BRÆK!

20140805-091601-33361602.jpgKlokken er i skrivende stund 8.56, og jeg har på nuværende skiftet tøj 3 gange i dag.
Den hyppige gang til garderoben denne morgen skyldes ikke tøjkriser grundet modeugen eller et behov for at tage mig godt ud.
Nej, det er foranlediget af, at mine arvtagere begge to gylper. Meget.
Nu ved jeg ikke, hvor mange af jer, som læser med, der har unger, men hvis I nu forestiller jer, at jeres yngling kaster op efter hvert måltid. To-tre gange. Og så ganger det med to!
Scheisse, altså! Der kommer jo hele kaskader af bræk ud af de to flere gange om dagen! Jeg har længe været sygt træt af vores klunsede sofa, men i disse tider er jeg lykkelig over, at vi ikke behøver være ømme over den.
Alt, jeg ejer (det være sig sko, parfume, sokker, sågar gryder, bestik og nogle gange billedrammer) er blevet sølet ind i bræk mindst én gang i løbet af de forgangne måneder. Hugo og Berta virker mest af alt som to små bulimiske mini-modeller. De brækker sig og så storsmiler de med et nærmest lettet udtryk i ansigtet efterfølgende.
Åh, og så den dér lune fornemmelse, man får, når mælk med kropstemperatur rammer et bukseben og arbejder sig igennem stoffet og ind til huden for derefter lynhurtigt at blive koldt og nasty.
Det var trods alt værre, da jeg stadig dobbeltammede, og en af dem eller de begge kunne finde på at sende morgenmaden retur ned i revnen mellem ammepuden og mig for så at ramme mit moderlige skød, og jeg kunne intet gøre. Måtte bare vente, til amningen var overstået (og mælken var trukket godt ind), så det syrenfarvede foderbræt kunne afmonteres, og jeg kunne komme i bad. Fyfor-pyfor! 😊

Nåh, men i går aftes havde jeg tørret mig godt af, var hoppet i noget rent tøj fra Acne og IRO, så jeg følte, jeg passede ind, og slentrede ned ChriChri.dks åbningsreception. Der var balloner og smukke folk overalt, og jeg mødte en gammel kollega, jeg ikke har set længe, og vi fik spist snacks og samlet godt op på vores sladder.
Efter receptionen kom jeg hjem til to små poder, som havde været i bad og var kommet i (relativt rent) nattøj, og så satte deres far og jeg os i sofaen med én hver og lullede dem i søvn, mens vi så ‘Double Jeopardy’ og spiste Junior Mints!
Jeg elsker de der aftner, der følger de varme dage, vi har for tiden. I ved, hvor man åbner alle vinduerne i stuen og nyder, at vinden er blevet kølig og man kan putte sig lidt i sofaen og op ad hinanden uden at dø af hedeslag.

Dagen i dag står på CIFFs store børne-modeshow og prisuddelingen i aften.
Jeg er lidt spændt på modeshowet, da børnemodeller ærligt talt lidt giver mig the creeps … Små unger, der poserer på catwalken og er vildt bevidste om, hvordan de tager sig ud, forekommer mig gerne lidt uhyggeligt!
Men så igen, jeg aner ikke, hvad der venter mig, it’s my first time!

Dette er blot en kort morgen-tanke. Eller nok nærmere et par stykker. 🙂
I might catch you later!
Hav en DEJLIG tirsdag i forhåbentlig rent tøj indtil videre. Hvis vi ses, så giv en krammer, men dril mig ikke, hvis jeg lugter af halvfordøjet mælk… 😜

12 comments

 1. Haha. Jeg troede jeg var alene om at blive freaked over børnemodeller. Jeg har det på samme måde med dansebørn.

 2. Respekt til din mand for på egen hånd at tage de to små i bad imens han er alene hjemme. Det synes jeg er overskud! Da jeg gjorde det sidst lignede jeg en der havde været i bad med tøj på. 😉

   1. Haha, så giver det mening! ;p Jamen så mere respekt til dig! Her er det samlebåndsarbejde når vi begge er hjemme, det tager jo en evighed at få tørt alle folder. Hvem bestemte at babyer ingen hals skulle have? Bare fold på fold hvor der kan sidde mange spændende efterladenskaber, f.eks gylp! 😉

 3. Lige et lille gylpe fif fra en som også har haft to mega-gylpere – dog med 3 år imellem. Når vi var væk hjemmefra afsøgte jeg altid gylpevenlige gulve efter måltiderne.

  Nå men altså, de sad op og blev bøvset efter måltiderne. Ret op og ned på vores lår med en gribeklud foran, som vi holdt under hagen alt imens vi nussede dem på ryggen – ingen klap! Det tog det værste. Dog kunne de snildt gylpe op til timer efter et måltid, men kaskaderne aftog.

 4. Hvis du er rigtig heldig, fortsætter de også efter de er begyndt med fast føde, og så bliver det virkelig lækkert!

  Nå, men ellers tak for en sjov, vedkommende og uhøjtidelig blog. Jeg fik den anbefalet af en i min mødregruppe. Selvom jeg kun har én baby og han er en måneds tid ældre end dine, så kan jeg genkende mange af de ting du skriver om, fx om de forskellige personligheder der tidligt skinner igennem. Så fortsæt endelig 🙂

 5. Det er ikke et refluks-problem? Aner det ikke, men blot en tanke, hvis der kommer så store mængder op 😉

  Jeg har 2 år set børneshow på CIFF Kids, og ja – der er både de unger, som har totalt styr over situationen, og hvor man tænker, de måske allerede har deres egen instagram-profil og er fuld gang med promovering af deres “karriere” 😀 Og så er der de små krøltoppede unger, som snubler, fniser lidt, går den forkert vej eller bare stopper op og danser boogie woogie, fordi de bare lige havde lyst til det – og det er bare så sjovt og fedt at se 😉 Og dét elsker jeg bare! Tøjet?! Det glemmer jeg at kigge på, når der oftest bare kommer den ene cuteness efter den anden slentrende ind :-p

  Conner’s Nest…♥

 6. Gylp er det værste og mest klistrede stads! De dage jeg bare er her hjemme føler jeg mig som en omvandrende malkemaskine der lugter langt væk af mælk og gylp. For her bliver der altså også svinet under måltiddet. Så mælk der løber undervejs og gylp bagefter… Yummi… 😀
  Og i skrivende stund, har han lige gylpet klistret stads på mig…

  Tak for en virkelig underholdende blog! Du skriver fantastisk 🙂

 7. Åh ja – jeg havde også en stor gylper! Hun brugte ikke sut så når hun var færdig så blev hun ved med at sutte = mere mælk i maven, end maven kan klare .. Når pigebarnet så oven ikøbet er sulten minimum hver anden time så er det ret meget gylp! Det røg endda ud af næsen på hende når de gik vildt for sig .. ! Hvis jeg ikke lige var opmærksom så gylpede hun MED brystet i munden så jeg fik mælk ud over hele brystet og ned i kavalérgangen hvor det dannede sig en dejlig sø i min ammebh – mmmmm!
  Med tiden lærte jeg dog at tage hende fra inden det gik galt – eller i det mindste høre på hendes lyde at nu skulle hun kaste op så hun kunne svinges ud over kanten på sofaen, ikke altid dét lykkedes 😉
  Håber du snart finder nogle tricks 😉

 8. Åh jeg prøver at undgå at komme med gode fif, nu det slet ikke er det du efterspørger:) .
  Men min søn, startede livet med ikke at bøvse efter han havde spist og jeg forstod ikke rigtig det der bøvse-af fænomen. MEN så startede han pludselig med at megagylpe, og det var hver gang han spiste og vi vaskede og skiftede tøj, og vaskede og skiftede tøj i døgndrift. Jeg blev så desperat at jeg spurgte lægen til råds.

  Lægens svar:
  Hold ham oprejst i min. 25 minutter efter hvert måltid. Så har maden passeret/eller nået til tolvfingertarmen. En bonus er at du muligvis vil kunne ligge ham til at sove lidt efter det. Noget med at det er der insulinen frigives og det virker sløvede.

  Det hjalp (fiktiv smiley der hopper og danser)

  Ps. Børnemodeller og børnesportsdansere er SÅ skræmmende 😳

 9. Nu ved jeg ikke om de kære børn får flaske? Hvis det er tilfældet, er der faktisk et lille tip om at man kan blande Johannesbrødmel i mælken, som skulle gøre at de små ikke gylper så meget 🙂

 10. Vi fik følgende råd af SP til vores megagylper;
  Giv flaske mens de ligger ned.
  Giv sut efter flasken, så de synker det heeeelt ned i maven.
  Bøvs af efter 3-4 minutters tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s