Familiært lemmedaskeri FTW

I går aftes kunne Berta ikke falde til ro, og da hun endelig faldt i søvn, var det på min mund ... Det blev en relativt stille aften.

I går aftes kunne Berta ikke falde til ro, og da hun endelig faldt i søvn, var det på min mund … Det blev en relativt stille aften.

Hvor bliver man dog hurtigt vant til at lave ingenting!
Jeg har konstant haft jobs, siden jeg i 7. klasse startede med at sælge bøfsandwich til og spule toiletter efter smækfede tyske turister på Lysabildsskov Camping i 1995.
Mens jeg gik i gymnasiet, tjente jeg 37,05 kr. i timen som serviceassistent i Føtex. Det var himmelråbende kedeligt! Jobbet gik ud på at stå for enden af kassebåndet iført blå kasket med gult tryk og pakke folks varer i poser. (En færdighed, jeg dog siden har funden stor værdi i, når jeg handler midt i Nettos myldretid).
Når man skulle på toilettet, skulle man sige ‘jeg går lige på 14’ til kassedamen. De fine folk i Føtex kunne nemlig ikke tåle at høre om toiletter, mens de købte medister, ankelsokker og vatpinde.
Eneste lyspunkt på sådan en lørdagsvagt var, når lækre, lækre Steffen fra 2.HF kom for at købe hårvoks eller dåseøl til aftenens udskejelser og måske kastede et smil efter mig, alt efter om det var en af de uger, han var mest ude efter mig eller om min blonde rivalinde løb med hans opmærksomhed. (Hun var lidt mere “frisk”, end jeg var, hvis I forstår, hvad jeg mener…)
Siden dengang har jeg arbejdet som barnepige, bagerjomfru, jordbærsælger, kuvertpakker, telefonsælger, Girl Squad-bimbo, bartender, tjener, TempTeam-vikar, receptionist på Dyhr.Hagen og Statens Teaterskole og altså nu som digitalredaktør på ELLE og IN.

Og lige nu arbejder jeg ikke!
Bevares, dagene er aldrig forsvundet hurtigere, og søvnen har aldrig været mindre, end siden ungerne kom, men forstå mig ret:
Klokken er i skrivende stund ni om morgenen, og jeg ligger stadig i sengen. Den ene unge sover, og den anden sidder fast på min venstre babs.
Nok er der brug for mig i døgnets 24 timer, men mine opgaver er ikke videre udfordrende. Skift ble, giv kys og hiv gajolerne frem! Mit ellers relativt lyse intellekt er gået totalt på ferie.
De fleste dage henslæber vi formiddagene her i vores lille familie med langsomt at få øjne, affodre krapylerne, måske hente müsliboller hos Emmery’s, blødkoge nogle æg, presse nogle appelsiner og spise morgenmad ved 11-tiden.
Så bruger jeg gerne en halv times tid på badeværelset med Medina, L.I.G.A., Seebach eller anden popmusik i højtalerne, mens Jon underholder vores efterkommere, hvorefter vi går en tur i byen med børn og Bugaboo, spiser måske en frokost, drikker en milkshake, småshopper, køber ind eller ser nogle venner et par timer om eftermiddagen. Jeg forlader aldrig indhegningen i mere end max 3 timer, da det er dét, der højst er imellem to amninger.
Så er vi hjemme ved 17-tiden, og bum, så er den dag gået. Det er familiært lemmedaskeri i yderste potens, and I love it!
Tænk at få to baryler på én gang, have en mand, der har mulighed for at tage fri samtidig OG lade det hele udspille sig i sommerhalvåret ikke mindst! Man kan snildt slippe afsted med at kalde mig en heldig kartoffel.

I dag skal jeg spise brunch med en veninde og bagefter besøge de sandaler, jeg lige nu udlodder i konkurrencen hér!
Jeg elsker, at så mange allerede har deltaget, og jeg er atter engang sat totalt til vægs af alle jeres fantastiske kommentarer til både konkurrencen og bloggen.
Tænk, at jeg er så heldig, at nogen gider læse mine digitale kragetæer, når jeg nu samtidig synes, det er så skidehyggeligt at skrive dem. Mega-win!

Hvis nogen af jer skulle have et forslag eller et ønske til, hvad I gerne vil have et indlæg om, da skriv det endelig som kommentar herunder. Det er altid godt med inspiration! 😊

20 comments

 1. Jeg knuselsker simpelthen du har en så positiv tilgang til tilværelsen. Min hjerne er efter påsken mentalt gået på ferie, desværre er det lige en lille eksamen i juni inden jeg kan kalde mig bachelor i medicin. Forhåbenligt går det nok og jeg kan nyder 10 ugers ferie med ham jeg holder aller mest af.

 2. Du er en sej kvinde MM. Du giver daglige smil til en 23-årig dame, der overhovedet ikke har børn endnu, men som alligevel ikke kan lade vær med at læse med. Jeg synes det kunne være sjovt at høre om tankerne bag deres navne?

 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre noget mere om hvilke køb i har gjort til de to skønne små, altså tøj, udstyr, legetøj osv. Måske også nogle do’s and dont’s når man får børn!
  Jeg kunne også godt tænke mig at høre fra hr. Far hvordan han synes det er at være farmand til to lækre babyer.
  Og så høre noget mere om fødslen!
  Jubii 🙂

 4. Har lige opdaget din blog og er vildt begejstret! Jeg kunne godt tænke mig at se noget af dit og tvillingernes tøj 🙂

 5. Jeg er blevet trofast følger af din blog, hverken mama eller noget (endnu!). Jeg synes bare du skriver så fedt! Det må da blive til en udgivelse en dag. 
      Jeg pendler lidt imellem København og Madrid, og ‘sparer’ op af dine blogindlæg til flyturene. 
      Jeg ligger inde med et spørgsmål, unægteligt af den mere tørre slags, men Herre Gud, min pendlerrute mangler simpelthen lidt spice engang imellem, så here goes: hvad for en slags litteratur synes du selv om og kan du anbefale noget yndlings litteratur eller et par yndlingsblogs, udover din egen?

 6. Åh gud, hvor er jeg misundelig på dig, din heldige kartoffel 😉 I har det bare SÅ rart ❤

  Når vi kommer lidt længere hen, kunne jeg godt tænke mig at høre noget om, hvornår du skal begynde på arbejde igen, og hvad jeres overvejelser og beslutninger er vedr. pasning af børnene. Og så synes jeg i øvrigt, de allerede stillede spørgsmål er supergode!!!

 7. Haha, jeg går lige på 14!! Du formår virkelig at fortælle så levende og sjovt, at det bliver en fornøjelse at læse. Forsæt endelig med dine digitale kragetæer!

 8. Hej MM. jeg ønsker mig et indlæg om hvordan dig og Jon mødte hinanden og måske lidt af jeres lovestory frem til brylluppet 🙂 kan huske en anden spurgte om det i en kommentar og du sagde der var et indlæg i den stil et sted på bloggen, men jeg har altså ikke kunne finde det.
  glædeligt forår 🙂

 9. I H&M er kunderne også sippede, så vi går på 27 (?)! 😀 Det er stadig lidt underligt at sige, at jeg skal lige på 27..
  I dag sagde jeg det til en kollega, og hun svarede “skal du tisse igen?”, så vores cover duer ikke helt!

 10. HAHA – jeg arbejder i delikatessen i Føtex, og der siger man altså stadig, at man lige går på 14! Hvor er det sjovt.

  1. Haha skulle lige til at skrive det samme!
   Jeg stoppede som kassedame for nogle år tilbage, og der skulle man ringe til kundeservice fra de der oldgamle telefoner, og sige at man “skulle på 14″… 😂😂😂

 11. MM for pokker! Som mor til tre uger gamle tvillinger er det første jeg gør (efter en nat med massivt søvnunderskud) at spurte ind på din blog for at tjekke ud om der er nye indlæg – så jeg kan få tanken fyldt op med positiv energi og en god portion overskud! For det er dælme det du formår at dele glædeligt ud af! Af hjertet Tak for det! 🙂

  Ps. Shit det er crazy at være blevet beriget med TO BABYER! 😀

 12. Må jeg ikke høre hvor de skønne harlekinpuder er fra? Bliver så glad af dem.
  Og tak for den skønneste blog. Du giver så mange smil!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s