Jeg ér typen, man digter om!

IMG_6895.JPGJeg er 32 år gammel. Snart 33, faktisk, jeg har fødselsdag d. 9. oktober, og jeg glæder mig som en kåd hoppe til foråret.
Jeg har gået i både folkeskole, gymnasium, på 1-årig HHX, sprogskole og universitet, og jeg har snavet store dele af den mandlige befolkning – i hvert fald indenfor Storkøbenhavn.

Da jeg gik i folkeskole, havde alle pigerne en spiralkalender fra Mayland-kalender. Man skulle helst have én af dem, der støttede et eller andet. Det var jo før iPhonen, så mit gæt er, at det var vores statussymbol.
Jeg kan huske, jeg et år havde én, der støttede kampen mod AIDS, og på bagsiden sad et kondom. Hvilket jo gav sygt meget mening for en lille dame i 6. klasse … Men sådan skulle dét åbenbart være.
I starten af skoleåret skiftedes vi så til at få hinandens kalendre med hjem og skrive små vers på siderne og ikke mindst overdekorere sin egen fødselsdag. Det kunne være liflig poesi a la ‘Nutid, datid, øltid, altid’ eller ‘Husk at leve, mens du gør det, husk at elske, mens du tør det’, og sågar humor så som ‘Love me or leave me – hey, where is everybody going?!’ Altså i bund og brund prosa omhandlende aspekter af livet, vi ingenlunde kendte til på det givne tidspunkt.

Min pointe med denne tur ned ad mindernes gade er at tegne et billede af, at jeg har levet en rum tid, efterhånden. Jeg har gået i en del skoler, digte er blevet skrevet, og der har været uendelige lejligheder til, at nogen kunne skrive et digt til mig. Altså fra bunden!
Man kunne have håbet på et venskabsdigt fra en veninde eller måske endda et romantisk kvad fra en bejler. Men i mine små 33 år er det ikke blevet til et eneste. INDTIL I GÅR!

I går var der satme bid! En bloglæser, som underskriver sig ‘Lou’, delte et digt OM MIG i kommentarsporet!
It goes a little something like this:

Fru Lange kan fange enhver med sin blog
Den rummer det hele og hendes kærlighedsflok
Danmarks bedste blogger må være næste pris
Historierne skrives på ærligste vis
Et dejligt break på den travleste dag
Tak fra mig, du er en knag

A’hva’beha’r?! Jeg er helt på røven! 😍

7 comments

 1. Jeg så den godt i går, fantastisk digt 🙂 Husker tydeligt de små vers – lev vel skrevet på tværs af hinanden, sød tøs – det var så hyggeligt back then. Og dette især: Falder himlen ned på jorden og går vejret fra forstanden gør det hele ikke spor, når bare vi har hinanden. Lidt drama 🙂

 2. Memory lane… jeg bliver 33 d. 14 oktober, har (kun) 1 baby på 5 mdr og havde også AIDS kalenderen med kondom (uh… Fnis) i 6. klasse

 3. Jeg ææælsker din blog! Og er ret imponeret over dine børns sovevaner:) -mener at huske at du engang fortalte om en bog som havde hjulpet til den gode nattesøvn, jeg har forgæves set tidligere indlæg igennem efter titlen men kan ikke finde den – kan du hjælpe mig? (Hvis jeg altså husker rigtigt:)

 4. Du er den sejeste MM!
  Jeg har virkelig optur over din blog hver eneste dag 🙂
  Et kæmpe smil på læben (ofte også et grin) 🙂
  Tak for dig – og dine skønne unger!

 5. Du er den sejeste MM!
  Jeg har virkelig optur over din blog hver eneste dag 🙂
  Tak for dig – og dine skønne unger!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s