Online Overskud, oh, yes, please!

Analogt overskud er, når ens Moster Glatnakke kommer forbi med aftensmad og hjemmelavede frikadeller til fryseren (stegt i andefedt!).

Analogt overskud er, når ens Moster Glatnakke kommer forbi med aftensmad og hjemmelavede frikadeller til fryseren (stegt i andefedt!).

Jeg startede twinpeaks.dk d. 24. Januar i år, og siden da har min bette blog haft 274.000 sidevisninger og modtaget næsten 1.000 kommentarer.

Omend de fakta godt kan gøre undertegnede høj i hatten, så er det ikke det, der giver mig den allerstørste optur. Det er nemlig det kæmpe-overskud, de læsere, bloggen har fået, har.
Jeg er og har fra starten været så helt og aldeles på røven over, at fremmede ladies har gidet tage tid ud af deres dag til ikke alene at læse det fis, jeg fyrer af, men mange gange også komme med rosende udbrud i kommentarfeltet.
Damn, hvor I rocker min båd, altså!
Jeg har hørt (ikke at jeg tror på det, det har LADY-LOGEN modbevist), at kvinde er kvinde værst, og jeg er ganske ny i blogland, men jeg troede, at folk mest var, som de er i Ekstra Bladets ‘Nationen!’.
Jeg har, som I sikkert også har, til min gru læst masser af artikler og set et ton TV-indslag om mobning blandt unge på facebook, Artho og andre steder, og det har i de værste tilfælde haft fatale konsekvenser.
Sådan er I fandme ikke! Ikke én af jer, der har læst med på min blog, har givet mig en skriftlig kindhest, og det må I ellers gerne! (Med måde, please..)
Jeg er helt med på, at når man stikker snuden frem, som jeg jo gør ved at ytre mig offentligt her midt i internettet, så må man forvente at få én over den i ny og næ.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at udnævne jer, heeeeele baduljen, som ambassadører for kampagnen Online Overskud. Den magt har jeg ikke, I know, men jeg kan dog appellere til jer. 🙂
Sværvægtere som McDonalds (Pis, nu får jeg lyst til McFlurry, og klokken er ikke engang frokost!), Microsoft og selveste facebook er gået sammen med facebook-gruppen ‘Fucking Flink’ (Tjek den ud, hvis I ikke kender den. Det er god underholdning og karma i et) for at løfte tonen på de sociale medier. Kampagnen hedder Online Overskud, og jeg vil meget gerne opfordre alle til at støtte tiltaget på facebook her: www.facebook.com/onlineoverskud

6 comments

  1. Jeg har læst om kampagnen Online Overskud, faktisk igennem kommentarer på facebook. Her var det en pige som skrev om den til en gut som måske ikke havde den bedste tone at formidle sit budskab i. Jeg tager hatten af for konceptet og fedt at du gør opmærksom på det på din blog 🙂
    /Mie

  2. “Man får hvad man giver” 🙂 Når man skriver på en fængende, humoristisk og venlig måde, kan “vi” læsere da ikke gøre andet end at besvare fra samme skuffe. Man bliver jo helt “høj” af glæde ved at læse din blog og følge dig. Bliv endelig ved med at “smitte” verden 👍☺️

  3. High five og virtuel krammer til både frikadellestegeren (i andefedt, det er kærlighed) og til dig med det smukke smil, fantastiske pen og twins to die for. Sådan et sæt gad jeg sgu godt have.

    Jeg må smide nogle flere kommentarer, hvis de bringer så meget glæde. Eller blot for at bevise, at ikke alle er nationen.

    Tak for engros blog. Og god dag til dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s