Kalder alle beauty-junkies!

 

Billedet her er fra Elizabeth Ardens fødselsdag.

Billedet her er fra Elizabeth Ardens fødselsdag.

Jeg kan lige så godt sige det, som det er: Jeg er beauty-junkie!
Jeg har været tæt på at smage på min ansigtscreme, jeg har for tiden gang i fire forskellige hårshampoo’er, og hvis det ikke var bevist, at det gjorde folk sindssyge (seriøst, har I set den video med en mand, der har revet ansigtet af en hjemløs?), ville jeg sniffe badesalt og highlighter!
Lige nu har jeg en ekstra øjencreme liggende i en skuffe, til når jeg er færdig med den, jeg bruger nu, og det får mig til at føle mig rig.

Jeg holdt mig helt fra parabener og parfumer under min graviditet, hvilket også var meget fedt, da det gav mig indblik i en ny verden af produkter. Jeg har nu altid været superglad for Rudolph Care, men jeg opdagede også, at mandelolie er verdens billigste multi-produkt, at Nilens Jord har en lækker ansigtscreme, og at apoteket faktisk laver en god og billig shampoo og balsam.
Nu, da jeg har født frugten af mine anstrengelser på bryllupsnatten, har jeg atter taget gamle og nye favoritter i brug, og for at være ærlig: FUCK, hvor har jeg savnet parabener!!!
Jeg har brugt 1.015 kr. på en Rodial Tummy Tuck-creme til mavsen, har taget min julegave, Diors natcreme, i brug med største iver og ikke mindst er jeg så vild med min ‘Boosting 5 Minute Facial’- fra Elizabeth Arden, som er en ansigtsbehandling i to trin, der virkelig giver din hud den vildeste glød, og som du kan lave derhjemme på dig selv på under 5 minutter, at jeg hver aften må stoppe mig selv i at dry-humpe den.

Flere af jer har her på bloggen spurgt til LADY-LOGEN. Som man kan læse på ‘Om Mette Marie’ er logen et netværk, jeg startede for seks år siden. Her igennem har jeg arrangeret middage, fester, cocktailparties og andre events for mine lækre lady-medlemmer.
Jeg har igennem LADY-LOGEN mødt en masse sygt seje damer. Logen består af en skøn blanding af advokater, PR-piger, pædagoger, selvstændigt erhvervsdrivende, skolelærere og alt andet, man kan finde på at lave imellem kl. 8 og 17.
En af de seje tøser, jeg har lavet en del ballade med på loge-niveau, er Eva-Marie Sihm Carl, som er Nordic Key Account Manager hos Elizabeth Arden, og det har satme været skægt.
Så da hun forleden ringede og spurgte, om jeg havde lyst til at lave noget sammen igen, sagde jeg da ja!

_DSC1499aaDerfor vil jeg gerne invitere alle de, der skulle have lyst, til et bette event på torsdag d. 15. maj kl. 17-19 ved Elizabeth Ardens stand i Magasin ved Kgs. Nytorv her i hovedstaden.
Der kommer til at være små gaver til dem der kommer først, og man kan i deres kabine ved standen få lavet min favoritbehandling, ‘Boosting 5 Minute Facial’, ganske gratis, og selvfølgelig også købe den med hjem bagefter. Derudover vil der være 20% rabat på alle produkter fra Elizabeth Arden (med undtagelse af Prevage serien) – men kun fra kl. 17-19.
Sidst, men ikke mindst, får man en ornli’ krammer af mig (eller en highfive, hvis man mere er den type), for jeg hænger ud derinde under hele eventet og spiller smart.
Jeg glæder mig vildt meget til et par timer i beauty-himlen hos Elizabeth Arden, og kombineret med muligheden for at hilse på nogle af jer OG kunne shoppe Ardens lækre luksus-produkter til en god pris, får jeg helt kriller i maven. 😁

Hvis I kommer, så send en mail til mmleilange@twinpeaks.dk, så får I en bekræftelse tilbage. Man må gerne tage en veninde med. Eller en søster. Eller en kusine. You get the picture!

_DSC1593aPS: Bliv klogere på alle Elizabeth Ardens lækre produkter – og selvfølgelig den lækre 5-Minute-Facial på Magasins hjemmeside og læg eventuelt en slagplan for, hvad du skal købe på torsdag – med 20% rabat! 🙂
Læs mere her!
And you guessed it: Dette indlæg er lavet i samarbejde med Elizabeth Arden. 😊

12 comments

 1. Er helt pjattet med din måde at skrive – man kan ligefrem mærke din energi og positivitet. Det sgu fedt!
  Er også pjattet med snittet på kjolen, hvor er den fra?

 2. Buhuuu. Det ville jeg vildt gerne til, men ikke så let, da jeg er bosiddende i Morge. Dog har jeg lige været i Kbh, for at se Justin. Kbh. er en fantastisk ny og du en fantastisk blogger. Jeg har det fuldstændig på samme måde, som dig hvad det angår produkter. Er dog også uddannet kosmetolog, så det ligger i kortene. Men jeg syntes det er spændende at prøve nye produkter hele tiden og selvfølgelig ikke når de andre er tomme, så her er der gang i mange på en gang. Ville købe din anbefalede Dior maske, MEN da jeg fandt ud af at den koster 2800,- måtte jeg pænt lade den stå. Det bliver nok mere realistisk med Elisabeth Arden og tror faktisk ikke at jeg har haft noget derfra før. God weekend 😊☀️👍

 3. Halløj!
  Skøn blog du har og hvor ser du læks ud! Er helt pjattet med den læbestift du har på på billedet – hvad er det for én?

 4. Dejligt at vide, der er andre end mig, der går op i skønne, rene produkter – forsøger stadig at forklare mine veninder ideen i en “mist” – men de er ikke helt overbeviste om effekten af mit “duftevand”, som de kalder det 🙂 Er personligt rigtig glad for Suki skin cares produkter til ansigtet og Jane Iredales makeup – specielt mineralpudderen, oh my! Tænker, at de penge på sådanne produkter er givet godt ud, hvis det gør, at jeg fortsat har fin hud som 80-årig 😉

 5. Den der sorte COS-sag du bærer på billedet, er den ny eller af ældre dato? Den er virkelig flot!

 6. Der er da intet skønnere end lækre produkter! 🙂
  Har du prøvet produkter fra Blue Lagoon (http://www.bluelagoon.com/shop/)? De kan i al fald anbefales, de er så lækre og så dufter de ret så godt!
  Jeg må indrømme at jeg har et pænt lager af deres forskellige produkter – især muddermasken og fugtighedscremen, ha! Føler mig som en samler når jeg skriver et pænt lager 😉

 7. Argh 17-19 ligger bare rigtigt skidt i forhold til mit lille krapyl, så når desværre ikke ind… Du må arrangere nogle events for alle os barselsmødre 🙂

 8. Øv øv for at bo i Kolding imorgen😉 Jeg ville så gerne komme. Mit trætte gamle fjæs kunne god bruge 5-minuts-facial og generelt noget lækker fra Lancome.. Ja og så et kæmpe knus fra dig, er da bare top bonus😃

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s