Mandags-reportage!

Det er satme knas ...

Det er satme knas …

Min dag i dag startede med, at jeg smadrede min blush på badeværelsesgulvet. Først blev jeg ærgerlig, men ret snaps kom jeg heldigvis i tanke om, at jeg havde endnu en blush liggende i skuffen, som jeg har været ved at dø efter at tage hul på, men samtidig for nærig til at gøre det, før den anden var borte. Og det var den så nu! WIN! Således opmuntret blev dagen faktisk kun bedre.

Formiddagen tilbragte krapylerne og jeg på Vesterbro, hvor vi besøgte min gamle ven, Anders, som er indehaver af butikken LOKAL, hvorfra han sælger møbler og smykker, som han selv laver (smykkerne, altså) under navnet HandcraftedCph.
Jeg havde nemlig i al hemmelighed bestilt en halskæde til Jon, som jeg selv har været med til at designe, og jeg er sygt tilfreds med resultatet. Det blev Jon heldigvis også. Sagde han da. 😉

I eftermiddag var jeg en tur i Magasin for at få skuret facaden hos Elizabeth Arden. Det er ikke til at se det, men de har deres eget lille behandlerrum inde bag disken. Seriøst! Det er 10 kvadratmeter, eller sådan noget, og der er tyst som en vinterdag i Tisvilde, når man ruller skydedøren for.
Jeg faldt i søvn under en vidunderlig ansigtsmassage og vågnede, da min underskuffe ramte brystkassen. Ømt. Så jeg gik derfra veludhvilket og shiny i hele skallen og en følelse af at have været på weekendophold.

Inden jeg drønede hjem til Jon og barylerne, skulle jeg lige købe noget modermælkserstatning, så jeg rulletrappede den ned til MAD & VIN i kælderen. Jeg ved godt, det er hundedyrt, og jeg handler normalt heller ikke hverdagsartikler der, men når Jon ikke er hjemme om aftenen, finder jeg mig tit nogle boller i karry eller noget forstoppet pasta dernede. Det føles forkælelsesagtigt og lidt som at handle ind i udlandet. Der er så pænt!
I dag var jeg som beskrevet kun ude efter NAN, som i både Rema og Netto altid koster imellem 72 og 75 kroner, så jeg var tæt på at bruge et års som optrækkeri, da jeg måtte sande, at MAD & VIN tager 105 kr. for selvsamme erstatning.

Jeg besluttede derfor at forrette min forretning andetsteds, hvilket jo betød, at jeg sparede 30 kr., som straks begyndte at brænde i lommen på mig … Derfor bestilte jeg en ‘Stick’ hos Summerbird. Jeg har overvejet det tidligere, men er af en eller anden grund ikke  kommet omkring til det. Ekspedienten var sådan en, man godt gad være veninde med, hvis det var. Fie, tror jeg, hun hed. I ved, sådan et overskudsmenneske, som elsker sit job (Who wouldn’t! Hun får sikker chokoladerabat) og gerne deler ud af sit overskud.
I det gode selskab fik jeg mig en stick med jordbær, banan, fudge, nougat og (selvfølgelig) skumfidus – overhældt med mørk chokolade og drysset med nødder, og det smagte INSANE! Jeg var nødt til at tage én med hjem til Jon, også.
(Og nej, jeg er ikke sponsoreret af hverken Magasin eller Summerbird, men de kan bare ringe, hvis det er! 😜)

Desuden har jeg i dag fået en natdragt af Jon, hvor der står AWESOME med store bogstaver på maven, og det er da på en måde også meget fedt, synes jeg! 😊

 

13 comments

 1. Søde MM! Biksen på Sdr boulevard hedder Lokal. Går ud fra, at du får sendt mange fans hans vej, så det er ærgerligt, hvis de går forgæves.
  Summerbird er farligt punktum 🙂 Tak for et aftensmil! Godnat herfra

 2. Jeg har faktisk arbejdet i chokoladeland aka Summerbird og kan desværre berette om at chokoladerabatten ikke er vanvittig stor.. Jule- og påskegaverne tilgengæld OMG! Jeg fik et år ikke mindre end 72(!) snebolde, du ved dem med marcipan og nougat..

 3. Jeg var i Mad og Vin i dag og de ville have 60 kr for asparges?!? Jaja, de var pæne og fede, men til den pris skal de altså være dyppet i guld eller kunne tage opvasken efter min risotto…

 4. Det er farligt, at jeg nu kender de til über lækre sticks, men mit chokoladehjerte takker for tippet 🙂

 5. Når du nu har fået en ny natdragt af Jon (enormt god gave iøvrigt👍), skal du så ikke af med din lyselilla australske onepiece? 😍 Den har jeg elsket siden jeg så den på insta, og desværre ikke fundet den nogen steder..

 6. Jeg er muligvis miljøskadet af at have passet børn, men når jeg læser ordet natdragt tænker jeg en kæmpe voksen-sparkedragt med ordet AWESOME henover – og det synes jeg ærlig talt lyder ret awesome!

 7. Hej mette Marie. Nu har jeg læst rigtig mange af dine indlæg igennem. Fu skriver så fantastisk og sjovt, du må være så dejlig en person at kende!

  Jeg bliver helt i godt humør af din livsglæde og din kærlighed til dine to små drønnerter og Jon.

  Jeg vil fortsat læse dine fantastiske indlæg, tak for en rigtig god blog!

  Du får livet til at virke så let og ligetil 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s