Skabstørt…? Really?

The man I love ... ;-)

The man I love … 😉

Efter at have haft halvanden måneds hjemlig hygge sammen med sin kæmpe-hustru, er Jon nu startet på arbejde igen. Han skal spille en meget, MEGET homoseksuel Ludvig d. 13. på Odense Teater i en rock-musical-version af De Tre Musketerer. Det kan måske lyde en kende rodet, men det er ganske enkelt genialt. Han spillede den også i 2011, og jeg så forestillingen ikke mindre end 6 gange. (Den kommer på Gasværket til efteråret – jeg skal nok give lyd). 😉

Faktisk er det ret fedt bare at ligge og flyde herhjemme i nattøj dagen lang uden publikum.
Ikke fordi, Jon ikke udmærket er vidende om, hvor rærligt, det står til med mig, men på denne måde kan jeg slappe af hele dagen og så opsamle al den energi, mit korpus ikke skal bruge til at lave unger, og bruge den på at finde på noget interessant at bidrage til samtalen med, når han kommer hjem om aftenen. Og MÅSKE et bad inden da. Hvis jeg orker.

Vi har netop købt 20 af de 50 stofbleer, alle bøger, blogs og baby-mammas siger, vi ikke kan leve uden, og da tørrestativet ikke kan rumme SÅ meget tekstil på én gang, har vi indviet vores tørretumbler (som jeg ellers af miljømæssige årsager har henlagt til et liv i stilhed indtil nu).
Og så er det, jeg spørger: Hvad betyder indstillingen ‘Skabstørt’? Er det, når tøjet helst ikke rigtigt vil indrømme, at det er tørt…?
(Sorry, det kan blive stramt for selv den bedste, når man lever sit liv med Dr. Phil og Kardashians som primære inspirationskilder).

Jeg har i øvrigt oprettet nogle nye kateorier her på bloggen, nemlig ‘Klædeskabet’, ‘Badeværelset’ og ‘Twins’.
Nogle af bloggens lækre læserinder har nemlig spurgt lidt til, hvilke ting, vi har købt til vores aliens, hvilken shampoo, jeg anbefaler og noget med tøj, men jeg ved OGSÅ godt, at det ikke er alle, der gider høre min mening om den slags.
svJeg er IKKE modeekspert, og det er ikke alle bloggens læsere, der har unger, så derfor kan mini-sokker og tremmesenge være seriØS kedelig læsning (Og, yes, I remember!) .
Derfor har jeg lagt de kategorier øverst på bloggen – og så kan eventuelt interesserede klikke dér. Très smart, oui?

Jeg slutter lige af med en blanding af at prale og at tusind-takke for opbakningen. Min bette blog her er nu 3½ uge gammel, og i går rundede den 100.000 sidevisninger. Pardon my French, men det er saftsusme sejt!
Jeg er sindssygt stolt her fra min plads på puden og vil gøre mit ypperste for at kunne leve op til jer!
Og igen – TAK for de søde og sjove kommentarer. Dem sidder jeg tit og klukker over om natten, når drenge-dyret i min bug endnu engang har vækket mig ved at øve hiphop på mine ribben, og TV3 skuffer med et afsnit af ‘Bones’, jeg allerede har set.

20 comments

 1. Mette, vil du ikke (hvis du nu bare ikke gider at gense diverse afsnit af de forskellige ellers glimrende serier derude) lave en kategori, hvor du skriver lidt om skønhedsprodukter? jeg tænker, at sådan en som dig må have fået tilsendt 1000 vis af alt muligt sjovt og derfor har fundet frem til, hvad der findes derude som bare er THE SHIZZLE? Hvad virker og hvad gives der anbefalinger om, som absolut ikke virker? Af alt basis make up – hvad har du bedst erfaringer med? 🙂

 2. Jubiii, nu har jeg endelig set hvad jeg blir! jeg får simpelthen en ny fantastisk titel når de små kommer: Jeg blir bedstemoster! En vidunderlig titel. jeg er stolt på forhånd! 🙂

 3. Elsker dine skønne og tit grinern originale måde at skrive på. Kom til at følge dig ved et tilfælde på instagram og er vild med at kan følge endnu mere med via denne blog. Det er et mega friskt pust, når man som studerende går kold over meget kedelig læsning. Og så skinner din jydeagtighed mega meget igennem – det kan jeg li! (jeg er selv jyde). Glæder mig til at se dine twins. God onsdag 🙂

 4. Nu er det vist på tide, at jeg får lagt en kommentar. Jeg har fulgt med siden noget nær dag 1 – og hold nu fest, hvor er du sej, Mette Marie! Jeg skiftevis smiler og skraldgriner, når jeg læser dine ord. Og det gør jeg lige så snart, der kommer nye. Kæmpestort tillykke med de dine aliens og al din succes – det er fuldt fortjent! Du skal være mere end velkommen til at kigge forbi hos mig – jeg er kæmpefan! Kh. Caroline.

   1. Og hvor er det altså hyggeligt, at du besvarer alle kommentarer! PS. Jeg vil tro, at skabstørt er rigtig tørt, hvor fx strygetørt er lidt fugtigere, fordi det ikke skal i skabet med det samme. Men hvad ved jeg? 🙂

   2. Når folk gider skrive så skidesøde kommentarer, så kan du da bande på, at jeg også gider svare!!!!
    Måske bliver tiden lidt mere knap, når ungerne kommer, men lige nu synes jeg jo bare, det er skønt at have noget at lave. 🙂

 5. Har du hentet den app som hedder Reshopper? Den er super smart, fordi der sælger folk kun brugte børneting/tøj i dit nærområde. Så hvis du får lyst til at spare lidt på pengepungen (og kan forestille mig der skal købes rigeligt til to), så er den genial! Bare et tip 😉

 6. Fedt, at der endelig er en der tør spørge, for jeg har ofte (altså når jeg en sjældent gang imellem tørre tøjet i maskine) undret mig over, hvad pokker skabstørt dækker over og hvem pokker gider have tøj, der ikke er rigitgt tørt? Og TAK TAK, TUSIND TAK for en virkelig skøn blog!!!

 7. Hej Mette Marie

  Helt tilfældigt er jeg stødt på dig på instagram gennem Lene (din halvsøster) som jeg gik i klasse med på Statsskolen og Lise som jeg gik på Gråsten Skole med. Ville bare lige sige hej og ønske dig tillykke med din fine blog og med de to små inde i maven:-)

  Held og lykke med det hele:-)

  /Sidsel

 8. Jeg vil gerne melde mig ind i fanklubben! 🙂 Din blog er simpelthen for underholdende, Mette. Sød, morsom og utrolig velskrevet – det hitter.
  Jeg har i øvrigt været i Mommark! På skoleophold.. Det er bestemt en fejl at lægge en skole SÅ langt væk fra alting og samtidig så tæt på grænsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s