Weekend-nysgerrighed …

Det er lørdag aften, mit afkom sover, og min mand er i gang med at drikke sig stiv. Vi var i dag inviteret til børnefødselsdag hos hans bedste vens 4-årige datter. Det viste sig at være et skalkeskjul for en surprise-bryllup på Rådhuset!
Meget lækkert, chillet og bohemet. De skal giftes igen til sommer på deres egen måde, men nu er papirerne på plads.

På vej til Rådhuset! Berta og Hugo har fået nyt pynt fra Småfolk i vognen, så for dem er hver dag en fest!

På vej til Rådhuset! Berta og Hugo har fået nyt pynt fra Småfolk i vognen, så for dem er hver dag en fest! Berta har for ganske nyligt opdaget sin egen næse …

Nygift par med yndige brudepiger af egen avl.

Nygift par med yndige brudepiger af egen avl.

Prinsesser, grillpølser og baggårdskærlighed på en lørdag!

Prinsesser, grillpølser og baggårdskærlighed på en lørdag!

Nu ved I efterhånden så meget om mig, så nu er jeg blevet nysgerrig efter at vide, hvem I er.
Jeg er tit ude for, at der er nogen, der skriver i kommentarfeltet, at de ikke er min målgruppe, da de ikke har unger.
Jeg har først lige selv fået unger, så jeg er slet ikke vant til at se mig selv som en ‘mommy’ og har af samme grund ikke set denne blog som en “mommy blog”. Men når jeg kigger indholdet igennem, er jeg heldigvis ikke så dum, at jeg ikke kan regne ud, hvorfor man kunne ty til den fortolkning.
Men hvor om alting er: Som jeg sidder her i mit nattøj og piller mig selv i navlen, er jeg nysgerrig efter at vide, hvor mange af jer læsere, der egentlig er mommies, soon-to-be mommies eller måske slet ikke.
Så HVIS I gider, må I meget gerne afsløre det herunder. 🙂

Og så er der i øvrigt lidt nyt i BADEVÆRELSET.

107 comments

 1. Jeg er 22, bor sammen med kæreste gennem 2 år og soon to be-mommy til en lille julegris (dog med en fornemmelse om, at der godt kunne være to!)
  Du skriver fantastisk, du har humor og er helt fantastisk jordnær! Jeg har været slugt af din blog fra første indlæg. Du virker som den fødte optimist, ligesom jeg selv. Og du er den mor, som jeg drømmer om at blive!

 2. Jeg runder snart de 27 år, bor i Aarhus pga. studiet og har just “overtalt” min hunk af en kæreste til at starte projekt baby, VILDT! I øvrigt med lidt hjælp fra billeder af dine skønne bebser, tak 😉 De fleste af mine tætte veninder begyndte at få børn for 4 år siden, og jeg kan derfor godt sætte mig ind i mange af de ting du skriver. Jeg er vild med at det virker som om, at du stadig er dig – nu bare med to guldklumper oveni (nogle gange tror jeg selv man ligesom træder over den her voksen/mor “streg” på jorden). Din blog er virkelig livsbekræftende, og det er så hyggeligt at følge dine tanker og din lille familie!

 3. Jeg vil bare lige indskyde, at jeg synes du formulerer dig forkert i første afstemning. Man kan jo godt være et sted imellem ”jeg er slet ikke i nærheden at skulle have børn” og ”jeg arbejder på at blive gravid”. Personligt er jeg ved at være skruk, men alligevel ikke helt klar til at få børn (måske fordi jeg endnu ikke har fundet prinsen på den hvide hest..) – hvilken mulighed skal jeg vælge? 😉 Og JA, denne kommentar er selvfølgelig skrevet med et smil på læben, for det er en mindre detalje.

 4. Halløj. Jeg ville gerne sætte 2 krydser. Er mor til en fantastisk knægt på 2, snart 3 år og venter tvillinger….yiaks! Fik din blog anbefalet af en anden kommende mor, og nyder dine sjove, positive indlæg. Tænkte bare på; syns du ikke bare nogen gange det er lidt vandvittigt hårdt at have 2 unger? Synes da ikke der var lutter lagkage med barn nr. 1;)

 5. Hvad vælger man hvis man har to unger i forvejen, og render rundt med tvillinger i maven? Savner valget “ninja”

 6. Målgruppen er vel egentlig mest noget med om sproget fænger. Det er det i hvert fald for mig.
  Jeg er 28 år gammel, mor til Aske på 23 mdr, gravid med lillebror i 36.uge, pædagogstuderende, gift (min mand er også pædagog), og bor på Djursland, hvor vi drømmer om at få råd til hus, have, høns osv.

 7. Jeg er 23, studerende, og selv om jeg bor sammen med min dejlige kæreste, som er noget ældre end mig, nemlig 30 år, så er vi ikke i nærheden af at skulle have børn. Jeg nyder min studietid med alt, hvad det indebærer af rejser, fredagsbar og sløve sofadage, og han drømmer om noget karriereræs først.

  Jeg læser med, fordi du skriver fantastisk og rent faktisk skriver om noget, som er værd at læse. Mange andre blogs, jeg følger med i, bliver kedelige i længden, fordi det virker som om (og undskyld mit sprog) der flyver solskin og lyserøde blomster ud af bagdelen på tøserne. Det er for poleret, og det gør det enormt kedeligt.

  Bliv endelig ved med at skrive om de små hverdagsfinurligheder, børnene, din mand og dit job. Det er alt sammen spændende for en medievidenskabsstuderende som mig, der muligvis en dag havner i samme boldgade.

 8. 21 år, med en sindssygt lækker søn på 16 måneder! Faktisk så lækker, at vi arbejder på endnu een (om det så bliver en endnu en lækker søn eller smuk datter må tiden jo vise). Derfor manglede jeg en “sæt kryds ved flere” funktion 😉 Ej, jeg driller bare! Endnu engang TAK for en skøn (mummmi) blog 🙂

 9. Jeg arbejder endnu ikke på at være gravid, men er forfærdelig skruk! Kæresten (som i øvrigt også er skruk – gudskelov!) og jeg snakker ofte om hvornår projekt baby skal påbegyndes, og lad os bare sige det sådan at det næste halve år gerne må gå hurtigt! 😉 Jeg elsker i øvrigt at læse med, og har fulgt dig fra starten – du er lynhurtigt kommet ind som én af favoritterne! 🙂

 10. Jamen så kommer lidt info fra en af dine trofaste læsere 😊
  Jeg er 40 år ( men føler mig som 25 😜) Min kæreste og jeg har prøvet af få børn i 3-4 år..desværre forgæves.Men nu er vi igang med inseminering og prøver at holde vores humør højt 😉 Jeg nyder virkelig at læse din blog pga din fantastiske humor og livsglæde 👍
  /Heidi

 11. Heeeej 😀

  Jeg er 22 år og læser jura i Aalborg. Jeg er ikke nærheden af, at skulle have børn endnu – alligevel fanger din blok mig. Du forstår at skrive de mest finurlige sætninger og så er du fænomenal til at formulere dig. Fandt din blog ved et tilfælde på instagram, hvor en af mine venner havde liket dit billede – nu er du blevet en fast del af min hverdag.

  Jeg håber du bliver ved med at skrive, og så er det bare dejligt at høre så mange positive ting i en hverdag, som er fyldt med skrækhistorier og en masse jurabøger!

  Jeg ønsker dig virkelig god vind i seglene fremover, både med din blog, mand og dine små guldklumper.

  Søndags smil og knus fra endnu en fan.

  Ps. hvor køber Ole Henriksen og dig jeres helt fantastiske lykkepiller, som gør at i altid er så positive? Smil 😀

 12. Jeg svarede “jeg er slet ikke i nærheden af at få børn endnu” – men det er lidt misvisende føler jeg, jeg glæder mig til at få børn og vi har også snakket om hvornår vi går i gang. Så på dén måde er børn jo i vores overvejelser, og jeg glæder mig 🙂
  Men vi går først i gang om et par år, formentligt.

  Jeg er forresten 28 lige om lidt. Og har været skruk siden jeg var 8… 😛

 13. Kan ikke takke nok for en helt vildt hyggelig blok som jeg har fulgt fra dag 1… Læser alle indlæggene, samt følger med og dit, Jon og jeres alt for søde twins liv på insta!
  Jeg tror at jeg sprænger alle former for din målgruppe som en kun 15-årig pige… Men bliver så glad og sidder altid og små fnisser, og siger “Nåååårh” for mig selv hver gang jeg ser billeder af dine små mini Lei Langer!
  Tak for altid liiiige at gøre min dag lidt hyggeligere og sjovere, når man som 9. klasse for tiden er ved at dø af afgangsprøver og pis og lort…

 14. Jeg er 22, ingen børn – men vil virkelig gerne have nogle, helst tvillinger 🙂 jeg er selv tvilling, og jeg synes det er sjovt at læse om dine tanker. Selv kan jeg sagtens følge de spydige kommentarer, som du må lægge øre til fra andre – selv hører jeg altid: “Gud, er du tvilling!? Det må have været SÅ hårdt for dine forældre! Stakkels dem!” Heldigvis har mine forældre taget det hele med et smil, og de fik faktisk også et ekstra sæt tvillinger senere 🙂

 15. Jeg er 21 år, og læser til dagligt Dansk på universitetet. Jeg hører måske derfor ikke ind under den “målgruppe”, som bloggen måske umiddelbart henvender sig til. Men hvad fanden, det er vel, hvad man gør det til. Jeg synes personligt, at din blog er fantastisk netop fordi det er så langt væk fra min verden på nogen punkter. Det er måske der, jeg ser mig selv om 10 år. Desuden synes jeg, at du skriver afsindigt godt og sjovt, og derfor er den en fest af følge med. Jeg kan dog nikke genkendende til det indlæg du skrev om at stalke gamle kærester på facebook (haha), og faktisk også mange andre ting, som du har skrevet om herinde. Derfor synes jeg, at bloggen appellerer til er meget bredt publikum.

 16. Jeg er 21 år, lærerstuderende på andet år (og forhåbentlig uddannet matematiklærer til sommer!) og bor sammen med min kæreste på 20. Vi har været kærester i lidt over 3 år 8 måneder og boet sammen i 1 år og 8 måneder. Vi har snakket om børn, og har en idé om hvornår de cirka skal komme – men man ved jo aldrig om kroppen er med til det, når den tid kommer 🙂 Uddannelse og alt det skal vi lige på den anden side af!
  Jeg elsker at følge med på din blog, og bliver altid glad når jeg ser der er nyt indlæg, for du skriver jo helt fantastisk! Og din glade energi (og overskud!) stråler igennem – det er fantastisk at læse, og man smiler altid bagefter 😀 Så bliv endelig ved med at blogge – det er du dælme god til!

 17. 34 år med mand, hus, barn og en til på vej, om en lille måneds tid 🙂

  Glæder mig rigtig meget, men frygter også en smule at ødelægge vores fantastiske trekløver. Vores ældste glæder sig, men hvad ved hun, hun er jo kun 3 år, og kan endnu ikke forholde sig til en lillebror, der kommer til at ændre hendes liv drastisk 😉

  Fulgte i starten med forbi du var gravid, det var hyggeligt at kunne nikke genkende til mange at dine finurligt beskrevet ‘bivirkninger’ af graviditeten 🙂
  Men jeg er faldet for din skriverier, så tror jeg ville følge med baby’er eller ej 😉

  1. Ammehjerne satte åbenbart ind ved barslen, jeg er 32, og bliver 33 lige efter bebs er født 🙂

 18. 25 år, med skøn kæreste, uden børn. Men jeg kunne godt tænke mig at begynde projekt-baby om et år eller to, når man nu har valgt verdens længste og bedste studie må man jo klare den på su.

  – tænkte på kan jeres barnevogn gå ind i en togvogn? Altså igennem de der bitte små døre mellem kupeerne.

  /Sofie

 19. ok – jeg er så alderspræsident indtil videre i denne kommentar-tråd… 41 år(idag faktisk..) mor til 3 på 13, 10 & 4,5 (sidstnævnte en dreng og der tæller man altså i halve år!!)

  Jeg nyder at læse din blog – den er velskrevet, sjov og handler om alt & intet…. Den tager mig tilbage til for 13 år siden da jeg boede på 4. sal på indre Nørrebronx og var nybagt mor. Drak kaffe på Flora’s på Blågaards plads, på Kaffesalonen, på Amokka, spiste frokost i Illum – der gud-døde-mig lancerede deres ammehjørne af hensyn til de ammende(som om!) Lille lå i den MEGET mårderne Emaljunga barnevogn som den flinke mand i blå kittel fra forretningen Danmark på Amagerbrogade talte så varmt for. Vi havde riiiigeligt at se til med babygymna hos APA på Østerbro, babyrytmik i Stefanskirken og sundhedsplejerskebesøg – konstance! Alt var magi – farmand studerede, så tid var der masser af inkl sammen at studere og beundre når lille smilte, vinkede, sked, sov, hikkede, og åd…

  3 børn senere er der stadig magi(- men nu i provinsen…) når lille på 13 år får sin første menstruation, sin 2. kæreste, sin 3. iPhone(!), sin 4. A&F cardigan fordi de andre er blevet stjålet, sit 5. “anfald” over manglende müsli m frugt, sit 6. afslag på at tage uden voksne i Tivoli, sin 7. rigtige bh, sin 8. bums i panden og sin nr 1000000 henstilling om at huske cykelhjelm for bilister ser ikke en hylende fis og hun er min lillle…

  Kære Mette Marie – gid magien varer forevigt for dig og din familie – og gid du gider at blive ved med at skrive om det, for man bliver sgu et gladere og bedre menneske af at læse. Også selvom man bor i provinsen. Og er over 40. Men en hipster-een af slagsen. Og pinlig ifølge en 13 årig. Men ikke en 10 årig og da SLET ikke en 4,5 årig..

  BH – BeritK

   1. haha – det er f…. konge!! 80 år og bloglæser – det vil jeg også! med højt hår, slap røv og lange p….. – kæft jeg glæder mig! Og til den tid er du kun en vår-hare på ca 70 der vil fornøje med med dine indlæg i tekststørrelse 78…. Life rocks!

  1. Jeg er flad af grin over dit indlæg, Berit, hvor skriver du bare godt! Har du også en blog? Ellers burde du overveje det.

   1. Sofie – tak! Nej, jeg har ikke en blog. Endnu. Eller får aldrig. Kan ikke bestemme mig, for hvad er der at skrive om? Et liv i provinsen m mand & 3 kiddos? Et mellemlederjob henne i det offenligt med administrastion af lovgivning og ledelse af mere eller mindre kloge medarbejdere – alle velmenende, bevares!? En passion for skønhed, løb og gode grin? Jeg sys sgu der er end el der skriver omd et i bligland og jeg sys ærligt talt de fleste er ringe og kedelige. Så er det sagt. Og jeg tør ikek selv at sætte mig i samme bås. Endnu. Men tak for dine MEGA søde ord, som varmer helt ned i den dårlige tå.. – og Mette Marie: – det er stadig din blog. Og du skriver stadig sjovest. Og bedst. Om alt&intet. KRAM til begge jer

 20. Jeg er 31 og mor til en (absolut uplanlagt men helt fantastisk) dreng på 3 år. Mit forhold til hans far gik i stykker for snart halvandet år siden, men vi har heldigvis et godt samarbejde stadigvæk. Til sommer gifter jeg mig så med den mand jeg tror på jeg skal blive gammel med. Vi drømmer om hele provins-familie-eventyret og satser på at påbegynde projekt baby senere i år. Ikke ligefrem sådan jeg så mit 2014 udforme sig, da jeg påbegyndte et trist 2013..

  Jeg begyndte at følge dig på IG før bloggen (hvorfor, husker jeg egentlig ikke!), og da du så begyndte med bloggen, måtte jeg jo lige tjekke den ud også. Jeg er ellers ikke den store blog-fan, men din læser jeg stadig. Synes du skriver fabelagtigt, og du virker så dejlig uprætentiøs.

  Så, keep it up! 🙂

 21. Hej Mette Marie,

  Jeg er 39 (40 om 2 uger) har en datter der lige er blevet 7 og har i de sidste 5 år ønsket mig et barn til – men det er desværre ikke lykkedes ( endnu??)
  Jeg synes du skriver rigtigt godt og underholdende om jeres hverdag og det er så hyggeligt at følge med i 🙂

  Jeg har hele mit liv fået at vide at når jeg fik børn, ville det blive tvillinger ( da begge mine forældre er tvillinger) så jeg var jo nærmest skuffet da der kun var en ved første skanning – men hun er jo den dejligste pige, så skuffelsen forsvandt hurtigt – men da skanningslægen hørte min familiehistorie, kom der (igen) så får du helt sikkert tvillinger næste gang!! hvad siger man lige til det??

 22. Hej Mette. Næsten et hundrede (!) kommentarer – wow. Kan du overhovedet holde styr på alle dem? Jeg nyder at læse med herinde og lader mig inspirere. Du skal vide, at din blog gør en ret stor forskel for mange af os – rent humørmæssigt pifter det det hele ret meget op, når man går og tumler rundt med forskellige ting i sit liv. Ja, mere skal der rent faktisk sommetider ikke mere til 🙂

  Nå, men vi ved jo så meget om dig, så på trods af så mange kommentarer vil jeg alligevel skrive og give et glimt af hvem jeg er 🙂

  Jeg er lige fyldt 31 år og bor sammen med den skønneste fyr ( som til sommer bliver min mand og som jeg har kendt siden jeg var teenager) i Kbh Ø, men er oprindeligt fra Vestjylland. Jeg har endnu ingen børn, så bruger meget af min tid på at rejse, shoppe, bage chokolade og citronkager og læse en masse bøger og blogs 🙂

 23. 31 år, bosat i Århus med min lækre kæreste. Skiftede for snart 4 år siden karriere, så er pt tilbage på skolebænken. Endnu ingen børn, men vi fyrer op for kærligheden i kommende weekend og håber det bærer frugt.. Som man siger..;) det er dog første gang vi prøver, så tør ikke håbe.. Var det moet du anbefalede?! 🙂 endnu engang tak for en fabelagtig blog, og fedt med en præsentationsrunde.. Sjovt at se hvem der følger med 🙂

 24. Jeg er mor. Hvilket ganske fint blev understreget af, at jeg først læste ordet “poopdaddy” og ikke “polldaddy” under afstemningsboksen. Undrede mig egentlig ikke over ordet, før jeg nåede til boks nr to. Jeg trænger til søvn, og mindre lort i mit liv. Bogstaveligt talt.

 25. Jeg kommenterer aldrig på blogs, med mindre jeg kan vinde noget – ret skidt i know.
  Jeg er 24 år, gravid, studerende og bosat på Nørrebro. Har termin sidst i september. Er ret vild med din uhøjtidelige stil og din positivtet over for hele barsel-med-tvillinger-konceptet. Håber at min evige pessismisme forsvinder lidt, når baby er her og at det bliver en ligeså fin og smuk oplevelse, som det virker til at være hos dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s