Anmeldelse af meget fancy skumfidus

20140731-231242-83562872.jpgEfter mange forespørgsler kommer hermed en anmeldelse af de dér fancy skumfiduser, I alle sammen taggede mig i på facebook, sådan at jeg slutteligt så mig nødsaget til at købe dem, da de lå og blinkede til mig på hylden i Mad & Vin i Magasin. Et sted, jeg ellers ikke kommer så meget, men torsdag aften var min mand atter på farten, så jeg var i området for at finde noget boller i karry, jeg kunne putte i hovedet foran Netflix, når ungerne sov.

Og her fandt jeg dem så, de fornemme fiduser fra BARÚ. Jeg valgte varianten med havsalt og karamel.
De fine skumfiduser er super-cute pakket ind og i en pakke til 34,50 kr. er der fire. FIRE!
De er så igen individuelt pakket ind i hver sin lille foliepose. Det er altså lidt miljø-schweinerei, synes jeg…

Og jeg må beklageligvis melde, at jeg er skuffet.
Nu har jeg med enorm tilfredsstillelse – ja, nogle vil betegne det som glæde – brugt sommeren på at spise mig igennem flere kilo budget-fiduser, og de smager mindst lige så godt. Desuden er de lune ved indtagelsen. Og meget billigere.
De smager da fornemt, de her dyre fiduser, med deres havsalt og deres karamel, men det kan man jo altså også lave selv.
Og konsistensen af skummet er ikke lige så mushi, som når de er lune.

Skumfiduser er slum-mad! Det er sgu da derfor, vi elsker det! At pakke dem ind i glinsende papir og sælge dem i Mad & Vin svarer til at prøve at klæde Polle fra Snave pænt på eller hive al siliconen ud af Linse Kessler.
Nogle ting er ikke skabt til de bonede gulve, og så skal man ikke sådan vride armen om på dem. Don’t mess with perfection.

Så nej, summa summarum er, at jeg ikke har i sinde igen at betale 8,62 kr. pr. fidus!
Er I klar over, hvor mange Dumle-karameller, man kan få for de penge syd for grænsen?! 🙂

I øvrigt er jeg nysgerrig!
Så HVIS I gider låne mig et sekund mere af jeres dag, så ville jeg blive henrykt, hvis nogle af jer ville tilkendegive i skemaet nedenunder, hvordan I følger bloggen her. Hvis I da gør det! Hvis det er første besøg, så HEY! Velkommen!
Kommentér også meget gerne, hvis I følger bloggen på en anden måde. Eller hvis I har noget at sige om det med skumfiduserne. 🙂

Og igen: TAK fordi, I følger med! 😀

19 comments

 1. Hahaha den bedste anmeldelse af åbenbart rimelig fesne fiduser! Det er altså også røveri ved højlys dag at tage så meget for sådan en lille bitte smule – selvom det ser fint ud! Jeg har det lidt på samme måde med Bülow, selvom jeg efterhånden tror at man kan blive korsfæstet for at sige sådan – altså bevares hans lakridser smager da rigtig godt men til den pris kan jeg altså godt finde ting jeg hellere vil bruge mine penge på.
  Jeg er vild med at du er så ærlig og usnobbet især omkring dine skumfiduser!

 2. Hahaha fed anmeldelse . Synes en kæmpe pose skum dimser fra fleggaard er meget bedre .

  Mojn mojn fra Synneborre

 3. Jeg er næsten helt lettet over den anmeldelse, for tænk nu hvis de var pengene værd, så ville man jo hurtigt blive ruineret bare for at få stillet skumfiduslysten. I øvrigt følger jeg trofast med både på Instagram og Bloglovin’ – endda hele vejen fra Peru, hvor vi pt. befinder os. Dine historier og indlæg er altså perfekt afbræk efter en hel dag på fødderne på jagt efter den ene og anden seværdighed og lokale madoplevelser.

 4. Uddybende svar til din lille ‘poll’
  Jeg følger ikke (endnu), men faldt tilfældigt over din profil og blog – og har brugt de sidste tre feriedage på at gennemtrawle den fra ende til anden. Godtnok bagvedt – altså jeg startede med de nyeste indlæg og bevægede mig så bagud i tid. Kan informere om, at det giver en ret sjov effekt – især qua tvillingefødsel/graviditet, men også en super rar fornemmelse egentlig at sidde med viden om, at det jo altsammen kommer til at gå godt, når jeg læser de gamle indlæg præ fødsel med alt hvad dertil hører af fysiske skavanker for dig. Slutteligt vil rose dig – jeg har grint (MANGE GANGE), fniset (hvad hedder det egentlig i flertal?) ligeså mange, læst højt for min mand, og haft lille bitte tåre i øjenkrogen undervejs en gang eller to.
  Og jeg kommer ellers meget omkring på det der net, men du er den første blogger, jeg har haft lyst til at direkte følge fremover, pga din dejlige livsindstilling og fantastiske humor… Og jeg tror sgu jeg har fundet mig en vaskeægte inspirationskilde. Det har jeg ikke prøvet før! Tillykke til både dig og mig 🙂

 5. Hey kan man følge med på facebook?! Det gør jeg så også fra nu af! 😁 kan fornemme at jeg hellere snart må prøve de det s’mores, kan være det skal være en godkendt undskyldning for at holde en pause fra specialet! Opdagede først din blog for et par måneder siden, men det har ligesiden været min blog nr 1! Synes lige du fortjente lidt ros ovenpå den skuffende skumfidusoplevelse.

   1. Bare rolige det skete som det første efter jeg havde set muligheden var der 😉 Ja det kan være det bliver et weekendprojekt!

 6. Rigtig god pointe med de skum banditter, for hvis det alligevel drejer sig om at man bare skal ha sit daglige sukkerfix (hvilket man godt må på barsel), så ville det være ærgerligt hvis det gjorde ondt i pengepungen hver gang;)

 7. Hey MM!

  Hvad skal man stemme hvis man bare går på http://www.twinpeaks.dk? Måske jeg ikke er så blog- vant 😉 Dog “fandt” jeg dig på instagram og var med selv inden bloggen 🙂
  Tak for dejlig læsning!
  Knus fra en anden mor på barsel

 8. Du skulle tage at prøve de farvede fra Lidl. De ser nøjagtig lige så klamme og syntetiske ud som man husker dem fra barndommen, men de er faktisk farvede med rødbedefarve, og smager nøjagtig som man husker dem.

 9. Det er da røveri ved højlys dag!!! Altså de skumfiduser…
  Kan man lave dem selv? Det skal prøves, især hvis det ikke indebærer totalt klistret køkken…
  Jeg er med via Bloglovin, må indrømme at jeg er en af dem der overvejer at droppe FB, og aldrig rigtig har haft lyst til at følge blogs den vej…

 10. Ha ha du er alle tiders. Skumfiduser bliver aldrig fancy uanset hvordan de er pakket ind. Så hvorfor ikke bare købe de billige, så er der til gengæld skumfidus- lykke til lidt mere end 4! Sølle hapser

 11. Jeg er ret ny læser og “fandt” dig på Instagram. Nu følger jeg dig via bloglovin. Jeg har flere gange tænkt, at jeg ville skrive til dig, at du skriver fantastisk! Det er virkelig skønt at læse hvordan du smider rundt med ordene. Det virker som om, det er utrolig ubesværet for dig at skrive skønne sætninger. En fornøjelse at læse og en skøn blanding af ærlighed og charme. Tak fordi du skriver : -)

 12. Nu er jeg altså nødt til også at smide en kommentar til din fantastiske blog! Jeg har fulgt bloggen de sidste 3-4 måneder og synes den er fantastisk at læse fordi jeg selv lige er blevet mor til en purk på 7 uger og ikke kender andre med børn. Så er der sjovt at kunne læse lidt om dig og dine – så man kan se lidt frem i tiden 😀
  Jeg har aldrig læst blogs før og læser faktisk stadig ikke andre end din – men den er SKIDE god (især god læsning når man ammer)! 🙂

 13. Nu har jeg de sidste 3 (ish) måneder læst om de s’mores. Er taknemmelig for jeg er hjemme fra Afghanistan om 13 dage, for så er det sgu noget af det første jeg skal ha’.. udover æggekage og jordbær.. Det blir vildt 😉 Tak for grinene og opdateringerne på finurlige løjerligheder de sidste mange måneder, det betyder alligevel super meget når man sidder så langt væk fra lille DK.

  1. Hvor er du vild, du har været i Afganistan i al den tid! Jeg har gået og synes, det var så sejt at have en læser der. 😊 Men fedt, du skal hjem, så du når at få lidt dansk sommer! Og fyr så OP for de S’mores!!
   ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s