Og vinderen er …

20140430-183106.jpg

Så er der gået 14 dage, konkurrencen om mine favorit-sager er afsluttet, og jeg er på røven over de mange deltagere!
I alt 774 har valgt at deltage, og det har simpelthen været så skidehyggeligt at læse jeres kommentarer!
Konkurrencen var ment som et bette “tak for hjælpen”, da I har været med til at vinde den dér Samsung-telefon til Jon, og så fordi, I gider læse det vand, jeg hælder ud af ørene.
Og alligevel har mange af jer taget tiden til at skrive en skidesød og personlig kommentar til mig og bloggen.
Min kloge tvillingemor-veninde, Nina, sagde i går, at hun har hørt, at vi mennesker modtager 80% af den ros, vi får i hele vores liv, før vi fylder fem år. Indtil da bliver vi stadig verbalt belønnet for vores grimme tegninger, groteske lerfigurer og sågar flot fyldte lortebleer – men derefter går det ned ad bakke.
Det er næsten svært at tro på, for I er sgu gode til det!
Når man sådan som jeg er helt ny som både mor og blogger, så ér det så hamrende bekræftende at få daglige, digitale skulderklap med på vejen – selvom vi så ikke kender hinanden personligt. Så tak! Igen!

Jon og jeg var i øvrigt på Cock’s & Cows med Nina, Kopierne og deres far (Kopiernes, ikke Ninas) i går aftes.
Vi vakte en del opsigt på vores færd forbi cafébordene på vej derned med vores to dobbeltbarnevogne, og jeg kunne ikke dy mig, så jeg så et ungt par dybt i øjnene, pegede over min højre skulder på de to avls-transportere og sagde alvorligt “Husk nu at bruge kondom, ikke?” Den unge mand så lettere skræmt ud …

Mange af jer, der har deltaget i konkurrencen, har skrevet, at I ikke har børn, at I er studerende eller bare ikke er nået dertil i livet endnu, så I er “ikke en del af min målgruppe”.
Jeg er ikke så tjekket, at jeg har defineret min målgruppe, men når så mange skriver, at de læser med, selvom de ikke selv har børn, er min målgruppe måske en anden, end den, man umiddelbart skulle tro. Det kan jeg egentlig meget godt lide!
Uanset hvad er I hjerteligt velkomne!

I morgen er det tre år siden, jeg fik Jon på krogen, så da står den på kærestehygge med to gate-crashende babyer på slæb.
Planen var burgers, men det bliver måske alligevel lidt overilet sådan to gange på tre dage. Om end deres nye dessert, en sandwich bygget af to cookies med is i midten (Jeg fristes til et: OMFG!) er svær at toppe andetsteds.

Anyway, enough talk! Se, hvem der har vundet konkurrencen om Fire af Fru Langes Fine Forårsfavoritter her!

20140430-183140.jpg

17 comments

 1. Fedt at få en stemme på ansigtet og de skrevne ord.. Det er altid lidt sjovt når man pludselig hører stemmen på den person som leverer underholdning til en 🙂 og sikke en herlig måde at trække en vinder på!

 2. Haha, hvor var det en kreativ måde at trække vinderen på! Selvom jeg allerede blev ærgerlig efter første lodtrækning, fordi jeg vidste jeg ikke havde skrevet kommentaren i dag, blev jeg nødt til at se den færdig. Glæder mig allerede til næste videoblog!

 3. Endnu et genialt indlæg fra din side. Vil lige forklare dig: jeg er i skrivende stund backpacker, og befinder mig lige nu i Kandy på Sri Lanka – jeg bor i disse dage hos en lokal familie, og har derfor bedre WiFi end jeg kunne huske eksisterer, og hvad skal sådan noget bruges på? Din blog, naturligvis.

 4. Haha, hvor er I awesome. Er tosset med din blog – og video-blogging ftw! Er total fan og glæder mig hver gang til dit næste indlæg!
  Og nå ja, så håber jeg, at min lille bebs i min mave bare er HALV så sød som jeres unger, for de er da for lækre.
  Keep on posting 😉

 5. Hahaha super video! Det er så fedt med video, så kommer man lige lidt tættere på bloggeren med stemme og væremåde! Jeg er stadig vild med Twin Peaks 🙂

 6. I er sgu skøre – på den virkelig skønne måde 🙂 Deltog ikke, for jeg havde ikke engang tid til at lede efter mit favoritsmykke med mine tre drenge på 1, 2 og 4 år i hælene på mig, men tillykke til vinderen 😉

  Og tillykke med 3-års dagen til dig og Jon også – hvor er det vildt, hvad I to har nået på 3 år!!! Det må være guld værd stadig at være nyforelskede, når man får børn ❤

 7. Mor til mucho varm unge har også brugt stofbleer…. han lever endnu ;o) Lidt mindre tøj på evt, så spiller det…. ;o) PS. æv også jeg ikke vandt…

 8. Først vil jeg lige, fantastisk blog, er vild med den👏
  Dernæst kunne jeg lige læse i kommentarerne om stofbleproblemet..
  Jeg har fundet en solskærm man kan binde på kalechen, den giver masser af skygge og har tilmed UV filter. Dem ser måske lidt UFO agtig ud, men synes den er genial☺️

 9. Min “unge” alder på 22 og barnløshed (so far) gør mig ikke just til din målgruppe, men alligevel er jeg vild med dine anekdoter og har op til flere gange grinende måtte vise din blog til min kæreste! Jeg er ked af at sige det men du tog min “blog-mødom”,og jeg er blevet totalt afhæning. Positiv energi herfra til din smukke børn, du og din mand.
  P.s man skal ikke kimse af muligheden for, at det unge par tænkte: det bliver skønt, når det engang er vores tur! Det ville jeg i hvert fald gøre 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s