Håber du vil overveje det?

 13. Ihh, SÅ fornøjeligt at læse! Jeg ville lige komme med et indput om strækmærker – men ser at de allerede er blevet kaldt både tigerstriber og mor-tatoveringer 🙂 Og tjah, de er måske ikke så kønne, men man (jeg anyway) ku’ ikke være mere ligeglad! Bevarres, min mave var da kønnere før min graviditet, men jeg er blevet mor og det er da bare mega sejt! Og du får to – respekt for det! Jeg troede, jeg klarede mig igennem graviditeten uden strækmærker, men så gik jeg 14 dage over tid og *POP*..
  Og hey, en måned før min termin (dvs. 1½ mdr før fødsel), bli’r bettetøsen i min mave spået til I HVERT FALD at komme til at veje 4 kg til termin – hun var 3,7 kg, da hun kom ud. Så du kan jo håbe! Men som min jordemor sagde: “om hun vejer 2,5 eller 4 kg – det gør sgu ondt alligevel!”.. Ku’ ikke helt vurdere, om det sku’ forståes som en opmuntrende kommentar eller ej..!?
  Nydelig mave, by the way.

 14. Vil våge den påstand at det er veerne der gør mest nas anyway.. Og ville sgu være meget sejt hvis du kunne producere 2 så store babyer – go for it!
  Jeg lavede dog kun en enkelt, på 3544 gram, men hende er jeg nu rigtig fin stolt af 😉

  Og sikke en fin mave.. Havde med glæde nuppet 1 strækmærke for at prøve at blive så fin og rund 😉

  http://mamanam.dk

 15. Hej Mette Maria. Stort tillykke med din graviditet. Jeg er nysgerrig på om i har fundet to navne til jeres tvillinger? Mvh Maja

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s