MM, Miami og Magic Mike

I dag har én af mine allerbedste veninder, Tine, fødselsdag.
Tine og jeg har umiddelbart ikke mange ting til fælles, hvis man ser os udefra.
Lad os sige det på denne måde:
Hun er langbenet, lyshåret, dannet og velklædt, træner i et fitness-center HVER dag, spiser sund mad (og 80% chokolade, når hun “synder”) og taler altid pænt til folk. Jep, jeg har meget at lære fra hende.

1

For præcis et år siden tog vi en uge til Miami, og kompromisset, vi indgik var, at hvis jeg var frisk på en power-walk hver morgen, var hun klar på at tage med på mandestripbar. (Tror bare, det var den dannede side af hende, der havde brug for at få det til at lyde som et kompromis…)
Vi havde nemlig lige set filmen ‘Magic Mike’ (to gange. Okay, måske tre …), og jeg KUNNE ikke tage til USA uden at se noget mandestrip. Bevares, jeg har både før og siden været offer for det, vi herhjemme kalder ‘mandestrip’ med elefantsnabel-“huer”, kokosolie og kønsdele, som masseres ublidt i ansigtet på den pige, der (uheldigvis) står tættest på. Men efter filmen om den romantiske stripper med de orn’li’ syge moves, var jeg fast besluttet på en empirisk undersøgelse af, om amerikanerne nu ikke var bedre til den slags.

3

Vi havde verdens bedste ferie, og jeg var helt stakåndet i flyveturen på vej hjem over, hvor mange penge, vi havde formået at spendere på bare otte dage. Vi spiste på de vildeste restauranter, dansede på de flotteste natklubber, lå på stranden, besøgte Dexters hus (ej, okay, næsten, men vi havde lejet cykler, og der er virkelig langt derud!), shoppede i malls og yes, var på stripbar!
Det bør alle kvinder unde sig selv mindst én gang i livet!
Det var så sjovt, underholdende og faktisk også på en måde lidt sexet på én gang. Men det, der optog os mest, var at iagttage de stamæster, som frekventerede stedet. En solid samling af solide damer med solide bundter af pengesedler, som de tog med sig op til scenen og i en lind strøm lod “regne” ud over de mandlige “sports”-udøvere.
Tine og jeg havde hver vekslet omkring 16 dollars i ‘singles’, så når én af disse mammas rejste sig fra sædet, kunne vi godt læne os tilbage, for så havde de handyrets udelte opmærksomhed i den tid, det tog at lade omkring 200 dollars forsvinde ned i hans bukser eller udover hans brystkasse. Men vi fik da en lapdance af hver vores hårløse herre iført henholdsvis blå og rød g-streng formedelst 35 dollars pr. gnubbetur.

2

Der går nok en rum tid, før vi tager sådan en teenage-tur igen, omend jeg ikke kan anbefale det nok.
Man føler sig så dejligt uartig, når man, to døgn efter at have skrævet over autoværnet på en 4-sporet, amerikansk motorvej og i ublide ryk sagt farvel til sin aftensmad og 4-5 velvoksne mareritas iført en stram, hvid lårkort og nye stilletter, høfligt og velklædt nikker ‘Go’morgen!’ til sin chef og sætter sig til rette ved sit skrivebord på jobbet.

Alt dette kom jeg til at tænke på, fordi der altså efter sigende skulle komme en ‘Magic Mike 2’-film.
Om den så skal handle om eks-stripperens nye liv som tømrer, vides ikke … Men jeg er nu ret sikker på, at jeg skal se den sammen med Tine, når de kommende unger er lagt i seng!

10 comments

  1. Haha lyder som en super tur. Jeg synes sådanne sports-udøvere er særdeles usexede, men mega sjove og nogle gange kiksede – det gør det endnu bedre. Og hvad er det for en skøn, meget rød læbestift du flasher påbillede 4 og 6?

  2. Nu får jeg en ubændig trang til at se Magic Mike igen, selvom jeg ikke engang synes den var specielt god, som jeg husker det, Men tror jeg husker forkert! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s