It ain’t over ‘til the fat lady sings!

Yes... That's me! En aften på Sam's Bar for et par år siden... ;-)

Yes… That’s me! En aften på Sam’s Bar for et par år siden… 😉

Jeg tror, at man i vore dage er nødt til at gøre sit bedste for ikke at tage sorgerne på forskud. Intet er ovre, før den fede dame skråler. Hvis man går i panik i første omgang, hvor skal man så gå hen, hvis der nu kommer en runde to …?
Det er bedst at gemme lidt krudt til en potentiel anden omgang i stedet for at tabe alle sine glaskugler i den første.

At lade være med at male fanden på væggen er en kunstart, der kan forfines sådan hen ad vejen, bilder jeg mig selv ind. Med lidt øvelse kan man vænne sig til at vende tingene lidt på hovedet og se lidt rundt om hjørnerne, før man reagerer, for ja, det er muligt at pause sin reaktion, det kan man faktisk godt!
Eller – det kan kvinder godt. De fleste kvinder…

Måske ikke den slags kvinder, som sparker hinanden eller har sex med op til flere personer ad gangen på TV i Paradise Hotel, for så er jeg nødt til at tro, de ville have gjort det netop i de og mange andre situationer. For eksempel inden, de plukkede øjenbryn. Eller o, gru, barberede brynene af og fik tatoveret nye på … Men lad nu det ligge, det er en anden historie.

Hvis man for eksempel har en tendens til at gå helt i kulkælderen over, at det regner en hel weekend i juni, hvor man havde planer om at blive mega-tanned. Hvad gør man så, hvis det pisser ned i lårfede stråler samtlige af de tre uger, man har taget selvbetalt fri fra sit lortejob, og man ikke har råd til at tage med EasyJet til Mallorca? Bare sidde og flæbe ferien væk?
Eller hvis man får at vide, at man eller en, man kender, er syg. Så er det ret smart at vente med at flegne ud, til man ikke har andet at gøre. Hvis nu prøverne viser, at han snildt kommer ovenpå, så er det satme træls at have brugt tid på at græde sig grim på en dag, hvor man i stedet kunne have eksempelvis spist en OnsdagsSnegl fra bageren og have læst sladderblade på en terrasse eller drukket tequilla slammers med nogle, man godt kan lide. Eksempelvis.

Jeg tror, mange af os (moi, aussi!) kan blive bedre til at forholde os til det, vi rent faktisk får at vide og så tøjle fantasien.
SAGDE lægen rent faktisk kræft, eller var det egentlig Google (den forbandede drama queen), der sagde det? Og selvom det regner på en lørdag, behøver hele weekenden ikke partout at være fucked. Med frygt for at lyde som en ridset CD, så kan meget reddes med chokolade og NetFlix. Hvis det ikke kan det, har du ikke købt nok chokolade.
Nu er der jo rimeligt langt til regnvejr i disse dage, but you catch my drift. 😉

Jeg har i øvrigt været i arkivet og har samlet nogle af de indlæg, der omhandler emner, I flinke folk oftest spørger til og som er læst mest, lige her. Så kan man klikke, hvis man orker, og ellers bare nyde solen og lave noget andet!

Noget om sundhed
Noget om det med kroppen
Noget om min uddannelse
Noget om mit arbejdsliv
Opsang til all the single ladies
Noget om min sidste første date
Noget om et bryllup …
Noget om at finde to aliens i sin mave
Noget om en dobbeltfødsel

Og selvfølgelig: Opskriften på hjemmelavede P-tærter.

Tak fordi, I læser med. I er for vilde! ❤

12 comments

 1. Wise words, MM!! Nogen gange er vi nok lidt hurtige til at male fanden på væggen og panikke! Og næsten lige meget hvilke sygdom man googler så passer mindst ét symptom på en… Tag en slapper og en mojito, så skal det hele nok gå! 😀

 2. Hej MM.
  Jeg læste lige et interview med dig, på en anden blog, hvor du udtalte, at du ikke kunne forestille dig, at unge single-kvinder, der bruger deres fritid på at kaste shots i halsen, synes din blog er spændende.. Der må jeg modsige dig! Jeg er 25, studerende, evigheds-single og drikfældig – men hold nu kæft, selvom man hurtigt kan få illusionen om, at du lever et drømmeliv, får du det helt ned på jorden på en ironisk og underholdende måde. Du har jo alt, hvad de fleste kvinder drømmer om: lækkert job, lækkert udseende, lækker mand, lækre børn (må jeg indskyde et lille “f*** dig” her). Og selvom det er alenlangt fra mit liv, så elsker jeg at følge dig. Og håbe på, at jeg en dag kan få lov at opleve samme lykke som dig!
  Med ønsket om al mulig held og lykke til dig og din familie (og en lille smule misundelse).

 3. Jeg tror mennesker reagere ud fra deres erfaringer, som vel også mange gange hænger sammen med alder – hvilket er ganske passende.
  Jeg tror heller ikke man skal være bange for at reagere på de følelser eller tanker man har. Jeg har aldrig oplevet at blive ‘tømt’ for kræfter. Jeg har til gengæld oplevet gang på gang, at mennesker har de nødvendige kræfter, trods flere svære ting sker i rap.
  Mvh Mette

  1. Hej Mette.
   Wise words! Du har ret! 😊
   Jeg har nogle gange selv blot haft en tendens til at frygte det allerværste. Og så har jeg efter en tur hos lægen været ved at dø af skræk i en uge, hvorefter jeg så har fået at vide, at jeg intet fejlede. Og da har jeg siden ønsket mig en lidt større tålmodighed og tro på det gode.
   Men du har jo ret! Man skal følge dine følelser. Tak for den reminder! 😊
   Knus, MM.

 4. Du er så klog, og du skriver så godt! Følger dig på IG, og er for nylig begyndt at følge din blog – og åh, hvor ville jeg ønske, at jeg bare havde tid til at sætte mig ned og læse den fra ende til anden. Men ak, der er chokolade, der skal spises…

 5. Tak fordi du skriver – DU er for vild ! Så mega livsbekræftende at følge dig. Og så lige sådan et oplæg. Wow. Du er den sejeste kvinde jeg ikke kender, men ville ønske jeg gjorde ☺️ Mega god sommeraften til dig og dine 😊

 6. Nu har jeg fulgt dig i 3 uger, og hvor er du altså SKØN! Glæder mig allerede til næste indlæg:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s