Rolig nu! Her er opskriften! 😜

20140721-184134-67294056.jpgI ved da, hvad I vil ha’, mine damer! Og hvor jeg dog forstår jer! 😍
Sjældent har et billede på min Instagram scoret så mange kommentarer og forespørgsler, som billedet af mine hjemmelavede P-tærter!
I vil have opskriften, skriver I. Den kommer her! I kommer til at slå jer på lårene over, hvor enkel, den er.
Jeg må lige indskyde, at det var en læser, der i en kommentar her på bloggen, der gav mig opskriften. Tak, Lisa!
Jeg må også melde, at det altså er et farligt nasværk! Sjældent har jeg kendt mage.
Anyway. Man smelter en røvfuld skumfiduser. Enten i en ovn, en mikroovn, en støbejernsgryde, et bål eller en utroligt varm kølerhjelm på en meget ren bil. Når de er smeltet til snask, blander man peanuts i.
Derefter anbefalede Lisa at anrette massen i små klatter, hvilket for mig var komplet umuligt på grund af dens komplet klistrede konsistens. Så jeg maste den ud på et skærebræt i omtrent en centimeters højde, og så smed jeg hele baduljen i fryseren.
Jeg vil i øvrigt advare imod bagepapir… Det er ganske umuligt at få massen fri af det, når det skal spises, og det ser nu så ufint ud at sidde der over aftenkaffe og skrabe guf af papir med fortænderne.
I mellemtiden smelter man noget chokolade, og når baduljen i fryseren er godt kold, males den med laden, hvorefter den ryger et smut tilbage i kulden.
Til sidst skæres balladen i mundrette bidder og serveres – eller sættes til livs helt alene. Begge dele kan anbefales!

Stort møs fra Mols, i øvrigt! Vi var på stranden det meste af dagen i dag. Jon blev bidt af en krabbe, min søster ødelagde låsen på min bikinitop, da hun holdt fast i den for at trække mig rundt i vandet på den oppustelige krokodille, jeg har købt, og begge unger blev dyppet i Kattegat.
Jovist, vi forstår at nyde sommeren! 😊

12 comments

 1. Haha, det lyder som noget af et eventyr i Mols! Og så skal jeg vidst på jagt efter noget der tilnærmelsesvis kunne erstatte en p-tærte. Tror desværre ikke det er det der er mest af her i Peru =/

 2. Det kan gøres nemmere…:
  Smelt chokoladen i vandbad. Imens den stadig er varm og flydende smider man peanuts og de små mini-fiduser i. (Hvis ikke man kan finde de små, kan de store klipper i stykker. De klæber ikke til saksen, hvis man smøres lidt olie på… De små kan tit købes i søstrene grene)
  Hele lortet røres godt rundt ret hurtigt. Herefter laver man små klatter af massen på et stykke bagepapir. Fiduserne smelter i chokoladen og det hele bliver ret hurtigt stift når det kommer på bagepapir. Allerbedst er dog, at man ikke på noget tidspunkt får nas på fingrene… 😊🍬🎁

 3. Så kan jeg også være med – tak for tippet Lærke. Det andet lyder som noget værre stads, men hvad gør man ikke for at få p-tærter!?
  Nu vi er ved det, er der så nogen som har smagt de p-tærte kager man kan købe hos bageren??

  1. Det var så lidt! Det eneste der bliver beskidt med min version er skeerne man rører og klatter med, skålen, bagepapiret og samvittigheden… Mængden af chokolade er heftig!

 4. Det er da vist Rocky Road de også kan kaldes. De smager mums! Jep ideen med fiduser og nødder direkte i den varme chokolade er også lidt nemmere. Og så kan de køles af i køleskabet i en bradepande/ildfast fad hvis man (som u.t.) ikke har plads i fryseren. Louisa Lorang har lavet en nem opskrift også.

 5. Seriøst – din blog er jo genial! Jeg bliver helt glad hver gang, der er et nyt indlæg, fordi jeg ved, at det er sjovt/hyggeligt/rart og en masse andre gode ting. Så keep ‘em comming 😉

 6. Du er simpelthen det sjoveste menneske og du virker utrolig nede på jorden og sympatisk! Ville ønske jeg kendte dig i virkeligheden 🙂

 7. Lige et indspark herfra, da jeg prøvede opskriften af igår.. Det lykkes mig at få lavet fire meget store klatter, efter at have smeltet fidusers i milroovnen (det går altså snapt skal jeg hilse og sige) – men det skal gå lynhurtigt, for jo mere afkølede de bliver, jo mere klistrede! Og ny, har aldrig oplevet noget så sticky før – det var jo som lim til nallerne.. Nå men mit bidrag er, at når den herlige ret har været i fryseren efter chokoladeovertrækket, der tror jeg mine stod i tre timer – så skal de altså lige have lov at stå og varme lidt op i et kvarters tid ca, ellers var det umuligt at få af skærebrættet, jeg havde smattet dem ud på.. Men hold op det smagte himmelsk! Og jeg tog mig en kumstnerisk frihed og addede digestive kiks – så det nu er en s’mores udgave – det kan anbefales!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s