Bleer på Strøget, kjoler og stiletter …

Wrapped up in babies! :-)

Wrapped up in babies! 🙂

Jeg har følt mig sådan lidt Nynnes Dagbog-agtig on/off de seneste par dage.
Forleden fik jeg besøg af en veninde, som skulle med ud at lufte tvillingerne. Gangen i vores opgang er kun liige bred nok til, at man få barnevognen igennem og hen til elevatoren. Det har også den smarte betydning, at man ikke kan gå ned uden at tage skraldeposen med, for man kan ikke komme forbi den, man har parkeret udenfor døren.
Denne dag stod der to struttende styks gennemsigtige poser propfulde af pruttebleer, og jeg smed dem op på vognen og kørte ned, mens jeg (som altid) talte Fanden et øre af.
Jeg var så optaget af mine egne geniale pointer, at vi nåede ned midt på Strøget, hvor vi stod ganske til offentlig skue (og sådan en dobbeltvogn kaster alligevel nogle blikke af sig), før jeg opdagede, at jeg havde taget børnenes belortede bleerne med på Strøgtur..

Om aftenen kom min seje lillesøs på besøg. Berta sad og var lidt vrissen i sin stol, så jeg øjnede mit snit til slå to ting sammen: Få løst et praktisk problem OG høste anerkende for min fantastiske humor, så jeg pegede på barnets sut og så forventningsfuldt på min søster, mens jeg sagde “Gider du ikke lige sætte en PROP i BERTA?! Hahaha!? Get it?! Prop og Berta!?” 😜
Min søster så på mig, som kun lillesøstre kan og sukkede “Hold nu bare op, det var mig, der opfandt den joke, sidst jeg var her, og jeg har også godt set, at du nogle gange tager æren for andre af mine geniale vendinger på bloggen…”
Ups. Busted!

Desuden formåede jeg i går at gå en hel dag ganske uden at få gylp på tøjet, hvilket er lidt af en bedrift, når man som jeg dagligt er udsat for dobbelt-påvirkning. Det blev så komplet ligegyldigt, da jeg om aftenen meldte mig frivilligt til at lave spaghetti med kødsovs og efter projektet komplet lignede en 5-årig efter en playdate med en flaske Heinz.

Men jeg skal altså op på stiletterne i aften! Jeg glæder mig helt pjattet meget.
Jeg har lagt en skudsikker plan med Nina, min veninde, som blev tvillingemor 5 uger inden mig: Vi skal ud at spise imellem to amninger!
Planen er, at jeg kl. 18.15 kaster jeg mig ind i Foderbrættet og kobler ungerne fast til bar(m)en, får dem spist godt af, drøner ned ad Vestergade og sætter mig til bords med Nina på PS Bar & Grill kl. 19! Vi har bordet indtil kl. 21, hvilket giver mig kun rigeligt tid til at være hjemme til næste amning kl. 22! BUM! (Jeg ELSKER at bo i indre by!)

Og man må vel gerne få én drink, ikke?
Jeg mener, geniale mennesker er opflasket af generationer, som lagde grædende babyer i seng med en klud dyppet i whisky for at få dem til at klappe kaje, så at jeg deler én gin/tonic med mine kids gennem modermælken, gør nok ingen skade. Slet ikke i det københavnske barmiljø, hvor der kun er 2 cl i en drink (GOD, jeg savner at være fuld i Barcelona!)
Jeg har ikke drukket en dråbe, siden jeg blev gravid, så sandsynligvis bliver jeg sejlende steif af en enkelt. Jeg må hellere sippe …

Stiletterne i min elskede samling er stadig lidt for små til mig, men jeg har stadig troen på, at jeg kommer tilbage til min vanlige str. 37, og jeg har et par superfine Ganni-vikarer i en 38, som nok kommer til at gøre det ud for aftenens benforlængere!

Nogen, der vil overtage denne skønhed?

Nogen, der vil overtage denne skønhed?

Mens Jon forleden så fodbold med begge ungerne på vommen, benyttede jeg gladelig tiden til at få ryddet op i mit klædeskab!
Jeg fik lagt tøj til side til Røde Kors, smidt tøj i kælderen og ikke mindst hængt tøj op i farveorden! Det ligner en butik i mit skab nu, jeg elsker det!
Midt i missionen fandt jeg en fantastisk pudderfarvet puf-kjole, jeg købte i H&M engang for over 10 år siden.
Jeg lagde et billede ud af mig selv i den på Instagram (se det her: @mmleilange) og bad om folks mening, og det tyder altså på, at jeg bør gemme den til Bertas klæd-ud-kasse… 🙂

Men desværre er jeg nødt til at sælge min MSGM-kjole.. ØV! Jeg håber altid, jeg kan slippe afsted med den slags snit, og det kan jeg bare ikke.
Den kjole klæder bedst piger, som også gør det godt i By Malene Birger-kjoler. Sådan nogle med lange stænger og sådan. Ikke sådan nogle (som moi) og lidt fylde til gården (og pt. også gaden!), for da kommer kjolen bare til at se slasket og firkantet ud, og det er satme synd, når den nu er så læx.
Så hvis du er langbenet, og du kunne tænke dig en ny sommerkjole, så skriv til mmleilange@twinpeaks.dk.
Jeg købte den på udsalg på Nelly.com, hvor den nu er udsolgt. Den var sat ned fra lidt over 4.000 kr. til lidt over 1.200, og jeg sælger den til den første, der byder 1.200, og så skal jeg nok stå for portoen.

Jeg har i øvrigt  opdateret KLÆDESKABET og BADEVÆRELSET! Og husk at deltage i KONKURRENCEN! 🙂

Nu er der efterhånden en del, der har rykket efter et indlæg fra Jon! Han vil vildt gerne, men han er jo ikke den vante blogger, og vi har derfor besluttet, at jeg skal interviewe ham! Så skriv jeres spørgsmål til ham om aaalt muligt i kommentarfeltet herunder, så sørger jeg for, at det indlæg kommer op i næste uge. Så må vi bare håbe, han ikke siger ‘No comments’ til alt for meget. 🙂

Hav en dejlig fredag! De siger, at solen kommer tilbage i weekenden, det er knagme god timing!

 

10 comments

 1. Ikke så lang en kommentar – bare: I love it! 😜

  Hav en dejlig aften med din veninde. Så fortjent!
  Og et kærligt prik til at det er på tide jeg kommer ud og lader August have herre-aften med sin far.

 2. Kunne du overveje at oprette en tictail med dine ting? Røde Kors er fint at give til ja, men hvad med modehungrende unge kvinder? De skal vl også støttes? 😉

 3. Åh, det lyder skønt! Håber jeg også kan komme lidt ud under min barsel. Den måde du tager det hele på er bare så SEJ – jeg håber at jeg kan være ligeså afslappet cool til efteråret.

 4. Du er så sej, Mette Marie!
  Jeg får et smil på læben, hver gang jeg læser et nyt indlæg fra dig. Tak for en skøn blog, inspiration og gode grin! Jeg læser trofast med!
  Ha’ en dejlig weekend – og nyd den g&t (min absolutte yndlingsdrink by the way!)

 5. Du er så sej, Mette Marie!
  Tak for en skøn blog, inspirerende og hysterisk morsom – jeg er til fals for plat og lummer humor, så keep it coming 😉
  Ha’ en dejlig weekend, og nyd så den g&t (min absolutte yndlingsdrink by the way!)

 6. Jeg kunne godt tænke mig at se dit klædeskab efter farveopdelingen:-) Er selv i gang med den store sortering, så mangler lidt inspiration.

  Håber du får en skøn i aften med din veninde:-)

 7. Du kan sagtens tage en enkelt. Det optages ikke lige så nemt i mælken, som det gør, da de lå i maven. 🙂

  Du må have en fantastisk aften!

 8. Hej MM og Jon!
  Jeg kunne enormt godt tænke mig at spørge Jon om ikke han kunne komme med er par tips og gode råd til hvordan man, som kæreste til en eventuelt kommende tvillingefar, på bedste vis kan varte ham op?? Som i er der noget man som mand har brug for mens ens kæreste/kone ruger ungerne/varter dem op? 😀 Og så iøvrigt hvordan det er at være blevet far til sådan to små vidundere? 😀
  Rigtig god weekend til jer begge!!!
  Knus Christine.

 9. Hej MM 🙂
  Tak for pålidelige grin! Jeg fik i tidernes morgen nys om denne blog via et graviditetsforum og begyndte at følge dine posts under din graviditet.

  Du spurgte for noget tid siden, hvad vi trofaste læsere gerne ville vinde her på bloggen. Helt personligt kunne jeg godt tænke mig at vinde det tøj som Hugo (og Berta) vokser ud af. Jeg er i den lykkelige situation at jeg til september (ca.) får fornøjelsen af at byde min første tronarving velkommen til verden. Og det er en særdeles aktiv og fin dreng 🙂

  Jeg har altid værdsat ting (og tøj) med en historie og vil meget hellere arve og låne end at købe nyt (og det er min SU glad for). Og selvom jeg jo for dig forekommer fremmed, synes jeg på en måde at jeg efterhånden både kender dig og dine børn. Fx. så jeg for en tre uger siden dig og Jon komme gående med babykareten tæt på Christianborg. Jeg selv kom cyklende på vej i skole, og jeg var lige ved at igangsætte et ordentlig vink samt råbe “Hej Hugo og Berta”. Jeg nåede dog i tide at stoppe mig selv, da det slog mig, at det kunne virke en smule underligt for jer, at folk (allerede nu) hilste på jeres børn før jer selv.
  Men som førnævnt vil mit ønske til blog-gevinster være babytøj/tingester. De dejlige billeder du lægger op her på bloggen, er jo det rene udstillingsvindue for sådan en bygge-rede-skruk-mamma-to-become, som mig…

  God solskinsdag! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s