Papirbryllup!

Yes, det var tungt. ;-)

Yes, det var tungt. 😉

Så blev barylerne døbt!
Jons og min gave til hinanden på vores papirbryllupsdag er deres dåbsattester! (Næste år hedder det ‘bomuldsbryllup’! Da vil jeg ha’ tøj!).
Vi havde jo lavet en weekend ud af det og slæbt det nærmeste af Jons familie med ned til det nærmeste af min familie, og så var vi 11 store og to små, der henslæbte tre dage med at bade, grille pølser, sove lure og skide i bleer. – alt fordelt efter alder.
Lørdag aften tog vi pænt tøj på, og Elke havde lavet lammekrone, som vi roste til skyerne, og til dessert havde min svigermor bagt en pral af en hvid chokoladekage med pistacienødder.
Jeg skulle hilse og sige, at der ikke hersker pinlig tavshed hen over bordet, når familierne Lei og Lange bryder brød! Ingenlunde! Der var et haglen og kaglen som i en gymnasieklasse første dag efter sommerferien, og jeg er pjattet med det.
Dåben søndag formiddag forløb fortrinligt! Hugo blev iklædt sin Manchester United-body, and he loved it! (Se ham på Jons Instagram! @jon_lange 😍)
Ungerne sov i kirken på hver sin forældre-arm, først blev Berta døbt, og så kom turen til Hugo. Netop som præsten begyndte at tale til Hugo og spørge ham, om han forsager Djævlen og resten af Dansk Folkeparti, fik han et lille mareridt. Han lå og dirrede med munden, flakkede med øjnene og gav sågar en lille hylelyd fra sig. Da præsten hældte vand på hans hoved (og han var sgu ikke fedtet med det), slog Hugo sine store, blå øjne op og stirrede lige ind i præstens små. Det lignede verdens mindste, lille vækkelsesritual! Jeg ventede næsten, at Hugo udbrød et ‘I can walk!’, hoppede ned på gulvet og drønede ud af kirken. Den hændelse udeblev dog. Heldigvis.
Efter dåben spiste vi pølsemadder og Salade Nicoise (mest de andre. Det med salaten), og det arbejdende folk pakkede sammen og kørte til København, så de kan komme ind til samlebåndene igen i dag.
Jeg elsker at gå på arbejde! Virkelig!
Men hold da kælderdøren lukket (min mors udtryk. Hun har også patent på ‘Av, for Fanø’!), hvor jeg dog nyder at blive givet en mand og to unger og så få et år til at lege lidt med det.

Hey, nogle har spurgt, hvor jeg har købt den kjole, jeg havde på til dåben. MIN dåbskjole. 😉 Den er fra MM6, som forhandles af Me & the Met. Det er dem, der gratis leverer dit tøj en time efter, du bestiller. De har udsalg fra på torsdag, men de har sgu lige givet mig lov at give jer 40% rabat på alt (!) fra nu til på torsdag, når I bruger rabatkoden TWINPEAKS40.
De har nogle fede ting fra Paul & Joe Sister, Ganni og Designer’s Remix også! Tjek det ud, og så prøv det med den levering, det er altså sjovt. 😊

9 comments

 1. .. “om han forsager Djævlen og resten af Dansk Folkeparti” – hahaha. Det er fandme sjovt skrevet. Tak for grinet, du er sjov. Og sej.

 2. Mette Marie, du er fandme Gudsbenådet med dit skrivetalent. Hver en sætning fra din hånd (under dobbeltamning somme tider blot tommeltot) giver én billeder på nethinden. Jeg elsker din ligefremhed. Jeg elsker din tone. Jeg elsker dine betragtninger. Tror måske også jeg elsker din familie en lillebitte smule 😉
  Tak for dig – og tillykke med bryllupsdagen og dåbsdagen!

 3. Bliver nødt til at sige noget, som jeg nu har tænkt på længe!
  – Førhen, når mine veninder og jeg har siddet og snakket om mand, børn og andre fremtidsplaner, så har vi altid sagt “skidt med om det bliver en dreng eller en pige, bare det ikke bliver tvillinger.” Egentlig lidt noget hårdt noget at sige, men det gjorde vi altså.

  MEN nu efter at have læst din blog og fulgt med i jeres lille tvillingeventyr, så er tanken om tvillinger slet ikke så skræmmende mere – nej, jeg håber faktisk næsten, at det en dag vil ske. Ikke nødvendigvis for mig, men bare for en i min lille venindekreds.

  Så jeg vil egentlig bare lige sige tak! Tak fordi du deler lidt af jeres hverdag :o)

 4. Stort tillykke med både barnedåb og bryllupsdag. Det ser tophyggeligt ud altsammen 🙂

  Nu kommer der lige sådan et irriterende snagespørgsmål fra min mund. Svar hvis du orker og hvis det i øvrigt ikke er for privat. Du nævner sjældent din mor, hvordan kan det være?

 5. Du er intet mindre end GENIAL. Er vild med din levende måde at skrive på, man føler man sidder lige ved siden af 😉 Fedt du lavede denne blog

 6. Har netop klikket de shorts hjem, som jeg regner med at tilbringe HELE sommeren i. Så jeg krydser fingre for, at de ikke bliver sat yderligere ned i morgen til udsalget, så bliver jeg liiidt bitter.

  Men jeg glæder mig til shortsene uanset hvad – tak for koden 🙂

  /Line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s