Date night og mærkedage

20140723-235030-85830408.jpgI går var det fem måneder siden, at mit kæmpe-korpus kapitulerede og tilvejebragte de to mini-mennesker, som siden har optaget størstedelen af min tid.
Fem måneder!! Jeg kan ikke finde ud af, om det er vildt langt eller vildt kort tid, men den tid er i hvert fald gået, mens ungerne er blevet smukkere, sjovere og sejere, og jeg er blevet klogere, større og mindre på én gang.

I går fik Hugo og Berta deres aftensmad serveret klokken syv, og da begge sov som Amalie i samfundsfag en time senere, hoppede Prinsgemalen og jeg i Ford’en og drønede til Ebeltoft, mens min familie holdt vagt over Bugaboo’en.
Vi fik en lækker middag i endnu mere lækre omgivelser på Restaurant Smag, hvor vi sad i deres sindssygt frodige gårdhave.

Ebeltoft er jo gårdhavernes by, har jeg opdaget! Selv bundtmagere, foto-butikker og garnforretninger har de sødeste gårdhaver hægtet bagpå, proppet med stokroser, bindingsværk og lutter idyl.
Eneste minus: Jeg havde iført mig mine gyldne By Malene Birger-stiletter på denne vores første date i FEM måneder, men det kræver knagme sin dame at se elegant ud på brosten i hæle. Og sådan en dame er jeg ikke, så jeg måtte smide guldskoene og fik sorte fødder til gengæld.

Vi sluttede aftenen af med at knipse billeder af Fregatten, jeg fik en slikkepind mere fra Mols Bolcher, og så var vi retur hos snorkende yngel klokken 23. Ekspres-romantik! Jeg kan sådan grave det!

On another note!
I dag fylder Twinpeaks.dk faktisk seks måneder. Jep, jeg skrev mit første indlæg som lavstammet højgravid en måned før krapylernes fødsel! Jeg kan huske, at jeg sad på en køkkenstol i tre timer, mens jeg riggede bloggen til, og mit bækken blev så gennembanket af det, at jeg efterfølgende måtte søge liggende leje i to dage…
Siden da er det blevet til lidt over 950.000 sidevisninger, 148 (amme)indlæg og (fucking) 3.097 kommentarer!
You guys blow my mind, altså! Og så ELSKER jeg, at I er så mange, der tagger mig i jeres lun-skumfidus-billeder på Instagram derude, bliv endelig ved! 😜
Tusind, tusind tak for, at I gider læse med, når jeg sådan hælder vand ud af ørene, det er så latterligt dejligt! Jeg læser alle kommentarer, selvom jeg ikke når at svare, og jeg er så taknemmelig over, at I har lyst til at dele jeres tid med mig.
Jeres gode karma smitter! Jeg er selv blevet bedre til at give fremmede folk komplimenter, og når nogle dage godt kan starte lidt skævt, når man er sådan lidt baby-baldret, så kan det som oftest reddes hjem af at læse jeres grineren, søde ord eller se på bløde fiduser med sprød skorpe! 😜

Nu vil jeg slikke det sidste Mols-sol, inden turen i morgen går videre – vi ved endnu ikke, om den går til Skagen eller København, for de skagenske overnatningsmuligheder er tilsyneladende mere overrendte end Jerusalems, dengang verdens skulle skrives i mandtal.

Med ønsket om varmefri, masser af faktor 30, solskin og høj livskvalitet! ❤️

DAGENS TIP:
Næste gang, I bruger balsam i håret, brug da det sidste, der sidder tilbage på hænderne, til at smøre på pusselankerne, når der skal shaves legs! Det giver de glatteste ben i byen!
Jeg anbefaler i øvrigt altid den grønne fra Davines. 😊

12 comments

 1. Ebeltoft er så lækkert!

  Lige et hotel-tip i Skagen, Foldens Hotel (http://www.foldens-hotel.dk/) ligger midt i byen og skulle være ganske fint 🙂 Jeg har ikke selv boet der, da jeg selv bor i Frederikshavn og derfor ikke har så langt til Skagen, men har hørt fra flere at det er et lækkert hotel med god service..

  Held og lykke med hotel-søgningen!

 2. Kære Mette Marie

  Nu bliver jeg altså nødt til også at være én af dem, der skriver en kommentar.

  Tillykke med de smukke tvillingers 5-måneders dag. Og tillykke med bloggens 6-måneders dag. Jeg kendte hverken til dig eller bloggen, før jeg lidt ved et tilfælde så interviewet i Kontakt på Lorry, hvor du fortalte om bloggen (jeg synes i øvrigt, du så enormt skøn ud – selvom du efterfølgende gav udtryk for, at du var af en lidt anden mening). Og så måtte jeg liiige ind og se…ja og så har jeg altså hængt på lige siden.

  Hvor er det skønt, at du gider at dele noget af dit liv herinde. Jeg tager så meget hatten af for dit mod til at være så ærlig og åben, som (jeg har en oplevelse af), du er. Hvor er det cool – og i øvrigt velfortjent, synes jeg, at så mange læser med og kommenterer, og hvor er det optimalt, at du sætter så stor pris på dine læsere.

  Jeg håber, du fortsætter dine skriverier om løst og fast, jeg læser i hvert fald gerne med! 🙂

  Mange hilsner

  Tanja

  1. Hej Tanja.
   Tusind tak for din hilsen! Hvor er du skøn, at du sådan gider kaste den slags ord efter mig! Du kan tro, det værdsætte! 😊
   God weekend!
   Knus, MM.

 3. Stort tillykke, både med bloggen og tvillingerne!
  Har lige i dag genset din bryllupsvideo og jeg bliver bare nødt til at sige, det er så smukt! Jeg synes bare I ser så skønne ud og når man læser med her på bloggen, så mærker man bare tydeligt at dig og Jon er ment to be 🙂
  Du virker som en skøn person pg jeg nyder at læse med!
  Jeg er selv gravid i 3. måned og min kæreste og jeg skal snart have af vide om der ligger én eller to inde i maven, og efter at have læst om dine skønne unger, så virker det slet ikke så ringe endda, med to 😉
  Det blev en lang og rodet kommentar, kan jeg se 😀

  Mange knus Stine
  PS. Min kæreste blev lokket med tiæ at se videoen og han synes at det så fantastisk ud og sagde til sidst: “De får nogle smukke børn en dag…” Så måtte jeg jo lige vise ham tvillingerne 😉

  1. Og super med rigtig mange stavefejl – bær over med mig, jeg skriver fra telefonen 😉 hav en fantastisk aften.

 4. Må hoppe på holdet af din voksende fan base herinde! Christ jeg er vild med din blog – er ny herinde, men i sidste uge faldt jeg over den og brugt alle mine vågne timer på at læse mig igennem det hele – og jeg ELSKER DEN 🙂 du skriver så fantastisk, (og ikke mindst sjovt) og virker som den mest awesome kvinde jeg endnu er stødt på 🙂 er gerne herinde dagligt og blir jublende glad hver gang der er lidt nyt læsning. Ha en skøn sommer 🙂

  Kærlig hilsen Cecilie

  1. ÅH, jeg har lige læst din besked op for min mand og min søster her i sofaen foran ‘Unbreakable’ på TV2! 😊
   TUSIND, TUSIND tak! Den gør mig meget glad! ❤️

 5. Som en anden skriver – du virker simpelthen så awesome! Det er en daglig glæde (seriøst) at læse dine blogindlæg. Jeg elsker dine sjove referencer og dit levende sprog. Selvom min kæreste også er ret så nice, så får jeg hver dag lyst til at gifte mig med (min teenage Midsommer-crush) Jon Lange og få tvillinger – det lyder næsten for godt til at være sandt!

 6. Jeg ELSKER at læse dine indlæg (uanset om det har nogen som helst form for relevans for mig). Normalt læser jeg ikke de indlæg på andre blogs, som ofte er modeblogs og den slags for synes ærlig talt ikke det er interessant med “se hvor jeg købte denne smukke skjorte til 780 kr og den er bare perfekt bla bla”. Anyway, jeg læser altid dine indlæg og de gør mig herre glad i låget! God dag herfra!

  http://mariastrunge.wordpress.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s