Man kan få det hele!

 

20140426-105352.jpg

Da jeg var yngre, var jeg sikker på, at når jeg fik børn, ville jeg bo på Fyn.
Når jeg som barn skulle med mine forældre til København, tog vi ikke motorvejen over Fyn, men landevejen, så for mig var Fyn en grøn, frodig ø fuld af gårde og slotte og jordbær på størrelse med en knytnæve. Det perfekte sted at være barn!

Så blev jeg ældre og troede, at når jeg fik børn, ville jeg aldrig gå ud mere efter mørkets frembrud. Jeg har gået så meget ud i mine tyvere, at man burde give mig en medalje!
Da jeg var 26 år og single, fik mine bedste veninder børn, og som en form for modreaktion startede jeg et socialt netværk, jeg kaldte LADY-LOGEN. Jeg arrangerede en aften om måneden med middage og festlige byture med stiletter, champagne og cocktailkjoler (stærkt inspireret af Sex and the City). Det varede ved i seks år, indtil jeg blev højgravid, og hold nu kælderdøren lukket, hvor har det været sjovt! Jeg har spist bøffer alle de steder, der serveres bøf og skamdanset på alle byens dansegulve sammen med de 55 ladies, som tilsammen udgjorde LADY-LOGEN Level I.
Derfor troede jeg nærmest indtil i sidste uge, at lysten til at gå ud var helt slidt op, og at man ikke sådan kunne blande de to verdner – mor/far/børn og fest/ballade.
Men man så åbenbart godt få det hele!

01Nina (I ved, Kopiernes mor) og jeg aftalte for nogle uger siden, at vi i går, fredag, skulle tage ud at spise imellem to amninger. Ikke en burger eller en cæsar-salat i Strædet, men noget ordentligt! Noget med bøf og bobler!
Efter en bette tøjkrise endte jeg i bukser i stedet for kjole (Okay, jeg kan godt se på billedet, at jeg burde have dampet skjorten…) og mødtes med Nina på PS!
Vi sad i baren og spiste vores bøf, og stedet var proppet med folk! Jeg mødte en masse, jeg kendte, og det føles som om, jeg var hoppet ind i en tidsmaskine og for 2,5 time blevet smidt tilbage i tiden. Det var mageløst! (Og det eneste, Nina og jeg naturligvis talte om, var ungerne.)
Selvom jeg elsker at få jeres ros for, at jeg er en relativt easy rider i hele det her dobbelt motherhood-projekt, så er det virkelig en velsignelse at have en ligesindet at vende alting med – både teorier, tanker og praktikker.
Efter en bjergtagende bøf og den mest velsmagende gin/tonic, jeg har fået i mit liv, gik vi ind på cocktailbaren O’s ved siden af, hvor ejerinden Le bød på cava. Efter tyve minutter (kl. 21.39) ringede Jon og spurgte, om han skulle stoppe en flaske i flaben på ungerne, hvilket jeg nægtede, sprang op på min svigermors cykel og drønede hjem og smed BH’en!
Det var nærmest flippet at sidde dér med læbestift på og ringen for ørene efter larmen på beværtningerne og amme to børn!
Efter 2 timer og 39 minutter tilbage i tiden, trak mine små soulmates stadig vejret, og Jon havde købt P-tærter og sat ‘The Walking Dead’ klar på afspilleren! Hvem her gad ikke godt slutte alle byture på de måde?!

Jeg har opdaget, at det altså er MIG, der har fået børn. Ikke én, der ligner mig, men som er helt anderledes og moragtig, vil bo på Fyn og pludselig drikker kaffe og afskyr sociale medier og sammenkomster. Jeg vil vel egentlig bare gerne have det hele! Og det kan man åbenbart godt få.
Verden er så optur!

17 comments

 1. Du er genial 👊 og selv mega optur!
  Elsker dine beretninger og måde at leve livet på. Den der LADY-LOGEN – er det et privat arrangement eller noget, man kan søge om optagelse i? For det gad jeg da virkelig godt 😜👏 god weekend!

 2. Af hjertet tak for din historie – den er beroligende ovenpå en nat med hedetur på hedetur over dels forventningsglæde og tanken om hvem man bliver når man bliver mor – og ja i det hele taget bare tanken om at skulle være nogen mor!!??

  På mandag skal jeg insimineres (Ja det lyder som noget man gør på grise, virkelig uromantisk) – 2 store æg og dermed risiko (jeg kalder det personligt chance) for at blive gravid med twins.. Og selvfølgelig også med risiko for at det slet ikke lykkes!

  Herhjemme skifter vi lige nu fra våde øjne, store smil og lange kram til hedeture og samtaler om økonomi og “hvad fanden roder vi os egentlig ud i her?!” og “Er det så slut med øl og drinks i sommer solen nede ved Åen?!” til tristhed over tanken om at det måske slet ikke bliver til noget (selvom min kæreste er den sejeste og tror så helt og holdent optimistisk på alt i denne verden!) 😀

  Så du kan nok se at dette indlæg kan bidrage med en vis ro og fattethed på “bliver jeg ved med at være mig selv”-bekymringen – og ja at din blog i det hele taget falder i usandsynligt god jord lige nu! (indtil om 5 minutter hvor hedeturerne og økonomi-samtalerne tager over igen!) 😉

  Tak for en dejlig blog!
  Rigtig god weekend til jer! 😀

 3. Hvor lyder det som en perfekt aften! Fedt at høre at det kan lade sig gøre, hvis bare man vil have det til at lade sig gøre 🙂

 4. Frk mega optur- DU giver mig optur på… Du forstår sgu at sætte pris på dit liv- og jeg elsker det!!! … Her midt i min spegepølsemad OG på Fyn, sidder jeg nu og kigger mig rundt.. Datter sover i barnevognen, mand i haven og ja jeg er sgu egentlig også heldig og LYKKELIG!! Dét skal man huske, når hverdagen til tider er sur og grå!

  Ha en fantastisk lørdag!

  Spegepølsekram og pepsi-max kys fra FYN😉

 5. Ja da man kan det hele – bare på en anden måde! For eksempel afmålte tider og et andet fokus (læs: børnesnak) når man så er ude. Og det bliver kun lettere med tiden.
  Tillykke med god ‘første’ veninde-date uden børn.

 6. Så fint indlæg 👍😊 Jeg vil også lige høre om du kan fortælle mig, hvor den fine t-shirt Nina har på er fra?

 7. Hvor er det godt skrevet! Selv om jeg langt fra skal have børn lige nu, kan jeg godt følge dig 🙂

 8. Perfekt afslutning på bytur!! Ps. the walking dead er en mega fed serie! Og man minder selv om en af de dersens levnende døde, når man skal op om natten for at tisse eller have noget at drikke. Har du også tænkt over det? Halvåbne øjne og den måde, man går på…. Haha, hope you get it…..
  Elsker din blog!!

 9. Haha, jeg ved ikke, om du har unger, men når man ammer, og de leder efter brystet, lyder de (mine, i hvert fald) totalt som zombier fra The Walking Dead! 😂

 10. Hej MM
  Hvor er det dejligt, at I havde en fantastisk aften ude. Omend man ikke er ude i flere timer, så fyldes man lige med et skud frisk energi. Og man kommer helt til savne det derhjemme (baby, mand, amning etc)!
  Vi var selv til Coldplay koncert, da vores var 8 uger gammel, og ja, gu var det lidt nervepirrende at efterlade Benedicte hos min mor, men det var det hele værd at være kærester et par timer og nyde en enkelt Somersby!
  I det hele taget synes jeg, at man kan gøre meget af det, man gjorde før. Og skulle ungen pludselig stikke i utrøstelig gråd, blive syg eller noget tredje, så må man jo bare tage hjem. Ofte går det jo fint. Kender for mange som begrænser sig selv, fordi de tænker på alt det, som kan gå galt. Gør jer selv en tjeneste og vend bøtten – tænk på hvor fedt det kan være at gøre noget godt for sig selv og ens parforhold!
  Elsker din blog og din livsanskuelse:)
  Kh A

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s