I anledning af Valentine’s Day kommer her lidt MM+JON-bryllup

Baby, be mine ...

Baby, be mine …

Jon og jeg blev gift d. 15. juni 2013, og da der er flere, der her på bloggen har spurgt til vores bryllup, bestemte jeg mig for at lave et Valentine’s Day-indlæg om netop det!
Åh, det var altså en god dag …
Solen både skinnede, det pissede ned, og på grund af en joke, jeg lavede til vores møde med præsten før brylluppet om, at nu fik jeg ENDELIG en ordentlig rock på min finger, holdt hun en lang og ret tåkrummende tale i kirken om, at vi jo skal elske hinanden for dem, vi er, og ikke for diamanter og jordisk gods.
Well, jeg tror, hun var den eneste i kirken (og på jorden), der var eller er blot det mindste i tvivl om, hvor forelsket, jeg er i Jon. Jeg tudede allerede med lyd på, før døren til kirken gik op, og min far fulgte mig op ad kirkegulvet.

Jeg har altid ønsket mig at blive gift i en kirke og holde fest i en have.
Jeg havde egentlig troet, det skulle foregå i en knæ-kort sommerkjole og flade sko, men jeg endte i den smukkeste kjole, jeg nogensinde har set (hvis man må sige det om sin egen brudekjole).
Den er fra Jenny Packham og er købt hos Vintage Bride på Frederiksberg, og mine sko var fra Christian Louboutin, helt enkle i nude, 10 cm. høje.
Jon var i Hugo Boss-jakkesæt, slips fra H&M og knold i nakken. Jeps!
bill
Bryllupsfesten blev holdt i Jons fars have i Gilleleje.
Det første, vi blev enige om, da vi begyndte at planlægge brylluppet, var, at vi ville have hjemmelavede burgere til hovedret. Med remoulade fra Gråsten Salater. Det skulle være med dén på!
Jons fætter, Mads, ejer SMAG-restauranterne, og han og hans makker var så søde at hjælpe os med det hele! Vi fik den lækreste mad, som stadig var totalt low key, og bøfferne blev tilberedt på et monster af en grill i haven.
Og der var remou til.

Al pynten til brylluppet lavede vi selv. Louise (Lois), som er AD’er på ELLE (og heldigvis også min veninde) lod sig overtale til at stå for alt det visuelle, så hun lagde planerne, og så røvede vi en Panduro Hobby og gik amok med saks og lim ved køkkenbordet.
Se lige, hvor fint, det blev, her.

Jeg bagte selv bryllupskagerne sammen med min svigermor dagen før, og vi havde dampet etiketterne af nogle gamle vinflasker og limet nye på, som matchede resten af pynten i teltet.

Jeg bagte selv bryllupskagerne sammen med min svigermor dagen før, og vi havde dampet etiketterne af nogle gamle vinflasker og limet nye på, som matchede resten af pynten i teltet.

Mens vi spiste middag, øsregnede det udenfor. Havde det ikke været for frisuren, havde jeg banket hovedet ned i bordet, men pludselig kom solen, og om natten fik jeg opfyldt to af mine andre bryllups-drømme: Vi sad rundt om et bål i haven og grillede skumfiduser på pinde, mens en af Jons venner spillede guitar, og lige inden, solen stod op, sendte vi thailandske papirlanterner til vejrs og ønskede os alt muligt godt.
Det var superromantisk!

Efter festen sov vi i Jons families sommerhus 200 meter væk sammen med alle vores venner. Nogle i telte i haven, andre på luftmadrasser eller bag i biler. Og næste morgen spiste vi morgenmad sammen allesammen, mens Jon og jeg pakkede gaver op.
Det hele var så dejligt uhøjtidligt og sjovt og hyggeligt, og forleden spurgte Jon, om vi ikke skulle forny vores løfter hver femte år.
Den er jeg satme med på!

Min herreseje svigerinde, Camille Lange, gav os verdens nok bedste bryllupsgave: En bryllupsvideo!
Det føles næsten lidt for privat at poste den hér midt på internettet.
Det kan være, jeg hiver den af igen på et senere tidspunkt, men den er altså bare så fin, så nu deler jeg i Skt. Valentins navn! 🙂

Alle billederne i denne post er i øvrigt taget af Hein Photography.
Ham er jeg NØDT til at anbefale, han var helt usynlig på dagen, men tog nogle vildt fine billeder, synes jeg.

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

97 comments

 1. Hej MM
  Åh jeg sidder helt med tåre i øjnene efter at have set jeres bryllupsvideo :’) det stykke i filmen hvor dig og Jon skal give hinanden kage, viser så tydeligt hvor meget I to elsker hinanden. Er virkelig blevet rørt 🙂
  Og så kan jeg kun give dig ret i at din kjole er så sindssyg smuk!

  V h
  Maria

 2. Øj, hvor ser det bare hyggeligt ud!!! Helt nede på jorden og alligevel så fint:) Vi blev også gift i det grønne, på bare tæer, med dåseøl og med et spil petanque efter vielsen. Og min lillebror sneg sig ind i køkkenet og tog en ordentlig bid af en af kagerne;)
  Lyder som en dejlig plan at forny jeres løfter – man kan aldrig fejre kærligheden for meget!

 3. Wauw!!! Den slår den bedste kærlighedsfilm med flere længder! Så smuk, så meget kærlighed❤️ Går lige i hjertet og tårekanalerne, suuuk!

 4. Åh så fint og smukt. Det er lige præcis sådan et bryllup jeg ønsker mig❤️ Jeg kan desværre ikke åbne videoen?!

 5. Åh hvor er det en smuk video! Tog mig selv i virkelig at skulle holde tårerne tilbage, og det var endda uden at se den med lyd på…. Hvor var/er du bare helt sindssygt smukt. Åh man kan jo ikke andet end at blive ufatteligt varm om hjertet, når man læser om jeres bryllup, og egentligt bare helt generelt om jeres kærlighed. Jeg må vidst hellere huske at kysse lidt ekstra på min egen kæreste senere idag – hav en fantastisk Valentins dag 🙂

 6. Så fint, så smukt og så enkelt. 😍👍

  Jeg er faktisk i gang ned at planlægge bryllup til sommer i præcis samme stil. En smule skræmmende, egentlig! 😳 Men fantastisk at se hvor godt det kan blive – så glæder jeg mig endnu mere! ☺️

  Ønsker jer alt det bedste, og en dejlig Valentins.

  /Marie

 7. Åh en fin video! Tak for morgentuder, haha! Og sikke et drømmebryllup! Er helt vild med det uhøjtidelige tema!

  Hvem synger den fantastiske sang?

  1. Det er Quadrons genindspilning af et gammelt Michael Jackson-nummer. Jeg er helt pjattet med det! Bilder mig selv ind, at tvillingerne hopper lidt ekstra i maven, når jeg spiller det herhjemme. 😉

 8. Sikke en dejlig måde at starte denne fredag på, med den ultimative kærligheds video❤️ Måtte lige ind og give min kæreste et kæmpe kys, da jeg havde set den:) Kærlighed rocks!

 9. Læste den her blog, også fik jeg lyst til at blive gift med sig luge med set samme

  Sendt fra min HTC-telefon

 10. OMG, det der kunne mine graviditetshormoner da på ingen måde holde til. Selvfølgelig også ret ustruktureret af mig at begynde og se det. Midt i en fyldt bybus. But ofcourse! 🙈

 11. Ej ej ej hvor er det bare det vildeste romantik! Sidder her på mit kontor, solen skinner ind af vinduet, med en dejlig, varm kop kaffe og sidder og tuder (godt jeg har enekontor!). I ser jo ud til at være intet mindre end skabt for hinanden. Glædelig valentinsdag og forsæt ENDELIG bloggeriet – det er så befriende skøn og humoristisk læsning 🙂

 12. Tak for en “god” tuder her fra morgenen! Det er virkelig kærlighed – fantastisk at du deler! Du er en stor inspiration, din blog er virkelig skæg, og det er skønt, at du er så fuld af liv og energi! Ønsker dig en god fødsel af de to banditter lige om lidt. Har næsten selv lige været der, og det er den vildeste oplevelse ever, så glæd dig!!! Nyd valentines dag med din Jon ❤

 13. Jeg sidder som flere af de andre, men tårer ned af kinderne. Sikke en smuk video og hvor ser I bare super lykkelige ud ❤
  Happy valentine ❤

 14. Sikke en skøn video. Vi endte med at blive gift på Sønderborg rådhus – og ville have haft fest senere, men her 6-7 år efter er det stadig ikke sket. Men nu vil jeg tage til Sønderborg – lidt romantik skal der til idag.

 15. Hvor er det bare fantastisk! Sikke en kærlighed!
  – det burde alle få lov til at opleve.

  Tak fordi du deler så private ting med os andre. Det hele ser SÅ vidunderligt ud, jeg er solgt! (-:

 16. Ihh, hvor er jeg altså bare vanvittigt begejstret for din blog!

  Jeg har altid haft et stort ønske med hensyn til arvinger – jeg vil også have tvillinger!!

 17. okay jeg stortuder… TAK fordi du deler noget så personligt og fint! så blev min valentines day alligevel god!

 18. Av av av, det er så romantisk på den der ikke-taggy måde! Det er bare så fint altså!!
  Perfekt start på V-day, som i øvrigt slet ikke bliver fejret herhjemme – men hvad gør det, når man har glæden i kærligheden til hinanden hver dag OG kan starten dagen med sådan en video? :p

  .. Og går desuden også ind under kategorien “stortudende”!
  God weekend seje & meget smukke kvinde!

 19. Åhr det går jo lige i hjertet det der. Og øjenkrogene. Sikke fint af dig at dele den magiske dag. Uden tvivl det bedste Valentinsindlæg i blogland idag. Og wauv en fin brudekjole!

 20. Oh my! Jeg er helt på røven over hvor hyggelig en bryllupsdag, det ser ud til at i har haft! MM du er jo gudesmuk(!) og man kan se kærligheden stråle ud af jer begge.
  Jeg ønsker jer den bedste Valentines day, inden jeres lille familie snart bliver til 4.
  Rigtig god fredag :-*

 21. Åh hvor er både video og tekst smukt! Og hvor ser I fantastiskee og smaskforelskede ud! Fik lige en lille tåre i øjenkrogen.

 22. Åh hvor er I bare søde og smukke altså! Jeg er kommet til at stalke dig en lille smule på det sidste (lyder dobbelt så creepy på skrift som inde i hovedet), men jeg må sige at din måde at udtrykke dig på og din måde at fortælle livets “små historier” er meget dragende! Og så er det da bare simpelthen så dejligt at se hvordan kærligheden bare lyser ud af alt hvad du skriver om din flotte mand og jeres forhold til hinanden! Det virker ærligt, ægte og bare ren og skær som en “meant to be” kærligheds-situation for jer begge! Tak for kærlighedsboost og inspiration til at kysse mit livs kærlighed lidt hårdere – starting: today! 😉 ❤

 23. Tak dame! Så sad man lige og fik tuderen på midt i vareoprettelser og nyhedsbreve. Kæft det så hyggeligt og dejligt og romantisk og helt rigtigt ud!

 24. Helt fantastisk smukt og enkelt!
  Jeg fik helt tårer i øjnene, lige sådan kunne jeg også ønske mig mit bryllup skulle være….

 25. Hvor er det altså bare en smuk video – man føler helt, at man har været med til festen nu! Hvor er du bare smuk og sød og dejlig at se på!!! I er sgu da et godt par, det er ingen i tvivl om! Længe leve kærligheden!

 26. Gud hvor er I smukke og vidunderlige sammen! Åh, man får helt en klump i halsen da du går ned af kirkegulvet og ser så helt igennem lykkelig ud. DEJLIG video, tak fordi du delte! Sådan et bryllup ønsker jeg mig også en dag 🙂 sikke hvor I stråler og man er ikke i tvivl om, at I har en kæmpe kærlighed til hinanden. Hvor bliver det fantastisk at I nu kan dele den med jeres kommende to tvillinger 🙂 held og lykke med det hele!! Vil fortsat følge med her på bloggen, det hele spiller bare, og du er så god til at skrive!

 27. Jeg DØR over det her. Den scene hvor du giver Jon kage, og derefter seriøst bobler af lykke, er nok noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set. Hold nu kæft hvor er du heldig. Har Jon en bror?

 28. Åh, hvor er dette indlæg plus video dog virkelig fint! En kedelig forelæsning tidligere i dag blev gjort meget bedre med dit indlæg 😉 Du er så fin gravid, men det er også lidt sjovt at se dig i din “normale størrelse”. Hvor er du dog smuk! Ham Jon må føle sig heldig! 🙂

 29. Wauw Wauw Wauw !
  Er fuldstændig rørt til tårer og sidder med gåsehud på armene… Hvor ser det hele fantastisk romantisk ud 😀
  Skal selv giftes til september og nu glæder jeg mig kun endnu mere ❤️
  Fantastisk ide med sådan en video… Dét ønsker jeg mig også! 😁

 30. Ih altså. Havde egentlig tænkt, at du jo altid får så mange kommentarer, så min ville nok forsvinde i mængden.. Men hvad er det for noget pjat, du skal da have én alligevel, for det fortjener du i den grad! ALTSÅ hvor er det den dejligste video at se (er glad for jeg nåede at se den inden du evt. fjerner den igen 😉 ). Hold da op. Man bliver varm, glad, helt rørt, og nærmest lykkelig? Kan man det?… Jeg sad og smilede hele vejen igennem. Der var (og er) jo bare kærlighed over det hele! Ej men altså, uden at kende dig og Jon (mere end hvad vi får at vide her på bloggen) så virker i bare, som det dejligste, gladeste par. Fairytale-lykkelige-ish. Jeg kan ikke engang forklare det ordentlig, men det er måske også godt nok (måske det ville blive lidt for creepy så). I hvert fald så får jeg helt lyst til at kramme jer, fordi I er så søde (lidt creepy blev det altså alligevel). Ikke kun på grund af videoen, men også bare din blog (den er fantastisk). Men ja, det bryllup dér; virkelig drømmebryllup.

 31. Åh.. Den film er godt nok smuk! Jeg sad med kuldegysninger og tåre i øjnene fra start til slut.
  Hvor lyder det som en helt igennem fed, smuk, fantastisk og ikke mindst romantisk dag.

 32. Hold nu op hvor er det en dejlig film og ha`! Helt rørt bliver man da af den ❤ Tak for at have delt den med os, den giver god inspiration 🙂

  Og tak for din gode blog, du er for sej til at skrive. Har aldrig rigtig gjort mig i det der blog noget, men kan SLET ikke lade vær med at læse din!! Tak for det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s