Askepot for en aften!

Aftenens WC-selfie.

Aftenens WC-selfie.

Så oprandt dagen for ELLE Style Awards 2014!
Hvis jeg ikke havde været sådan en bly viol, ville jeg vise jer et billede af mig selv fuldstændig dullet helt op under loftet med kunstige krøller i håret, makeup alle vegne og verdens flotteste Wettergren-øreringe i ørene – siddende i det syrenfarvede foderbræt 10 minutter før afgang til DRs koncertsal med kærlighedskrapylerne koblet til Babs og Nutte. I sandhed et clash af to verdner! 😊

Klokken 16.30 indfandt jeg mig til ELLE Style Awards sammen med alle mine kolleger, og jeg blev helt modfalden, da jeg ganske som antaget måtte erfare, at de, næsten alle som én, var iklædt små, sorte rør, som i sandhed fremhævede deres figurer, men som også lidt fik mig til at ligne en struds blandt (slanke) solsorte.
Men jeg fik fornyet mod i min fantastiske Høvring-kreation og dens tylskørts brusen, da min lækre chef, Cecilie Christiansen, åbenbarede sig selv for os i den smukkeste, hvide pral af en sag af Mark Tan! Hurra! 😊

Vi fik taget fællesbillede til magasinet, en time senere kom gæsterne og den vanlige smalltalk begyndte. Her kan jeg anbefale at føde tvillinger! Så har man virkelig noget at tale om, folk har noget at spørge ind til efter kindkysset, og hele seancen bliver lige lidt mindre akavet end den ellers vanlige ‘Nååh, hvad så?’ ‘Joeh, tak. Jeg klager ikke. Og du?’ ‘Jojo, god aften!’

 

I selskab med en af de kolleger, jeg savner mest fra ELLE, web-lady Cecilie Rubini aka. Sneglcille.

I selskab med en af de kolleger, jeg savner mest fra ELLE, web-lady Cecilie Rubini aka. Sneglcille.

Middagen var sygt lækker, faktisk, selvom det var lidt træls, at man ikke kunne få cola til.
Min borddame var den cool blogger Fedty, som til dagligt hedder Maria Barfod. Hun har også en søn, så vi sludrede om børn den ganske aften. OG så viste det sig også, at vi deler en ekskæreste.
Da vi nåede hovedretten, begyndte jeg at savne ungerne. Det har jeg ikke prøvet før. Jeg har ikke før forladt indhegningen uden ungerne i mere end halvanden time, og det kunne pludselig mærkes. Underlig følelse.
Jeg savnede som sådan ikke deres personligheder, for de findes ikke rigtigt endnu, men jeg savnede at sidde i sofaen med dem og Jon og bare være nær. Og da det blev tid til deres sidste amning inden sengetid, som i aftenens anledning var erstattet af sutteflasker, følte jeg mig som en egoistisk kost af en mor, at jeg sådan stod der og gjorde mig til i stedet for at nære mine børn.
Men jeg kom igennem awardshowet, som var fantastisk smukt og sejt, og jeg grinede af Iben Hjejle som værtinde. Aldrig før har en anden ELLE-pige end undertegnede været så brovten! Hun talte om understel og samlejer oftere, end jeg selv normalt kan nå på en almindelig mandag, det var i sandhed imponerende.

Se lige min chef, Cecilie Christiansen, i sin Mark Tan-kjole! OMG!

Se lige min chef, Cecilie Christiansen, i sin Mark Tan-kjole! OMG!

Efter awardshowet spurtede jeg ud i hall’en for at drøne hjem til min familie. Jeg har aldrig været i DR Byen før, og der var folk über alles, så jeg kunne ikke finde ud. Jeg blev nærmest småfebrilsk, og som jeg stod der og panikkede, blev jeg pludselig afbrudt af den sødeste pige, som prikkede mig på skulderen og sagde, at jeg havde verdens bedste blog.
Jeg blev så stolt og glad, som jeg stod der midt i min forvirring, at jeg som reaktion faldt hende om halsen og gav hende verdens største krammer. Den var i hvert fald i top ti!
Jeg fandt udgangen, hvor jeg mødte endnu en læser, som gav mig et kompliment. Jeg fik NÆSTEN lyst til at blive, så jeg kunne se, hvor mange, det kunne blive til, men det trak i mit hjerte og mine babser for at komme hjem og kysse de små og ham den store, så det gjorde jeg i stedet.
Jeg havde planlagt at hive ungerne op af sengen, vække den blidt og få dem til at lette trykket på barmen, men selvom jeg sågar tog ublide metoder i brug, var det komplet umuligt at vække de to sovetryner. Nu har vi lært dem at sove igennem, og så skal vi satme ikke sådan komme og trække det tilbage.
Så jeg fandt mig selv stående bøjet over håndvasken på toilettet og ved håndkraft malke mig selv alt imens klokken slog tolv på rådhusuret i baggrunden. Askepots aften var i sandhed forbi, men inde i soveværelset lå heldigvis både prinsen og hele Kongeriget.
Jeg er sgu en heldig kartoffel.

SMUK borddækning!

SMUK borddækning!

Oahland på scenen med sit blå hår.

Oahland på scenen med sit blå hår.

Sidste år havde Anders W. Berthelsen og Peter Frödin førlænget håret - i år var det skægget.

Sidste år havde Anders W. Berthelsen og Peter Frödin forlænget håret – i år var det skægget.

Chefen siger tak for i aften!

Chefen siger tak for i aften!

 

 

 

 

21 comments

 1. Til min nye blog-gudinde. Tak for krammet- jeg tænkte at jeg ikke ville kunne få forbi dig, og da i hvert fald ikke sove uden at have fortalt dig hvor stort et højdepunkt på dagen det er, når jeg ser at der er news fra dig. Så er den nemlig hjemme – dagens grin. Knus fra Isabel.

 2. Kære Mette Marie… HIT ME… jeg er ramt og forført af dine blogs! Imponerede og glæder mig så meget til nye indlæg at jeg tager mig selv i at smugkigge i ny og næ…Ikke mindre end fantastisk !!! Knus Kira

 3. Hold nu op, hvor er det bare fantastisk at læse en blog, der er helt blottet for selvhøjtidelighed og med en ordentlig dosis humor – TAK! Du rammer plet gang på gang – blive endelig ved med det 🙂
  Kh. En trofast læser

 4. Det lyder som en lækker aften – må man spørge hvad du arbejder med når du ikke hygger med de små? (Er lidt ny på bloggen 😉 )

  Men gud hvor jeg kender det med at stå henover en vask! Jeg malkede ud i sutteflasker så jeg kunne se hvor meget ekstra mælk jeg havde (den ene dag EFTER amning tog jeg over 200 ml ud på 20 min – UDEN at være helt tømt!) og så fryse det ned til en nødsituation en dag ..

  Håber for dine bryster de små lettere trykket i løbet af natten 😉

  1. Øverst oppe på bloggen kan du finde et sted der hedder OM METTE MARIE (nr.2 fra højre) her fortæller hun om sig selv :-))

 5. Det lyder som den helt perfekte aften – og I ser vanvittigt smukke ud, allesammen! Sneglcille er faktisk grunden til, at jeg fandt vejen herind, dengang bloggen stadig kun indeholdt 2-3 indlæg, fordi hun linkede til dig på sin facebookside 😀 Jeg er nok ikke den eneste 😉

 6. Hold nu op altså! Din måde at skrive på, gør at jeg ville ønske aftenen i går var længere, så du havde mere at berette om. Det er sgu underholdende! Mere vil ha’ mere 😀

 7. Åhh, hvor jeg elsker denne sætning: “Askepots aften var i sandhed forbi, men inde i soveværelset lå heldigvis både prinsen og hele Kongeriget.” Præcis sådan følte jeg mig også efter sidste års julefrokost, mens jeg stod med malkemaskinen påklistret og begge mændene i mit liv sov sødt.

  //Caroline

 8. Elsker, elsker, elsker din blog, hvor hvert indlæg efterlader mig med en lille tåre i øjenkrogen af lige dele grin og rørstrømskhed over den måde du beskriver din lille familie på 😊

 9. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vide, hvad du havde på læberne – den er jo så smuk, den farve! Og hvis du siger “moi, au naturel” er det simpelthen for tarveligt når nu du så (ser) så hamrende godt ud i forvejen, så det har bare at være en rigtig fancy stift af slagsen! 😉

 10. Ih, hvor jeg ærgrer mig nu! Jeg stod lige bag dig i køen til goodiebags og hviskede med min veninde (“Det er Mette Marie!!!”). Men det virkede nemlig som om, at du havde travlt og jeg blev starstruck og en kylling, og væk var du 🙂 Men smuk så du ud!

 11. Jeg er helt tilfældigt “faldet” over din blog da den ene af mine piger interesserer sig for mode og derfor følger dig på instagram😄jeg er selv mor til tvillinger som dog er blevet 15 år uden at jeg lige lagde mærke til det 😄 du skriver helt fantastisk og meget underholdende. Jeg glæder mig til næste indlæg 😄

 12. Du så simpelthen så smuk ud!
  Jeg ville have sagt det til dig, men da du pludselig råbte ” den taxa er min jeg skal hjem og AMMMMMMMME!” Tænkte jeg at det var bedst at holde mig på afstand og se dig køre væk foran øjnene på mig som var det dronningen i sin karet.

 13. Smuk.
  Jeg forstår dig fuldt ud mht til at savne ungerne, når man en sjælden gang er ude af huset. Men det er dejligt at mærke savnet, for så er Gensynsglæden bare det større, når man genforenes.
  P.s. En brystpumpe kan være ganske godt givet ud.. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s