Korte lunter og lange bryster

20140617-202020-73220814.jpg

Der er noget, der sådan har gået og ekko’et i mit bette hoved de sidste par dage. Ikke sådan med dyb bas, bare sådan som baggrunds-musakken i et supermarked.
Jeg lagde et billede fra vores dejlige dåbsweekend op på facebook, hvortil en af mine perifære venner kommenterede, at hun håber jeg er lige så lykkelig, som det ser ud.
Jeg svarede det eneste, jeg kunne komme i tanke om, nemlig “Det er der da ingen, der er! Men jeg synes, jeg er ret tæt på”. 😊

Jeg synes, mit gennemsnithumør er over gennemsnittet. Jeg er ret tit ret glad. Engang var jeg i en periode meget ked af det, fordi der skete noget i mit liv, som jeg ikke kunne forhindre. Det har mange af os nok desværre oplevet.
Jeg vil vove den påstand, at når man har været så ked af det, vil man gå rigtigt langt for ikke at blive det igen, hvis man kan undgå det.
Når man står i en hverdagssituation, som er pisse-irriterende, kan man måske have lettere ved at vælge ikke at tage det så tungt. Det er jeg ret god til. Ikke hver gang, bevares, men ret tit.
Samtidig kan jeg også have dage, hvor jeg lader det dårlige humør komme ind og fylde hele dagen ud. Fra væg til væg og gulv til loft. Næsten. For på de dage bliver jeg hjemme, slukker telefonen, køber usundt ind og ser Kanal 4 eller film med happy endings (Og helst også med Ryan Gosling eller Jonathan Rhys Meyers).
For solen skinner jo for pokker ikke hele tiden. De steder, den gør det, tørrer alting ud, og drikkevandet slipper op, og det skal vi jo helst ikke ud i, vel?

Men hvis man kan lade være med at blive pissed over at blive våd på en cykeltur på vej hjem fra arbejde og i stedet glæde sig over at have en undskyldning for at tage nattøj på mega-tidligt den dag. Eller give den skidesure so af en Netto-ekspedient, der overhovedet ikke fortjener det, et kompliment for sine fine øreringe (man må godt lyve). Eller bruge sin tidlige barsel grundet smerter i hele kroppen, vand, skintags og alle andre bivirkninger på at starte en blog, som giver en verdens mest optursagtige følgere, som kommer med dejlige tilråb fra sidelinien på én af de ovenstående dage, så er der sgu lidt kortere mellem snapsene, og det tror jeg, jeg er god til. I al beskedenhed.

Men selvfølgelig er jeg ikke så lykkelig, som jeg virker på Instagram.
Jeg poster jo ikke billeder af de gange, hvor jeg råber af folk i trafikken, hvor jeg tuder over noget så ligegyldigt som et par ødelagte bukser efter en cykeltur eller det faktum, at mine brystvorter efter krapylernes exit ligner to nylonstrømper trukket op over bunden af to slappe kornsække.
Og for de fleste selfies er der en 4-5 stykker, der blev kasseret.

Jeg følger en del blogs med meget seje, modige og ærlige blogskribenter. Tøser, der giver den op direkte fra posen, skriver om manglende tro på sig selv, frygt om parforholdet, dårlige dage, skrantende økonomi og alt muligt andet. Det har jeg stor respekt for, og det kan være enormt rart at genkende sig selv i nogle gange, når det hele sejler lidt for en selv.
Sådan en blog er min blog ikke. Jeg ved ikke, om det er en mommy-blog, en livsstils-blog eller det, den forleden blev kaldt: En voksen-blog. (Fedt udtryk, egentlig).
Men jeg kan vildt godt lide at være i godt humør og arbejder på at være det oftest muligt. Det kan man heldigvis sagtens være med vand i benene og uglet hår, så det må I gerne se.
Jeg forsøger ikke at tegne et glansbillede af min lille verden, men jeg vælger alligevel lidt ud i, hvilke detaljer, jeg inkluderer i indlæggene.
Jeg er ikke den ærligste af alle, men jeg lyver heller ikke.

Det ville jeg bare lige sige! 😊
Og så håber jeg, at I med altan eller have nyder solstrålerne!
Knus fra en MM, som her til aften for eksempel har svært ved at finde up-siden ved at bo et sted, som solen aldrig har hørt om.

Her nedenfor et eksempel på nogle af de billeder, som jeg ikke har bedt om forstørrelse af, da jeg blev foreviget med ungerne indenbords præcis en uge før deres udmarch …

Dette billede blev sorteret fra ...

Dette billede blev sorteret fra …

Dette billede klarede den sgu heller ikke ...

Dette billede klarede den sgu heller ikke …

Således klogere: En hånd i siden til at skjule den flade mås og op med hagen og frem med håret til at skjule hagerne. ;-)

Således klogere: En hånd i siden for at skjule den flade mås, op med hovedet og frem med håret for at skjule hagerne. Et voila! 😉

Og så er der lidt nyt i KLÆDESKABET. Ikke meget, bare lidt! 😉

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

45 comments

 1. Dine indlæg er geniale og din ærlighed og livsglæde fantastisk. Det smitter! Og det er skønt. Det er nogle fantastisk søde børn du har og det er skønt at følge dem og jer på Instagram. 👍😊

  Godt med fif til gravidpose, når man nu venter nr. 2, er i uge 37+2 og fortsat ikke har fået taget et billede af maven 😜😊

 2. Jeg har fulgt din blog fra starten og selvom du skriver, at du ikke ved, hvilken slags blog du fører, så er stemningen, humoren og emnerne gennemgående og håndgribelige. Som flere har pointeret har du en rigtig fed skrivestil og så er det kun beundringsværdigt, at du netop er så god til at være positiv eller løfter det trælse med humor. Det er ikke alle, der kan det og du gør det mega godt 🙂

 3. Uhh uh uh jeg elsker film med Jonathan Rhys Meyers, han er såå hot at se på!! 🙂
  Mine veninder syntes ikke om ham, så jeg har altid troet jeg var “pelle alene i verden” om det!

 4. Du er for nice, MM.

  Jeg er vild med at læse om dit univers, korte lunter og lange bryster eller ej.

 5. Aaaaah, hvor jeg dog elsker dig og din blog en lille smule mere for hvert indlæg 🙂 Du er for cool!

 6. “For solen skinner jo for pokker ikke hele tiden. De steder, den gør det, tørrer alting ud, og drikkevandet slipper op, og det skal vi jo helst ikke ud i, vel?” – det her ramte mig meget mere end jeg tror du overhovedet er klar over. Det giver så meget mening i min verden, og det vil jeg virkelig huske. Specielt på de dumme dage.
  I øvrigt tænkte jeg på om du en dag måske gad at kaste nogle af de blogs afsted, som du læser? Det lyder som nogle interessant bud, dem du nævner.

  1. Jeg copypastede fuldstændig samme citat og ville til at kommentere på det. For det er en virkelig god pointe. Alting er ikke lykkeligt, selvom det kan se sådan ud på overfladen.

   Men jeg følger netop din blog, fordi din livsindstilling er positiv, og sådan en livsindstilling smitter heldigvis. Jeg deler heller ikke alting på min blog, for de allermørkeste stunder gider jeg faktisk ikke forevige mere end nødvendigt og ej heller dele med verden. Heldigvis kan de fleste også skelne.

   Bedste hilsner
   Luna Bærmonster
   baermonster.wordpress.com

   1. Og fik jeg i øvrigt sagt, at jeg ofte “gemmer” dine indlæg til sidst i min bloglæsning, fordi jeg godt kan lide at vente lidt med det allerbedste. 🙂

 7. Smukt formuleret. Jeg tror det jeg bedst kan lide ved din blog er, at den ikke kan defineres, men bare “er”. Der er plads til humor men også eftertænksomhed. It’s Bloggin’ perfect to me (for at citere Pink.. eller nærmere omskrive hendes tekst fuldstændig;))

 8. Hvor er det bare rigtigt! Hold da kælderdøren lukket, hvor har du bare ret!!! (Brugte jeg udtrykket rigtigt?)

  Ingens liv kan være så perfekt, som man forestiller sig, når man ser på de hundredvis af billeder af glade, rene, velfriserede, smilende og pæn-i-tøjet-klædte børn. Man skal ikke få stress fordi ens hjem ikke er et kridhvidt minimalistisk boligbladshjem, hvor billedet på Instagram er efterfulgt af så mange tags, at man opgiver at læse dem allesammen. Der lå sikkert havregryn og en smadret potteplante på gulvet 2 min før billedet blev taget. Eller også er rodet blev rykket i baggrunden. Et eller andet sted må de jo have gjort af det?!

  Du burde sgu skrive en bog om, hvordan ærlighed, humor og selvforkælelse kan bruges som store og små hjælpemidler til at kvalitisere (aner ikke om det overhovedet er et ord?) vores ellers travle hverdag. Ja tak! Den bog vil jeg gerne forudbestille 😉

  Tak for dig og tak for din blog!

 9. Hej Mette Marie 🙂

  Tak for en skøn blog, jeg er ikke typen der læser helt vildt mange blogs, og ej heller kommenterer jeg på noget! Men jeg faldt tilfældigt over din, og er nu blevet afhængig af alle de skønne/positive/humoristiske indlæg du skriver. Jeg tror du fremkalder smil på læben hos alle dine læsere, så bliv endelig ved med det!

  Hilsner fra en læser, der efter at have fulgt din blog, drømmer om selv at få tvillinger når hun på et tidspunkt skal have børn 🙂

 10. Hver gang du udgiver et indlæg, er jeg ved at kommentere, blot for at dele min begejstring over dine skriblerier og deres ofte dybe eller seriøse budskaber pakket ind så simpelt og dog så mindeværdigt – jeg får dog aldrig kommenteret, da jeg af underlige grunde (jeg tjekker din blog hver dag) altid vil være nr 10 eller 20 eller 30 der kommenterer, og min kommentar vil hver gang være en tro kopi og gentagelse af dem forinden.

  Nu får du alligevel én kommentar herfra for alle dine fantastisk indlæg.
  Hvem der dog var ligeså vis og vittig som dig!

 11. Delt glæde er dobbelt glæde. Din blog, din energi og din entusiasme (og nede på jorden-hed, jep, it’s a word) er forfriskende. Ærlighed er fedt. Men mange udstiller den sorte væg fremfor den hvide, og det er selvfølgelig også rart at de gør det, men man bliver da unægteligt gladere af at se på og høre om den hvide væg. Din blog kan ikke defineres, for den er, efter min mening, one of a kind.

  High five fra 23-årig, barnløs sønderjyde.

 12. Du er sej dælme. Siger ret meget dælme – men det virker så godt.
  Har I ikk en gård? Har hverken altan eller have. Men en gård. Med græs og træer og et par buske. Den er rar – også selvom græsset mest er mos.

  1. Vi har hverken går, plæne, altan eller sågar lysindfald eller udsigt til træer! Hulk! For at se om solen skinner, skal jeg tjekke min iphone… Men vi flytter før næste sommer! Og du skal dæleme have tak for din kommentar! 😜❤️👏

   1. Bare glæd dig SÅ meget til at få have, det er jo vanvittig fedt! Vi er lige flyttet for 10 dage siden fra en lejlighed i byen til et rækkehus i forstaderne, og det er så fantastisk, især når man går på barsel om 3 dage 😀

    Og TAK for den bedste blog i verdenen, det er den eneste blog jeg læser helt fast og holdent og den er gemt som genvej på min iphone 🙂

 13. Jeg gør normalt ikke det her – deler mine tanker på et medie hvor alle kan læse – men aftenens indlæg fik mig til at sukke og smile… Glad for at læse (og blive bekræftet i) at verdenen er nogenlunde ens for os alle – og at det er et valg at være lykkelig også selv om ikke alting er perfekt 🙂 Det har over længere tid, til tider stresset mig, frustreret mig, gjort mig jaloux og nogle gange gjort mig ked af det, når jeg ser hvordan mange på Facebook og andet opstiller disse perfekte liv, som bare ikke er virkeligheden… Nu ikke fordi jeg har behov for at vide alle de grimme ting, men det kunne være rart om vi bare var lidt mere ærlige…. 1000 tak for en fantastisk blog, som jeg elsker at læse!!!!!!

 14. HØRT! 🙂 Sikke et livsklogt indlæg som giver åh så meget mening. Jeg kan virkelig se mig selv i dit indlæg. Jeg er lige præcis typen, der glæder mig over at kunne hoppe i nattøjet tidligt frem for at hidse mig op over, at regnen gjorde mit tøj vådt.
  Tusind tak for en virkelig, virkelig god blog. Du skriver altid underholdende hvad enten det så handler om babygylp, matadormix eller slidte brystvorter! 😉

 15. Fan-tas-tisk indlæg!! Så ærligt og skrevet på en hel vildt smuk måde. Det er en fornøjelse at følge dig og dine to små samt få et smil på læben og lidt stof til eftertanke af dine indlæg.
  Tak for bloggen endnu engang – og tillykke med papirbryllup og barnedåb i søndags 🙂

 16. Kære MM 🙂
  Hver gang jeg har læst et af dine blogindlæg, bliver jeg altid mindet om, hvor vigtig ens indstilling til tingene og til livet generelt er. Tak fordi du så ofte minder mig om, at glasset er halvt fyldt og ikke halvt tomt. Det er dét, din blog kan – i hvert fald for mig 🙂

  Mange hilsner fra en ung studerende i Aarhus, der nyder at læse med.

 17. Jeg elsker at din blog bare er sjovt formuleret og ikke er så tung, ment således at den ikke fyldes med en masse tunge emner, som dårlig okønomi og kolik børne problemer, men dog føles den stadig personlig og det er ikke fordi du ikke må bringe tunge emner op (det skal jeg jo heller ikke bestemme) for min skyld men det er så fedt at læse en lidt mere glad og let fordøjelig blok om hverdagen formuleret på den bedste og mest geniale måde.. Det er som at have en ynglingsbog de ingen ende har 🙂 min yngling
  S forfatter er maise njor og tusinde tak for at have lavet en blog som er mindst lige så godt og sjovt skrevet 🙂 god sommer til dig og familien

 18. Og bliv endelig ved med det du gør.
  Jeg elsker at læse din blog, fordi jeg med sikkerhed hver gang forlader siden med et grin eller et lille smil på læben. De andre blogs skal der bestemt os være plads til, men din blog, og sjove historier kan nogle gange være med til at min cykeltur hjem i regnvejr måske ikke var så slem alligevel og gøre at man tænker, nå ja og hvad så, det sker sgu for alle!

  Så fortsæt endelig det gode arbejde, ser allerede frem til et nyt indlæg ☺️

 19. Virkelig dejligt indlæg MM!! … Du er sgu min fortrukne blog-Queen!
  Mit liv trænger til dit gode humør og ikke en lang klagesang om hvor hårdt alting er… Det har jeg opdaget!

  Tak for at bringe god og dårlig humor, så dagene bliver sjovere! 🙂

 20. Elsker at følge med i din verden:) Tak for din ærlighed, og et indblik i verdenen som tvillingemor. Et positivt sind – jeg forsøger selv det samme, og kan godt genkende din kommentar fra FB. Jeg svarer oftest at “Hvorfor ikke tænke positivt?” – hvis det er mit udgangspunkt, så er der lige lidt længere imellem minus dagene.
  Hilsen en begejstret twinpeaks reader:)

 21. “Jeg er ikke den ærligste af alle, men jeg lyver heller ikke.” SÅ sejt og fantastisk indlæg MM. Jeg forstår godt, at du vælger visse ting fra og til, når der skal skrives herinde. Det er jo ikke fordi, at du ved ikke at skrive om dine øv-ture, vredesudbrud, og lorteselfies ubevidst blokerer dine problemer og lukker alt andet end glans ude af dit liv, men let’s face it, det er da meget federe scrolle gennem sit liv på sin egen blog og huske alle de gode stunder og rent faktisk blive glad og tænke “ja den dag var virkelig en god selfie-dag”… de dårlige, dem lærer vi sgu hurtigt af, så hvorfor give dem endnu mere plads i livet, i stedet for bare at lade dem ligge tilbage som en klog lærestreg.
  P.S: Jeg lavede lige et “can I get an AMEN!” da du nævnte fine-looking-man-numero-uno Jonathan Rhys Meyers; Jeg har tidligere fanget mig selv i at se The Tudors, en serie om middelalderen, riddere etc. – fuldkommen modsat min smag – bare for at kunne kigge på ham. Mænd bliver næsten ikke finere end ham (det skulle da lige være John Mayer… eller din mand, han er heller ikke helt ved siden af).

  Massere af krammere herfra 🙂

 22. Jeg er KÆMPE fan af din blog!
  Blev selv mor i Marts og det er så hylende morsomt at følge jeres liv, fordi man kan genkende så meget af det og samtidigt blive en smule forelsket i tanken om at få to børn på en gang. Dobbelt op på alting. Jeg elsker din positive tone, nyder din tilgang til livet – det er sgu befriende! Tak for en fantastisk blog. Skønt med en der stræber efter at være lykkelig, hver dag! Synes det er fint, at du grovsortere og poster det du finder skønt at fortælle om. Sådan skal det være! Tak.

 23. Kære MM.

  Tak for en virkelig skøn blog. Jeg sidder tit en sen aften -eller nattetime og læser, for så er der ro. Her i huset er der nemlig også kommet tvillinger til for små 2 måneder siden – en skøn lille Rita og en lige så fantastisk Louie. Jeg vil blot lade dig vide, at du er en kilde til inspiration og et smil på læben, når huset ligner Jerusalems ødelæggelse, jeg burde have været i bad (eller i det mindste være blevet redt) og dagen bare er forsvundet udi bleer, madgivning og underholdninger af de små “Rotter”. Heldigvis har børnene en skøn far, som tager det oppefra og ned, så jeg ex kan læse din blog eller få et bad uden at have været ud og ind igen 4 gange for at tilse afkommet. 😉
  Tak for dig og tak for din ærlighed.

  Mange hilsner Rikke.

 24. Ved du hvad. Man bliver glad i låget og får, til tider, tåre i øjnene af at du har ramt helt plet. Enten med humor eller en følelse af, JA SGU, kender det godt!
  Jeg er hverken mor, lige ved at være eller cirka der omkring. Men jeg har følelser og er typen der hurtigt bliver påvirket af det jeg læser, ser og høre. Jeg har f.eks. grædt til Vild med dans, en kærgården reklame og en hjemløs på gaden. Derfor viser jeg også selv kun gode og sjove ting på Instagram. Ud med kærlighed til folket er bedre end det negative for det kommer sgu lidt af sig selv.
  Du er sej! Keep going ❤

 25. Dejligt indlæg, jeg bliver altid i så godt humør af dine hudløs ærlige beretninger, også selvom der er redigeret lidt, alle vi med børn ved jo godt at ikke alle dage er lige nemme.

 26. Hende din perifære FB veninde falder jo ned i den gryde med “jeg er kun på FB for at se på, vurdere, nedvurdere, grine af, sukke over andre menneskers liv”. Uh, jeg ka’ ikk’ ha’ det 😩

  Kære MM. Dine indlæg er dejlig læsning. Punktum.

  Kærlig hilsen Lisa

 27. Tak for endnu er lækker dosis livsglæde og hverdagslykke! Jeg håber for jer at I finder det dejligste sted at bo, hvor der både er sol og træer og en rigtig god sandkasse til Hugo og Berta!

 28. Har fulgt din blog i længere tid nu. Du skriver fantastisk! Jeg har altid et smil på læben efter at have læst et indlæg

 29. Jeg er glad for at jeg fandt din blog, for jeg nyder da virkelig at læse dine sjove og finurlige tekster……og det er selvom jeg egentlig ikke gider at læse om børn.

  Du river mig med og jeg både smiler og griner og sender straks computeren videre til min kone, som heller ikke gider læse om børn.
  Vi er forøvrigt begge pædagoger og elsker at arbejde med børn 😉

  Jeg elsker at du fokusere på det positive og hvis ikke, så tager du og giver det mindre positive et tvist af humor, og så bliver det ikke så galt.

  Jeg tror på du selv skaber hvad dit liv skal indeholde ud fra de valg og de sats du tør at tage. Det er bare om at turde, selv om vejen ikke altid er lige for ud for en.

  Kh Camille Milk (Hende der ikke syntes at Danmark tog pædagogfaget alvorligt nok og derfor rejste til Norge, hvor jeg nu arbejder som pædagog og nyder det i fulde drag)

 30. Fint skrevet. Det er nemlig ik altid et spørgsmål om, hvordan man har’ed, men hvordan man tar’ed.
  Og ved du hvad – du ser jo godt ud på samtlige 3 billeder; inkl fraklip!
  Kh imponeret mor til bare 1

 31. Jeg var faktisk blevet lidt træt af dit perfekte liv…….sagt af en gammel kone på 43 med to blonde smukke piger på 7 og 10 og den lækreste kæreste og villa i Hørsholm…….tænkte jeg er for gammel til det der barsel blog…….og så skriver du dette……..ærligt, pisse ærligt og uden filter……..og for satan da ( ja for jeg bander, det gør mine perfekte børn ikke ), du er jo bare dig. Det som jeg godt kan lide. Positivt og glad, fordi det nu engang er sådan livet også er mest, også hos os hvor solen skinner i mega haven i de riges forstad. Fortsæt som dig, vær dig selv, og husk at gamle damer som mig, der har overlevet punkteret hængepatter, kan fortælle dig at bryster kan blive sig selv igen, alt andet er tyngdekraften 🙂

 32. I al sin enkelhed: tak for din ærlighed.

  Ja, hvor kan livet være noget lort. Ja, hvor kan der være meget lort i livet. Men den eneste der kan lave om på det, er dig selv. Ja tak til at se på livet med et overbærende smil, selvom lortet sejler, for vi har kun et liv at leve og skal det fyldes med glæde, så begynd indefra.

  Tak for en virkelig skøn, velskrevet og livsbekræftende blog. Hvor har du dog fået mig til at grine, smile, nikke anerkendende og finde en ro indeni. Alting kan ændre sig på meget kort tid og hvor er det dog befriende, at ikke alt kan planlægges. Livet sker, mens vi har travlt med at lægge andre planer, så hvorfor ikke bare glemme alt om planer og leve livet? Det får dine underfundige og ærlige skriblerier mig til at tænke.

  Heppekorshøje skrål og entusiastiske klap herfra.

  S.

 33. Jeg elsker din blog, fordi du skriver så godt, og som en kvinde på over 40 (faktisk over 45), uden børn, så er jeg ikke til de gængse “mommyblogs”, men din blog læser jeg med glæde, og synes faktisk at “voksenblog”, er det rette navn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s