Lidt om typer, du ikke bør date

Mit 'Jeg er klogere i bakspejlet'-selfie

Mit ‘Jeg er klogere i bakspejlet’-selfie

Man skal sgu passe på, hvem man dater! Det talte jeg lige med nogle af mine veninder om forleden.
Jeg gjorde lidt i nælderne, da jeg som 21-årig vårhare tog en 1-årig HH på Niels Brock på Frederiksberg. Jeg havde nemlig Erhvervsjura, og som led i undervisningen blev vi bedt om at gå ind i Byretten på Nytorv i København en onsdag eftermiddag kl. 14 og overvære en retssag. Bare en hvilken som helst én.

Jeg lover, at det var tilfældigt, men det viste sig altså, at den tiltalte i den retssag, jeg endte med at være tilskuer til, var herrelækker. Eller det synes min 21-årige, eventyrlystne rebel af en indre slut i hvert fald.
Det var kun meningen, at vi skulle se en enkelt dag af retssagen, bare for at se, hvordan den slags nu foregår, men jeg og et par andre duller fra min klasse kom igen dagen efter. Og dagen efter. Vi udgjorde et helt lille forskruet heppehold!
Anyway, jeg skal ikke kede jer med detaljer, men jeg nåede at have en affære med fyren, inden han røg i fængsel for det, han åbenbart var mega-skyldig i.

En anden type, det er bedst at undgå: Sin overbo.
Min gode veninde datede for nyligt sin overbo, og mens det stod på, var det verdens bedste deal. De er begge to arbejdsomme karriere-mennesker, men trods travlhed på jobbet, kunne man jo altid lige dele et kys, når man alligevel skulle ud med skraldet.
Problemet opstod så, da forholdet gik i stykker. Min veninde og hendes overbo har nemlig ens lejligheder, så i stedet for at ligge i ske, sover de nu nærmest i køjeseng – blot med et gulv/loft imellem sig. Hun har i ugerne efter deres brud udtrykt bekymring over hans generelle helbredstilstand, da hun har lagt øren til mange hosteanfald ved nattetide. Der er nemlig meget lydt i deres byggeri …
I går nat blev hun dog meget ufrivilligt vidne til en helt anden støj fra eks’en på 3. Han var åbenbart kommet sig over sin virus og havde nu inviteret et nyt damebekendtskab med ned under dynen. Og der lå min veninde så, blot uger efter sit breakup med stodderen, og kunne høre ham først varme op under damen og siden den taktfaste rytme, der efter succesfuld sweettalk ofte følger. Og til sidst faldt hun i søvn til deres pudesnak og tøsens (som vi mener må være formet som en kasse) fjantede post-bolleriske fnisen.
Tak for kaffe, det er ikke en tirsdag nat man ønsker sin værste fjende!
Min veninde er heldigvis iskold. Hendes eneste kommentar var “Men det er da et held, at jeg trods alt ikke behøvede at ligge vågen SÅ længe …”

HUUUUSK i øvrigt at komme forbi Elizabeth Arden-standen i Magasin imellem kl. 17 og 19 og shop med rabat, få gaver, krammer og gratis ansigtsbehandling! ❤️

7 comments

  1. Hej 🙂
    Jeg ville høre, om du måske gad lave en ‘mini-guide’ til Miami? Jeg har stalket dig på Instagram, og kunne så godt tænke mig nogle fif, da jeg skal derover til august. 🙂

  2. Ha ha elsker dine malende beskrivelser! Jeg vil gerne tilføje kollega til den liste.. Det bliver så skide kompliceret når det ikke holder!
    Kh Henriette // blondinemor.dk

  3. Pingback: Den Gode Blog…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s