Satan til salg!

IMG_6565

Dette indlæg vil ikke have revlevans for så mange af jer. Endelig nok ganske få, men de, som er i målgruppen, kan virkelig bruge dette uklædelige monstrum til noget.
Omend uskøn at skue er den syrenfarvede satan en uundværlig makker udi tvillingelivets glæder og udfordringer.
At skille mig af med foderbrættet er lidt som at sige farvel til hende mobberen fra folkeskolen, som man blev lidt ven med til sidst. Men stadig synes var en møgsæk på grund af sin opførsel i starten.
Ikke desto mindre er mine krapyler for store til brættet, og vi har ydermere slået os på flasken her i det lille hjem, så for 300 kr. kan dette brugte foderbræt altså blive dit.
Farven er som bekendt en støvet syren, og brættet er brugt. Først af en anden dame, som solgte det til os på Den Blå Avis for 600 kr., og siden af mig, og nu vil jeg altså gerne sælge for 300 kr. Originalprisen er er 900 kr., så der er altså tale om et slagtilbud her.

Interessenter kan henvende sig på email mmleilange@twinpeaks.dk.
Og vi foretrækker, at man selv afhenter i KBH K, da den sgu da må koste en bondegård at sælge. 😊

Først til mølle!

1 comments

  1. forhåbentligt ikke en bondegård at sælge?;-) Her er der kun én sugemalle og han må klare sig med for hånden værende sofapuder. Held og lykke med salget og tak fordi du gider bruge tid på at sende dine sjove beretninger og iagttagelser ud i æteren. De gør noget godt ved én.

Skriv en kommentar