Farvel til mast maveskind!

Berta smiler! 😃

Berta smiler! 😃

Jeg har gjort noget for første gang i mit voksne liv! Yes! Jeg har sgu købt et par bukser, jeg rent faktisk kan passe.

Jeg har, siden mine sene teenageår, hørt til blandt de, der mener, at bukser skal males på om morgenen og skrælles af med hammer og mejsel om aftenen.
Mangen morgen har jeg slidt som et æsel og er kommet små-for-sent, fordi mine yndlingsbukser netop var færdige fra vask. Jeg har alle dage ment, at det værste for en kvindes selvtillid er at stå overfor den opgave, det er at skulle skrue sig ned i et par nyvaskede jeans. O, gru!
Jeg har haft en tendens til at gå ind i en butik, finde de bukser, jeg kan lide og så købe dem en liiille smule mindre, end hvad der rent faktisk er skidebehageligt. Med det resultat, at mine lår måske nok ser 2-4 millimeter slankere ud, men at min mave-tarm-region har sværere ved at finde sig til rette, end champagne-drengen fra ‘De Kræsne Købere’ ville på et klubværelse i Køge.
Men så blev jeg gravid! Og var nødt til at gå i gravid-bukser, som har det der deeejlige elastik-stykke rundt om maven. Og ganske vidst havde jeg ondt i hele resten af kroppen i de måneder, den var belejret (mine knæ er stadig svagelige), men min mave blev ikke klemt! Da besluttede jeg mig for, at det i al evighed være slut med maste mavedeller! Jeg lovede Vorherre, at hvis han lod mig slippe igennem miseren med mini’erne uden strækmærker, ville jeg belønne min mave ved at give den sin frihed!
Så jeg har købt et par Acne-jeans, som jeg kan passe! Kæft, det er behageligt, og jeg synes ikke engang, jeg ser tykkere ud i spejlet, end jeg gjorde dengang, jeg vejede det samme, men købte dem et eller to numre mindre.
Jeg er 32, for helvede! Det er OK at være gået et par størrelser op, siden dengang i starten af tyverne, hvor mit stofskifte arbejdede hurtigere end Gustav ville ryge ud af Jeopardy.
Det er også af samme årsag, jeg ikke længere gider farve mit hår. Det har aldrig været flottere end nu, efter graviditeten, og jeg har ikke lyst til at udfordre dets nyvundne glans og sundhed ved at male de grå striber over. Og Jon siger, han godt kan lide dem. Uopfordret!

Vi er i øvrigt gået i gang med at planlægge familiens anden udflugt. Denne gang tager vi den skridtet videre med TO overnatninger.

Så har bloggen rundet de 400.000 sidevisninger - og den er ikke engang 3 måneder gammel! TAK! 😁

Så har bloggen rundet de 400.000 sidevisninger – og den er ikke engang 3 måneder gammel! TAK! 😁

Den trofaste læser vil jo vide, at vi med stor succes, da ungerne var fem uger gamle, tog dem med til Odense for at se deres far gøre sig til på en scene.
Om 14 dage går turen til Samsø, hvor børnenes oldemor har til huse, så vi agter at tilbringe en weekend i hendes og Jons mosters selskab.
Jeg har altid drømt om at bo på Hotel Strandlyst på Samsø, så vi har benyttet lejligheden og har booket en overnatning i en suite med havudsigt! Fars fede ferie, ja, sgu!
Jeg tror nu egentlig, at det, faren glæder sig mest til ved turen, er de pommes frittes, de har i kabyssen på færgen til øen. Men de kan dæleme også noget, når de serveres med remoulade! 🙂

Følg i øvrigt gerne med på Instagram for flere billeder, end dem der er her på bloggen: @mmleilange 🌠

8 comments

 1. Du er simpelthen skøn, nyder at læse dine indlæg og glæder mig mere og mere til jeg skal være mor om et par måneder (dog kun til én ;-)) Tænk at man kan blive helt glad fordi der ligger 4 indlæg fra dig på bloggen, som jeg endnu ikke havde fået læst. Det kan da kun betyde at du gør det godt. Tak!

 2. Haha, det er et smukt syn når kvinder verden over skruer sig ned i nyvaskede jeans! -Jeg er både til baggy og skinny, alt efter humør. Men efter at være fyldt 30 og været igennem to tvillingegraviditeter, så er behageligt tøj et must!( bare det ser godt ud) 😉

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

 3. Sad og nikkede (som dét kender jeg også, og hvor er jeg glad for, at andre har det på samme måde!) gennem hele dette indlæg. Nitten er virkelig at skrue sig ned i en par alt for stramme jeans for dernæst at spise morgenmad, som IKKE giver mere plads til maveskindet, for derefter at skulle ud på cyklen og forsøge i modul fart at nå samtlige lyskryds i grønt lys, således man ikke kommer for sent på arbejde – alt dette i et par alt for stramme jens! Jeg gider det ikke mere. BASTA!

 4. Fedt med hotel strandlyst. Der er så fedt har været det flere gange, men må man have børn med??? Jeg syntes det har været børne fri område men måske det er ændret??

 5. Jeg kan anbefale deres pølsemix ombord på færgen! Den var et hit ved os i sommers i hvert fald 😉 Og lækkert med nye jeans! Livet er sgu for kort til deller ud over buksekanten. Det burde jeg også snart lære…

 6. Selv på min ferie i Dubai er jeg liiiige nødt til at tjekke bloggen, når nu jeg kunne se på instagram, at der var nyt på den front!
  Det er den mest fantastiske blog! Jeg har aldrig fulgt en blog før; ej heller kommenteret på en, men du skal simpelthen vide, hvordan du hver gang får mig til at smile og ofte også grine højtlydt, når jeg læser den, du er så cool!
  Så TUSIND TAK 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s