Solskin, kærlighed og mozzarella

Frokost og mysser i solen!

Frokost og mysser i solen!

En fordel ved at bo i Vestergade – udover den åbenlyse gevinst at man er nabo til über-stilede beværtninger som Heidis Bierbar og diskoteket Frk. Nielsen. (Sidstnævnte reklamerer sågar med halv pris på entré, hvis man hedder Nielsen. Oh, my!)

Nåh, men den omtalte fordel er, at man kan, når man bor midt i byen, kan nå på posthuset, i Matas OG spise frokost i solskinnet med sin ægtefælle og alligevel kun forlade sit hjem og sin sofas sikkerhedszone, når krapylerne pludselig skriger efter flydende føde, i bare fem kvarter.
Åh, glæde, at spise en skinke/mozzarella-sandwich udenfor i solen med 0,4 liter cola til og afslutte gildet med en pandekage med is! Foråret er i den grad på vej, og barselslivet er fedt! Særligt idet min libertiner-lover spiller bøsse om aftenen og derved har dagene fri til at hænge ud med mig og co.
En god ting ved netop at have født (to gange!) er, at kravene for at kunne have fortjent et kompliment for sin fysiske fremtoning, nedsættes betragteligt.
En dag som i dag ville flertallet nok beskrive mig som værende noget nusset. Mit hår er småfedtet, jeg har ikke været i bad, og jeg har det samme tøj på som i går. Mine øjne er blanke, og jeg gider ikke lægge makeup.
Egentlig synes jeg, det er ret hyggeligt at kalke facaden foran spejlet, men det er så nedtur, når man om aftenen er mere træt end Leonardo Dicaprio efter Victoria’s Secrets julefrokost, at man så skal have gang i vatrundeller og makeupfjerner, før man kan klatre i kassen.
Men trods min noget slidte fremtoning har jeg i dag inkasseret rosende ord og komplimenter for mit samlede udseende af to bekendte, jeg mødte på min strøgtur. Normalt ville de nok have spurgt, om der var en forkølelse  eller monstro noget mavekatar i omløb på Aller ved synet af min grå ansigtshud og mørke øjenrande – men nej, når man lige har født, nedsættes barren! I like it!
Hvor længe kan man mon satse på, at det varer?
Jon og jeg (og Hugo og Berta, naturligvis) har desuden i dag set på en lejlighed. Vi vil gerne købe ny hytte, da vi pt bor til leje, men når man ikke er hovedrig, skal man sgu presse nogle kameler igennem nogle nøglehuller, når man søger at afgøre, hvilke kompromisser, man vil indgå.
Hvad vil man helst? Have vùe fra stuen over en våd parkeringsplads eller have et børneværelse, der mest af alt minder om en blindtarm?
Indtil det lykkes at finde et minipalads, der er vores firkløver værdigt (og gerne noget med en affaldsskakt! Sheisse, hvor skider to yndige englebørn sig dog igennem mange bleer på sådan en helt almindelig torsdag!), nyder jeg at bo liiige midt i Danmarks dejligste by!

15 comments

 1. Hvor er du (og resten af din familie) dog skøn!
  Du har simpelthen så dejligt og sjovt et sprog, og da jeg læste sætningen med Leonardo, blev jeg overbevist om, at du straks skal sige dit job op og blive komiker!
  For at være ærlig, så var jeg en smule spændt på at se, om du ville glemme bloggen lidt efter du havde født dine skønne børn (hvilket selvfølgelig havde været forståeligt, jeg tør slet ikke tænke på bare at have ét barn at have ansvar for!). Men jeg tager et kvalitetsindlæg på niveau med dette et par gange om ugen/måneden over fem halvfesne indlæg pr. dag any day! Keep up the good work!

 2. Jeg har Origins VitaZing SPF 15, der fungerer som fugtighedscreme, solfaktor OG den vildeste BB creme! Det er utrolig så frisk jeg kommer til at se ud og min hud er meget mere ensartet og gylden. Den holder hele dagen, og så smatter jeg bare ansigtet ind i en plain mandelolie om aftenen, der fjerner ALT uden at tørre huden ud, vasker ansigtet med en klud og giver den et lag olie til. Voila – mega lækker snyde-hud der er beskyttet for sol og tørhed. Tredive sekunder morgen og aften.

 3. Eller man kan overveje at flytte en smule væk fra centrum, så priserne ikke er så høje. Det bliver spændende at følge jeres boligjagt. Hvem ved om i ender i et dejligt hus med have, som børnene kan få glæde af inden længe. Det nyder vi ihvertfald herhjemme 🙂

 4. Hej Mette

  Sikke skønne indlæg.
  Jeg bytter gerne min dejlige 4v lejelejlighed med jer. Til 5500 + varme. Den ligger tæt på Hvidovrestrandvej, havn, strand, dejlige grønneomgivelser, skønne omgivelser for børn, gode instutioner osv.
  Du kan altid sende en mail 🙂
  Toender@ruc.dk

   1. Forstår jer sssåå godt, det er også den eneste grund til, at jeg selv vil flytte.
    Men hvis I en dag alligevel ønsker en STOR 😉 billig mellemstation, med
    affaldsskakt og 13 min i toget til kbh, så er i mere end velkommen 🙂
    Hvordan får man endelig ellers fat i en lejelejlighed på vestergade ?

    Tillykke med de små, de er godt nok skønne.

  1. Kære Maja
   Jeg bliver nødt til at spørge hvordan man mon får fat i en sådan lejlighed som du har, da min kæreste og jeg leder efter et sted lidt uden for byen at slå os ned, da vi tænker på børn osv. Lige nu bor vi ved Lergravsparken metro (mellem Amager Strandpark og Amager Fælled/Islands Brygge), men lejligheden er lige lille nok til børn.
   Kh Michelle

 5. Har jeg overset historien om, hvordan du og Jon mødtes? Hvoa det alligevel er for privat så lader vi denligge. Men tanken slog mig, da du skrev om singlelivet for tre år siden 🙂

 6. Er Islands Brygge for langt ude? For hvis ikke har jeg et tip om en fantastisk andelforeningen med lejligheder der er til at betale, en fantastisk gård og masser af skønne familier med børn 🙂 Just say the word, så sender jeg fluks en mail 😉

 7. “…når man om aftenen er mere træt end Leonardo Dicaprio efter Victoria’s Secrets julefrokost…” Det er sætninger som denne, der gør at jeg vender tilbage til din blog igen og igen. Jeg grinte højt. Virkelig højt. Og længe, da jeg læste denne sætning – og det er altså lidt underligt, når man nu sidder helt alene 🙂

 8. Glæder mig til følge jeres jagt på den perfekte lejlighed. Og du må endelig sige til, når jeres nuværende skal vises frem – efter fem år, tør jeg endelig kaste mig ud i at bo sammen, og leder derfor med lys og lygte. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s