Serviceinfo!

20140621-185855-68335831.jpgMin løbske affære med eBay kan jo lige så godt komme nogen til gode. 😊
Ret mange har spurgt, hvor jeg har købt jakke, som ses herover.
Og den er altså købt på eBay for en slik! Jeg kan se, de har flere tilbage.
Jeg oplevede en kende ventetid, men jakken er så fin, at det var det værd.
Find den her!
Og nej, jeg tjener ikke en skid, om I køber den eller ej. Jeg er bare selv så træt af folk, som har købt ting, jeg gerne vil have, for ingen penge, men uden mulighed for, at jeg kan få nallerne i det, så nu vil jeg sende lidt shoppekarma ud i universet. 😉
God aften!

21 comments

  1. Tak, tak, tak! Jeg fik lige impuls-shoppet der 🙂 Det er lige sådan en jakke jeg var på udkig efter, og så er den jo vildt billig. Jeg stemmer for at du deler alle dine ebay-fund. Jeg har så svært ved at finde de gode ting derinde. God weekend!

  2. “6 items sold in one hour.” Haha gad vide om du er klar over, hvilken magt du råder over 😉

  3. I et snuptag blev den klikket hjem 🙂 TAK for tippet – den havde reddet min tøjkrise til barnedåb i går. Fornemmer at ebay kan gå hen og blive en ordentlig tidsrøver, men manner hvor er der også meget ragelse indimellem. Har du et par gode tips til, hvordan man finder de gode ting? Er det ren og skær tilfældige søgeord/filtre?
    God søndag!

  4. Lige et spørgsmål til den der Ebay-ting. Jeg købte en Marc Jacobs kjole til hvad der svarer til ca. 1200 kr. for 2 uger siden. Den er nu i kløerne på de danske toldmyndigheder, som først vil udlevere den til mig, når jeg har betalt told, moms og porto, som i alt udgør ca. 600 kr. Kjolen er derfor ikke længere så billig, som jeg først antog. Min veninde siger, at sådan gør de altid, når der kommer pakker ind fra ikke- EU lande. Har du været udsat for det samme med dine køb?

    1. Som udgangspunkt er det sådan, med alle køb for over 80 kr, som du foretager uden for EU. Hvis du modtager den, uden at betale ekstra, så er det simpelthen fordi toldvæsenet ikke fangede den i posten. Skat har en toldberegner på deres hjemmeside, hvor du kan se hvad dit køb reelt kommer til at koste dig, inklusiv gebyr til Postdanmark (som tager 150 kr for at du må få noget ind i landet, selvom du slet ikke benytter Postdanmark)

  5. Ihhh jeg synes altid jeg har SÅ svært ved at finde pæne ting på Ebay. Synes altid det ligner et eller andet kinesercrap, eller også bliver jeg i tvivl om størrelser. Nå, men bortset fra dengang jeg købte en hulens masse filtkugler, som blev forvandlet til en bordskåner, på min fars ebaykonto, så har jeg nu gjort mit første ebaykøb, i form af en kjole med fugle på. Hvis den ikke er pæn når jeg får den hjem, var det trods alt kun 76 kr.

  6. hej – beklager – men af en eller anden grund kan jeg desværre ikke komme ind på det link man burde kunne klikke på – er det muligt at skrive det igen? tak 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s