I anledning af Valentine’s Day kommer her lidt MM+JON-bryllup

Baby, be mine ...

Baby, be mine …

Jon og jeg blev gift d. 15. juni 2013, og da der er flere, der her på bloggen har spurgt til vores bryllup, bestemte jeg mig for at lave et Valentine’s Day-indlæg om netop det!
Åh, det var altså en god dag …
Solen både skinnede, det pissede ned, og på grund af en joke, jeg lavede til vores møde med præsten før brylluppet om, at nu fik jeg ENDELIG en ordentlig rock på min finger, holdt hun en lang og ret tåkrummende tale i kirken om, at vi jo skal elske hinanden for dem, vi er, og ikke for diamanter og jordisk gods.
Well, jeg tror, hun var den eneste i kirken (og på jorden), der var eller er blot det mindste i tvivl om, hvor forelsket, jeg er i Jon. Jeg tudede allerede med lyd på, før døren til kirken gik op, og min far fulgte mig op ad kirkegulvet.

Jeg har altid ønsket mig at blive gift i en kirke og holde fest i en have.
Jeg havde egentlig troet, det skulle foregå i en knæ-kort sommerkjole og flade sko, men jeg endte i den smukkeste kjole, jeg nogensinde har set (hvis man må sige det om sin egen brudekjole).
Den er fra Jenny Packham og er købt hos Vintage Bride på Frederiksberg, og mine sko var fra Christian Louboutin, helt enkle i nude, 10 cm. høje.
Jon var i Hugo Boss-jakkesæt, slips fra H&M og knold i nakken. Jeps!
bill
Bryllupsfesten blev holdt i Jons fars have i Gilleleje.
Det første, vi blev enige om, da vi begyndte at planlægge brylluppet, var, at vi ville have hjemmelavede burgere til hovedret. Med remoulade fra Gråsten Salater. Det skulle være med dén på!
Jons fætter, Mads, ejer SMAG-restauranterne, og han og hans makker var så søde at hjælpe os med det hele! Vi fik den lækreste mad, som stadig var totalt low key, og bøfferne blev tilberedt på et monster af en grill i haven.
Og der var remou til.

Al pynten til brylluppet lavede vi selv. Louise (Lois), som er AD’er på ELLE (og heldigvis også min veninde) lod sig overtale til at stå for alt det visuelle, så hun lagde planerne, og så røvede vi en Panduro Hobby og gik amok med saks og lim ved køkkenbordet.
Se lige, hvor fint, det blev, her.

Jeg bagte selv bryllupskagerne sammen med min svigermor dagen før, og vi havde dampet etiketterne af nogle gamle vinflasker og limet nye på, som matchede resten af pynten i teltet.

Jeg bagte selv bryllupskagerne sammen med min svigermor dagen før, og vi havde dampet etiketterne af nogle gamle vinflasker og limet nye på, som matchede resten af pynten i teltet.

Mens vi spiste middag, øsregnede det udenfor. Havde det ikke været for frisuren, havde jeg banket hovedet ned i bordet, men pludselig kom solen, og om natten fik jeg opfyldt to af mine andre bryllups-drømme: Vi sad rundt om et bål i haven og grillede skumfiduser på pinde, mens en af Jons venner spillede guitar, og lige inden, solen stod op, sendte vi thailandske papirlanterner til vejrs og ønskede os alt muligt godt.
Det var superromantisk!

Efter festen sov vi i Jons families sommerhus 200 meter væk sammen med alle vores venner. Nogle i telte i haven, andre på luftmadrasser eller bag i biler. Og næste morgen spiste vi morgenmad sammen allesammen, mens Jon og jeg pakkede gaver op.
Det hele var så dejligt uhøjtidligt og sjovt og hyggeligt, og forleden spurgte Jon, om vi ikke skulle forny vores løfter hver femte år.
Den er jeg satme med på!

Min herreseje svigerinde, Camille Lange, gav os verdens nok bedste bryllupsgave: En bryllupsvideo!
Det føles næsten lidt for privat at poste den hér midt på internettet.
Det kan være, jeg hiver den af igen på et senere tidspunkt, men den er altså bare så fin, så nu deler jeg i Skt. Valentins navn! 🙂

Alle billederne i denne post er i øvrigt taget af Hein Photography.
Ham er jeg NØDT til at anbefale, han var helt usynlig på dagen, men tog nogle vildt fine billeder, synes jeg.

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

97 comments

 1. TAK fordi du deler så meget kærlighed på 4.22 min! Hold kæft hvor er I smukke!! Sikke et fantastisk bryllup I har haft. Tror sgu vi bliver nød til at holde bryllupsfest igen, og så på den der seje facon udenfor!

 2. Har her til morgen opdaget din blog og har nu brugt hele formiddagen på at læse den. Ups, for jeg burde sidde og forberede mig til møde med en studiegruppe, men som sociologistuderende synes jeg alligevel godt jeg kan kan retfærdiggøre det. Nå, men da jeg så nåede til dette indlæg, trykker play på videoen, endte jeg med at sidde og stortude. Så fint og smukt – og vildt jeg efter denne formiddag synes jeg har fået en ny ‘cyber-ven’ og yndlingsblog. Glæder mig til at kigge forbi igen. Knus A

 3. For pokker, hvor er jeg dog glad for jeg valgte at starte helt fra bunden og læse det hele og har slugt det hele i én kæmpe stor behagelig mundfuld.
  Jeg sidder bare efterladt tilbage, med tårer i øjnene og det vildeste smil på læben, for det der var da virkelig det smukkeste jeg nogensinde har set!
  Aldrig i mit liv har jeg set så meget (oprigtig!!!!!) glæde på én gang, i 2 personers øjne.
  Wowowow – det dér, det skal jeg bare have engang! Jeg har aldrig været den vilde planlægger af “Jeg skal bare have drømmebrylluppet”, men har tilgengæld altid været sikker på jeg skulle have en million børn – men I to, har lige givet mig den vildeste mavefornemmelse om, jeg helt sikkert skal have et drømmebryllup engang! Og jeg kan da heldigvis nå det endnu, med mine “kun” 22 år.
  Tak for at dele det – det er ederrøvme fantastisk, og I 4 er bare helt perfekte for hinanden. Kæmpe stort tillykke med kærligheden!!!

 4. Så skøn en blog! Har du en ide om hvordan din svigerinde har lavet/klippet bryllupsvideoen til jer? Hvilket medie hun har anvendt?

   1. Synes videoen er så smuk og man kan virkelig mærke stemningen og kærligheden, så har i tankerne at give min veninde det som en del af bryllupsgaven i år 🙂
    Tak for tippet – jeg prøver app’en! 🙂

  1. Hej Mary! Jeg filmede på dagen med et Canon 5D og redigere efterfølgende materialet i iMovie – helt simpelt og intuitivt program. Håber du får lavet en fin video til din veninde, hvis du kaster dig ud i det. Knus fra svigerinden 🙂

 5. For søren da!!! Nu er det 3. gang jeg ser denne video, og den går lige i hjertet hver gang! Den er blevet bogmærket under min mappe “HUSK”, der indeholder links, som jeg ved, der altid vil muntre mig op.
  Dette er første gang jeg kommenterer, og selvom dét ikke sker så tit, vil egentligt bare sig at jeg følger trofast med – både her og på instagram. Nyder at følge med i dit liv, og elsker især når du poster billeder af dine helt perfekte “krapylere”. Fra en sønderjyde til en anden (dog blot en på 19 år) – du gør det fandme godt! Tak fordi jeg må følge med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s