Trætte øjne med nyfarvede bryn!

20140724-200904-72544366.jpgImens og efter brynfarveri! 😊
Kæft, hvor har jeg stive knapper over vejret i disse dage! (I realiteten er mine babser varme og bløde og meget lidt struttende, but you get the picture…)

Dog har jeg aldrig brugt så få stunder i solen på dage med sol, som jeg gør denne sommer, da krapylerne jo ikke de er store tanning-entusiaster endnu, og de dage, hvor de bare lå på skjoldet og underholdt sig selv eller snorkende dagene bort er lykkeligt glemt.
De sover 10-12 timer hver nat, hvilket er sindssygt fedt, men den luksus bytter de så med en forventning om konstant underholdning i revy-dimensioner i dagtimerne. Jeg er bange for, at vi har overstimuleret de små baryler bare en anelse… Når Jon om to uger rejser til Sverige på filmoptagelser, står mor her altså tilbage med to små skravl med høje stemmer og en vane for to voksne mod to børn ‘round the clock.

Der er jo i øvrigt ingen regler uden undtagelser, så i nat vågnede Hugo klokken 2, og så brugte han den gode del af resten af natten på at øve sin falset-røst. Han var egentlig ikke utilfreds, han har blot opdaget øverste del af sit register, og det fik han sgu lige lyst til at prale med.
Så i dag har Jon og jeg siddet i skyggen af vores grønne strandtelt og kanøflet ham og søster og med tunge øjne set til, mens resten af familien kastede sig i bølgen blå.
Varmen slog dem dog ud (ungerne, that is) i en times tid midt på eftermiddagen, så vi fik mulighed for at fange krabber og svømme lidt om kap.

Her til eftermiddag har min søster farvet mine bryn, som vist er blevet lige lidt for mørke, men what the hell, Cara Delevingne har ikke levet forgæves, og lige nu er min far igang med at grille en kylling i Weberen, så jeg er en happy camper!

I aften går jeg tidligt i seng, og i morgen går turen til Kandestederne, hvor vi sgu havde held med at finde et værelse på et Kokholms Hotel, som min far varmt har anbefalet. Så jeg satser på at bruge aftenen i morgen på at spise krabbekløer et sted i Skagen, helt veludhvilet med sovende babysæt i barnevognen og lækker husbond overfor mig! 😍

17 comments

 1. Åh hvor jeg kender alt til underholdningsniveauet. Mine tvillinger er snart 7 måneder, og de får ikke nyt legetøj fordi DE har behov for det, men fordi JEG har behov for at dingle-dangle med noget nyt. 😛 Kan godt huske da de var 5 måneder, det er altså et tough crowd der ikke lader sig spise af med halvhjertede grimasser, nææ der skal synges og klappes og hoppes og fagtes og og og. Men nu er mine blevet så store at de kan sidde op og kigge ud når vi kører med vognen, kors hvor er det rart, så hæng i! 🙂

 2. Heller ikke meget tid til sol her, og de er endda 2 og 4 år :-/ Det kommer tilbage på et tidspunkt, tænker jeg 🙂

  Synes dine bryn er blevet gode!

 3. Falder de selv i søvn til natten eller hvad gør i der? I lyder som om i har et mega godt tav på dem..

 4. Jeg er nok ene og alene med denne tanke: men intet er vel så skidt, at det ikk er godt for noget.
  Jeg mener, det er vel okay, at man kan mærke man er blevet mor?
  Synes da næsten det vil være synd at have babyer som sover 12 timer hver nat fra spæd og som så også sover dagen lang, så mor kan få noget sol og søvn.
  Jeg synes det har sin charme, at man kan mærke man er blevet mor på godt og ondt. Det er vel her vi mærker om vi virkelig var klar til at blive mor og her vi lærer at udvide vores overskud. Synes det kan tage overhånd med hvor meget man ønsker at bevare sit ”gamle liv”. Droppe amning inden baby er seks mdr fordi man ønsker søvn. Og tælle antal successer udfra hvor mange gange man formåede at tage stilletter på og tage på bar imens man var på barsel.

  Jeg ved godt jeg nok bare er hende den irriterende som finder den fandens hyggeligt at have de stille stunder om natten hvor man ammer, og som nyder at for første gang og nok også eneste gang i sit liv kunne isolere sig fra omverden og bare være mor og kæreste. Og 12 mdr uden alkohol – det burde gå an. Det samme med én sommer uden sol.
  Undskyld på forhånd for at komme med min personlige holdning. Jeg ved hvor mange holdninger der er post baby og hvor personligt man kan tage det.

  1. Kan man ikke annullere svaret? Jeg plejer aldrig at kommentere, og synes egentlig heller ikke jeg burde denne gang. For selvom jeg synes det er synd, at rigtig mange ikke vil tage det sure med det søde, så burde jeg holde denne holdning for mig selv. Alle ens situationer er forskellige og fremmede burde og kan ikke forholde sig til det. Slet ikke når man kun læser og lytter med på små brøkdel af livshistorier.

   1. Du må meget gerne dele din holdning! Jeg kan jo bare lade være med at dele mit liv, hvis jeg ikke kan tåle mosten! 😊
    Og igen: Jeg tager det sure med det søde. Gerne og tit! Jeg prøver bare oftest at se tingene fra den mest positive vinkel – og så er det i øvrigt ikke alt, jeg deler på min blog.

  2. Jeg er ganske enig i næsten alt, du skriver. Dette indlæg er ikke ment som brok, det er et forsøg på at give et lidt bredere indtryk. Jeg får tit ros for mit overskud, og jeg vil bare gerne lade folk vide, at jeg (selvfølgelig!) også har flade dage. Og dem elsker jeg sgu da også! 😊
   I øvrigt er jeg NØDT til at opponere imod det, du skriver om, at jeg har droppet amningen, fordi jeg vil have søvn om natten. Jeg havde 1000 grunde til af have stoppet med at amme, og de er ikke allesammen årsager, jeg selv har været herre over. Og det er ikke Babs og Nutte, der bestemmer, om man er en god mor, det er overskuddet. Og det har jeg heldigvis hver dag – nogle dage mere end andre, præcis ligesom alle andre mødre.
   Og nogle dage med og andre dage uden stiletter. 😊👠

 5. God tur til Kandestederne. Har haft studiejob på hotellerne i flere år og jeg vil klart anbefale stedet. Nyd stilheden, naturen og ja, den klassiske kommentar, lyset deroppe. Det er ikke Skagen. Det er meget roligt og næsten en lille tidslomme.

 6. Jeg kan varmt anbefale pakhuset på havnen. God mad og lækker udsigt. Og rigeligt plads til at parkere de små lige inden for rækkevidde.

  Jeg synes det er dejligt at høre, at de to små poder stortrives. Det vigtigste er at det fungerer for jer, og at de er glade og tilfredse.
  Så kan det i bund og grund være lige meget hvad alle andre skulle mene om det 🙂

 7. Er lige hjemvendte efter en dag på stranden i kandestederne. Vandet var helt fantastisk, så håber i når at få en dukkert der 😉

 8. Halløjsa 👼👯☀️
  ELSKER din blog, også selv om jeg er 22 år og er helt andet sted i mit liv. Men for sulan du kan skrive og underholde og bringer altid et smil på læben!
  Du skal selvfølgelig spise aftensmad på Skagen Fiskerestauren 1: fordi det er Skagens hyggeligste restaurent 2: fantastisk lækkert mad og 3: fordi jeg er på arbejde, som tjener der i morgen (og vil jo egentlig ret gerne se dig live og selvfølgelig resten flokken🙈)
  🎀👒☀️
  Er selv skawbo og det er helt fantastisk her oppe nu. Glæd jer 👑🐭

  1. Hej Katja!
   Tusind tak, hvor er du sød! 😍
   Og hey, det lyder sgu da som et knaldgodt forslag! Er det nødvendigt at bestille bord, eller kan man mon komme forbi, når det passer? 😊
   Knus, MM.

   1. Man kan kun bestille bord indenfor. Men mon ikke i kan få en plads uden for i aften 😄
    Ellers ring og bestil bord og så er man velkommen til at sætte sig udenfor hvis der er plads ☀️👑👼

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s