Gratis softice på en tirsdag and then some

Dette billede af Berta har som sådan ingen relation til indlægget her, men prøv lige at SE hende! :-D

Dette billede af Berta har som sådan ingen relation til indlægget her, men prøv lige at SE hende! 😀

Jeg kan ikke anbefale S’mores nok!
Jeg ved ikke, hvorfor det staves med apostrof, og jeg ved heller ikke, hvorfor jeg aldrig har smagt dem før, men nu kan jeg aldrig igen gå tilbage til bare at spidde en skumfidus og spise den direkte fra pinden. Det forekommer jo ligegyldigt i sammenligning!
Næh, nej, venner! Digestive-kiks, Marabou-chokolade (at den skal være lys, er vel selvsagt) og så skumfiduser, som i koldt udevejr snildt lader sig grille på en brødrister.
Donnerwetter, det er knas! 😜

Jeg nåede aldrig i Tivoli i går, til gengæld ræveså jeg lidt fodbold med Jon, og derefter diskuterede vi, hvem af hinandens venner og deres kærester, vi hver især ville passe henholdsvis bedst og dårligst sammen med. Det kan godt tage et par timer, men det er god underholdning!

I dag har vi været til reception på Aller, hvor vi fik vist ungerne frem igen, hvorefter vi gik en tur på Fisketorvet, og her fik Jon lejlighed til at lufte sin indre jyde. På et opslag annonceredes det nemlig, at Fiskeren donerer gratis softice til de, der downloader deres app. Nu har Hr. Lange altid været mere til salt end sødt, men dén kunne han alligevel ikke sidde overhørig, så vi fik hentet app og spist softice og bagefter megashoppet babytøj i Føtex! Vidste I godt, de sælger de fineste baby-body’er i økologisk bomuld for blot 20 kroner?! Tip hermed videregivet!

På torsdag har jeg booket mig ind hos Sahar hos Palma Salon & Spa til nogle timers forkælelse af yours truely! Nu skal karosseriet sgu have en ordentlig omgang. I sidste uge var det massage, så nu er det tid til ansigts- og fodbehandling!
Vi er i gang med at nedtrappe amningen herhjemme. Nu da krapylerne lige napper den der 10-12 timers lur hver (evig, eneste!) nat, er mine babser blevet dovne, og det passer mig sådan set glimragende, for jeg er sgu aldrig rigtigt blevet bon-buddies med det syrenfarvede foderbræt.
Så nu skal jeg prøve at lade faren stå for min masseproduktions ernæring i ny og næ og dermed udnytte hans arbejdskraft, inden han starter på rigtigt job i august! Derfor står den også lørdag aften på endnu en middag med Kopiernes mor, Nina! Da når jeg dog den sidste aftenamning, hvorefter vi installerer fire unger og to mænd foran dummekassen, og så drøner vi på Restaurant Llama og glor på flotte folk og kulørte fliser! Jeg glæder mig!

Bortset fra det er planerne for tiden få og små herhjemme. De der unger, vi har lavet, bliver mere og mere grineren, så jeg nænner ikke, at de skal tilbringe alle deres vågne timer i en barnevogn. De vejer nu begge i hver sin udkant af seks kilo, og da de blev født, gik de kun deres nuværende jeg’er til knæene!
Hugo har smidt sit mørke hår og har anlagt en hårpragt så blond, at jeg ærligt talt et øjeblik var i tvivl, om Jon havde været mig utro.
Det er den vildeste sommer nogensinde, og aldrig har jeg tilbragt flere solskinstimer i skyggen – og det med glæde. At være mor til tvillinger tager al min tid. Mere tid, end jeg vidste, jeg havde. Men det er altså ikke hårdt. Der fik de sgu’tte ret!

Tillad mig at slutte af med en lille anbefaling! Da jeg i lørdags skrev et indlæg om, hvilke blogs, jeg følger, fik jeg til gengæld anbefalet Ditte K. Og hvor var det dog dejligt! Hun er en hel pre-teen yngre end mig, hun er mor til en 4-årig, og så skriver hun formidable!
Find hendes blog her!

Og så er der lidt nyt i KLÆDESKABET.

Følg Twinpeaks.dk:
Facebook – klik her.
Instagram – @mmleilange
Bloglovin’ – klik her.

20 comments

 1. MM, det der med apostrofen skyldes, at de i virkeligheden hedder Some More. Og det kan man jo sådan set sagtens forstå. Men ligesom en William hedder Will og så’n, så bliver det på engelsk/amerikansk altså ikke til mere end S’mores (med “s” på, for det er da umuligt at nøjes med én). Har jeg hørt…

 2. Æææælsker Føtex’ bodyer til babyer!!! Til den pris gør det sgu ikke noget, de vokser ud af dem på rekordtid – Baby Otto herhjemme er især glad for modellen med små (cute) dødningehoveder…

 3. Og i nat drømte jeg så, at jeg fik tvillinger… Sådan lige pludselig – midt i at vi altså også har Elvis på et år! Hvad er det dog, du sætter gang i i mit hoved!?;)

  //Caroline

 4. Nu har jeg da aldrig! Det giver mig en bredere forståelse af, hvorfor mine sidevisninger (og følgere på Instagram!) vokser eksplosivt. Det er den bedste karma, jeg længe har oplevet. Hvor er du sød. Af hjertet tak!

 5. Som kommende mor, bliver jeg simpelthen nødt til at høre, om I tilskriver de 10-12 timers søvn den bog du nævnte for lidt tid siden, for i så fald, skal jeg da have købt den med det vuns?!? 🙂

  1. Ja, det gør jeg sgu! Det OG det faktum, at jeg tror, vi har nemme unger. De græder sjældent, har ingen kolik osv. Men det med at give mad på PRÆCIS samme tid hver dag giver også et kæmpe overskud. Jeg kan læse dem med det samme, hvis de bøvler. “Klokken er 14, så er du ikke sulten, så er su nok træt. Godnat!” Det giver mindre skrigeri og større selvtillid i det hele taget. 😊

 6. JO DET ER HÅRDT! :-). Hvis man altså kalder manglende søvn hårdt..
  Så man behøver slet slet ikke udbasunere, at det ikke er hårdt vel?:-). Men altså vores har også kolik (siger lægerne), og alt muligt andet (siger dem der ikke er læger). Og så har vi en på 1 1/2 som står op, når de andre to “går” i seng. Og vi har endda en maid og en rengøringskone….Så lad lige være med at sige, det let mkay:-)

  C
  fakesupermom.com

   1. Den ene sover fint men vågner når fedberg vil ha mad…det er samtidig også ham der klatspiser😜.
    Han skriger så højt at jeg ikke helt synes det er en god ide at forsøge pt 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s