Weekend med all inclusive!

20140629-121959-44399125.jpgAltså umiddelbart har Jon og jeg haft et par yderst børnevenlige dage denne weekend. Fredag aften var vi i Tivoli, og lørdag eftermiddag tilbragte vi i Zoologisk Have.
Nu forholder det sig jo bare sådan, at vores krapyler stadig øer så forholdsvis tæt på fosterstadiet, at de endnu ikke kender forskel på deres egen og min hånd – let alone en softice, en tur i baljebådene og Christopher.
Men det sked vi højt og flot på og gjorde det alligevel for vores egen skyld.
Efter ungernes aftensmad faldt de straks i søvn, og så smed vi dem i barnevognen og styrede denne imod Tivoli! Den Gamle Have var smækfyldt med småliderlige (ja, undskyld!) teenagepiger! Der var komplet umuligt at svinge med håret uden at ramme en vatteret pushup-BH med ekstra fyld.
Men efter lidt tålmod fandt vi et bord på restaurant Påfuglens terrasse, hvor vi havde udsigt til pigerne på Plænen og ungerne i vognen, og restauranten havde gu’dødeme bøf/bernaise på kortet, så lykken var nær. Det føles virkeligt overskudsagtigt at sidde dér på en sommeraften og høre musik og spise mør ko, som var verden den samme som altid – men der i en barnevogn lå min kæmpestore fremtid og udgjorde den lillebitte forskel fra fortid til nutid. 💕
Vi nåede kun at høre de første to linier af Christophers intronummer, for så havde vi tømt tallerknen, så vi skyndte os at smutte hjem, før alle Berlingoerne fra forstæderne kørte ind for at samle deres døtre op. 😊

20140629-121447-44087102.jpgLørdag havde Ribena inviteret os i Zoo.
Ja, sgu! På date med en saftevand! Og Ribena er jo af den gamle skole, så den stod på megalækker frokost med alt, hvad dertil hører, pakket i den fineste madkurv. Vores naboer ved bordet så noget misundelige ud henover deres klemmer i staniol, da vi pakkede frugt, snacks, nutella, Ribena og små paptallerkner og matchende krus ud. Jeg kan blive helt barnligt entusiastisk over den slags. Jyden i mig flipper skråt over ziplock-poser med gulerødder og jordbær og noget så fint og overflødigt som sugerør!
Under hashtagget #skabgodeminder arbejder Ribena for at minde os om de gode ting i verden, og hvis man vil, kan man deltage i konkurrencen om månedlige præmier ved at bruge hashtagget på sine egne billeder og tagge @ribenadk. 👍

Lørdag aften havde jeg atter allieret mig med Kopiernes mor, Nina! Vores plan var snedig, velgennemtænkt og i sidste ende ligeså vel udført!
I går aftes var er ottendedelsfinaler i VM, så Ninas kæreste og hendes lækre unger blev hældt af på Jon og vores krapyler, og da vi havde fået madet alle fire unger af, lod vi mændene om at sidde vagt, og så strøg vi ind på restaurant Llama! Det sted har jeg drømt om at besøge, lige siden Instagram begyndte at flyde over med billeder af deres smukke fliser i alle mulige mønstre og farver.
Og stedet er ganske enkelt fantastisk! Med farvede mønstre, smuk belysning og hyggelige afkroge overalt. Vi sad i baren og kunne se det hele!
Personalet var supervenligt og cocktails’ene gode. Maden sagde mig desværre ingenting.. Jeg bestilte perlehøne og modtog et stykke kød ikke større end en kvart RitterSport (Og hvornår har nogen nogensinde spist en kvart af anything?!) med en eller anden form for mayonnaise-sauce udover det hele.
Nu er jeg givetvis kendt som en kræsenpind, så I skal nok ikke tage mine ord for pålydende, men når jeg kommer igen, bliver det altså ikke for maden. Men jeg kommer stensikkert igen! Det var totalt New York møder Barcelona, og alle folk var skidevelklædte. Jeg elsker, når man kan få lov at dulle igennem på en lørdag! Der skal satme være forskel på hverdag og fest, lys og mørke og varme og kulde, eller kan man jo ikke mærke noget mere til sidst. 😊
Efter Llama tog vi en halv drink på Balthazar. Bartenderen foreslog en cocktail, og inden han shakede den, spurgte han, om vi kunne lide basilikum. Jeg svarede, at jeg nok godt kunne finde på at gå hjem med basilikum for en aften, men at jeg ikke sådan havde lyst til et bindende forhold.
Han synes vist ikke, jeg var morsom, men vi fik vores grønne cocktail, drak halvdelen, og så satte vi kurs mod Vestergade og vores 5 gutter og bette jente. Vejen synes for lang, da mine fusser lavede en Askepot og ved midnatstid hævede op som små græskar, så vi hoppede i en cykeltaxa.
Vores mænd havde sagt, at vi ikke måtte komme ind ad døren derhjemme uden en bette skid på, og mens vi sad på cyklen, fik Nina heldigvis hikke, så vi fik lov at komme hjem.
Alle mini’erne sov som konfirmander under en højmesse, og efter at vi havde bøvset vores mænd af, sendte jeg Nina og Lasse mod Frederiksberg, kyssede de sovende mirakler og skyndte mig at finde dem derude i Sovstrup.

20140629-122906-44946106.jpg

19 comments

 1. Sikke en dejlig weekend!
  Var selv på vej i tivoli idag for at fejrer bryllupsdag, da regnen selvfølgelig valgte at stå ned i lår-tykke stråler.. Øv altså 😉 Vi nøjedes med brunch og så hjem og slappe af med vores datter.

 2. Dine ordvalg og sprogblomster er simpelthen for geniale!
  Jeg er underholdt hver gang der popper et nyt indlæg op:-)
  Tak fordi din blog opstod:-)

 3. Lyder som en skøøøn weekend! Hvis min barsel bare bliver halvt så optur som din så er jeg godt tilfreds! Lyder til du (og Jon) hygger max og de små baryler opfører sig eksemplarisk (det meste af tiden)! Håber min ene baby kommer til at opføre sig bare næsten så eksemplarisk! Har startet ud med at bestille ‘baby-sove-biblen’ så det er vel en god start 😉👍

 4. Barselslivet i provinsen blegner en smule ved siden af Tivoli, hysterisk opgejlede teenagere, Ribena-sponsoreret frokost og højhælet middag … jeg må som Egon lægge en plan, for det skal ikke hedde sig 😉

 5. Barselslivet i provinsen blegner en smule ved siden af Tivoli, hysterisk opgejlede teenagere, Ribena-sponsoreret frokost og højhælet middag … jeg må som Egon lægge en plan, for det skal ikke hedde sig 😉

 6. Det lyder virkelig som den DEJLIGSTE, DEJLIGSTE weekend! ❤ Og jeg fældede næsten en tåre over poesien i dette: "Det føles virkeligt overskudsagtigt at sidde dér på en sommeraften og høre musik og spise mør ko, som var verden den samme som altid – men der i en barnevogn lå min kæmpestore fremtid og udgjorde den lillebitte forskel fra fortid til nutid." Smukt!

 7. I dag besøgte jeg mine forældre, der havde været i Tivoli i fredags og høre Christoffer. De sad sørme på Påfuglens terrasse med udsigt til plænen og i selskab med intet mindre end en bøf/bernaise 🙂

  Vi mor fortalte, at der var kommet et ungt lækkert par med tvillinge-vogn og sat sig på terrassen. Mine forældre var ret imponerende – især fordi det hele forløb så roligt og børnene bare sov og fordi det unge par så så godt ud.

  Jeg afbrød min mor og sagde højlydt: “Det må være Mette Marie fra en blog, jeg følger. De har de lækreste tvillinger og var også i Tivoli….bla.bla.bla….” (jeg havde nemlig læst dit indlæg).

  Min mor tyssede på mig og mindede mig om, at hun lige var ved at bygge en historie op. Jeg måtte klappe i og lytte efter.

  Historien handlede ikke om det unge lækre par, men om opdagelsen af en bedstemor med gul barnevogn, hvori der lå et styks baby-godte, der tilhørte ingen mindre end Szhirley, der efter endt revy fandt baby, barnevogn og bedstemor.

  Hele historien kuliminerede, da det unge lækre par gik i snak med den anden (kendte!) baby mor!

  Sikke en historie! Jeg stak min iPhone i hovedet på min mor og viste billeder fra din IG-profil og fik dermed svar på, at det naturligvis var dig og Jon, der var på Tivoli-eventyr med ungerne og som helt ufrivilligt var blevet en del af min mors Tivoli-oplevelse 🙂

  Den skulle du lige have på denne helt almindelige mandag 🙂

 8. Først et kæmpe tillykke med dine to dejlige! Når du nu tilsyneladende ikke får et hav af tillykker ude i virkeligheden, må du i hvert fald få dem her! Det er jo så fedt, at i fik to 🙂
  Jeg ville supergerne have haft tvillinger – tænk så kunne det klares med en enkelt graviditet og til dels fødsel at give sit barn en søskende… Nu må det op til overvejelse, om hele turen skal gentages på et senere tidspunkt. Indtil da har vi nu hænderne fulde af fræk og frejdig 19mdrs pige – og selvom man skal nyde tiden med de helt små, så er der så rigeligt at nyde efter barslen også. De er megasjove!
  Nå men egentlig ville jeg sige tak for en dejlig blog – jeg fandt den vist via rockpaperdresses den anden dag og har lige været en tur i dine arkiver – det er ikke løgn at jeg tudede af grin over flere af dine indlæg 🙂 SÅ underholdende og godt skrevet – mere af det, tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s