Berta og Hugo fylder hver et halvt år i dag!

I dag er lidt af en festdag i det lille hjem, da vores unger bliver ét år! Altså tilsammen.
Det er simpelthen et halvt år siden, at jeg lå oppe på Riget og pressede dem ud af mit allerhelligste, hvorefter jeg fik serveret ristet brød med marmelade-firkanter og rød saft.
Jeg gider ikke påpege, hvor snapt, tiden går, det er for kliché, så jeg vil nøjes med at glæde mig over, hvor mange forskellige, nye features, ungerne hver dag opdateres med for tiden. Hver uge kan de nye ting, og folk har satme ret, når de siger, at det bliver sjovere og sjovere. Nu har de, modsat for bare et par måneder siden, hver en million forskellige ansigtsudtryk, og det virker som om, det er endnu lettere at finde noget at hænge sin kærlighed på.

Jeg har fra starten elsket begge krapyler inderligt med rygraden. Fra det sekund, de kom ud, ville jeg dø for dem, og jeg kan især mærke det, hvis nogen i bussen kommer til at strejfe Bugaboo’ens tag, og jeg må lægge bånd på mig selv for ikke at stikke vedkommende en altan-skalle.
Nu, hvor de er kommet ud af deres egne, små verdner og smiler, stopper ting i munden og griner, når man kaster dem op i luften, elsker jeg dem med hjertet, kroppen og hele min bette sjæl. Det er så syret. Og jeg kan mærke, at det kun bliver værre og værre … De unger vil kunne få mig til hvad som helst, så snart de lærer at tale.

Øde gader og MM iklædt skjorte fra InWear, jeans fra Acne og taske fra Mulberry. Og knold, fordi hun ikke gad vaske hår. ;-)

Øde gader og MM iklædt skjorte fra InWear, jeans fra Acne og taske fra Mulberry. Og knold, fordi hun ikke gad vaske hår. 😉

Her til morgen gad jeg ikke spise havregrød, så vi stormede i stedet på Next Door Café lige rundt om hjørnet, og vi var der på slaget ni, da de åbnede. Gaderne var øde, stilheden blev kun brudt af de tomme McDonald’s-papirsposer, de fløj omkring på brostenene som vindhekse i en mexikansk landsby. Det er altså fordelen ved at stå tidligt op i weekenden: Man får set sin by med andre øjne.

I aften skal manden min i byen med hele sit fodboldhold, som han i øjeblikket træner med hver dag. Fodboldholdet udgøres af den flok skuespillere, som skal spille det danske landshold, der vandt EM i 1992.
Hvis I forestiller jer at have en arbejdsdag, hvor I skulle shoppe dagen lang, mens i spiste jordbær dyppet i chokolade og om aftenen fik en massage af en veltrænet, latinamerikansk mand med varme øjne og bløde hænder.
Sådan har Jon det, når han går på job for tiden. Han bruger sine dage på at spille fodbold og lave film – to af de ting, han allerbedst kan lide. Han ligner en 1. g’er, der lige har fået sit livs første håndtrold, når han træder ind ad døren herhjemme hver dag.
Om et par uger drager han med holdet til Sverige og filmer, og så er han væk en uge af gangen, men hjemme de fleste weekender. Jeg bliver tit spurgt, om det ikke er hårdt, når han sådan er væk, men det synes jeg sgu ikke, det er, når han er så lykkelig for det, han laver.
Min aften skal tilbringes i sofaen! Inden den tid skal jeg lige et smut i Magasin efter en ny elkedel. Ih, hvor jeg håber, elevatoren virker ordentligt denne gang…….. 😜

16 comments

 1. Du er sgu så overskudsagtig, at man kun kan blive glad i låget! 😀

  Jeg har sendt min kæreste til Belgien for at se Formel 1 hele weekenden og imens skal jeg nyde en spa dag med min svigermor og svigerinde – selvforkælelse på højt plan, som kun bliver bedre af, at jeg ved han har det skide fedt med en masse mandehørm!

  Du ser forresten helt fantastisk ud! Lidt misundelse herfra 😉 tak for en skøn blog og god weekend 🙂

 2. Du ser simpelthen så skøn ud! Hvordan har du lavet den stramme, fine knold?
  Tak for den fedeste blog! Jeg er ikke mor eller på vej til det, men jeg elsker at følge med på din blog, og følge med i dit liv som mor til to SÅÅ smukke børn, dét er bare for fedt! Tak fordi, du deler så gladeligt ud og tak for dit gode humør – det smitter ❤

 3. Ahh, jeg er så vild med din blog. Og så må jeg altså lige sige noget helt random. Men altså, dengang for mange år siden, da Midsommer udkom, så jeg den på premieredagen med min storebror og vores fætter. Jeg sad der i biografmørket og blev sgu lige smaskforelsket i Jon. Arhmen altså, sådan en badboy!! Det kunne mit teenage hjerte ikke andet end elske og forgude. Siden da har jeg lidt haft en skjult agenda om, at ham skulle jeg da giftes med.
  Da I så blev gift, sank mit hjerte en smule, for hvad så nu?!? Men okay – at DKs smukkeste og sjoveste dame får krammet på ham, kunne jeg ikke andet end forstå. For hey, I er sgu riiiimelig perfekte sammen.
  Ved ikke lige om dette indlæg blev helt mystisk – det kommer hvertfald pænt meget til at virke som om, at jeg er en mystisk stalker type. Well. Det er måske heller ikke det værste!
  Endnu engang tak for en helt fantastisk blog, du burde pænt meget udgive en bog – jeg ville hvertfald købe et eksemplar, eller 3.

 4. Hahahaha, “en 1.g’er der har fået sit livs første håndtrold!” 🙂 Elsker det.

  Tillykke med de to lækre krapyler, din heldige mand og dit overmenneskelige overskud. Det smitter helt heroppe i Aalborg.

  Og … (ja, startede lige med ‘og’) Du er dælme en lækker kvinde, Mette Marie. Det der outfit er for fedt 🙂

 5. Stort tillykke med børnenes 6-måneders dag i dag! Der er næppe nogen grund til at skrive, at jeg håber, de bliver fejret. Jeg får indtryk af, når jeg læser dine indlæg, at hver dag er en fest, hvor de bliver fejret med masser af kærlighed og opmærksomhed. Det er en stor fornøjelse at læse om dem, din kærlighed til dem og dine oplevelser med dem. Og dine oplevelser i det hele taget. 🙂

  Keep up det gode skrivearbejde. Jeg håber, du kan holde fast i overskudet og lysten til at dele så ærligt af dig og dit liv. 🙂

  Og p.s.: Du ser fantastisk ud på billedet! Sådan ville mange tvillinge-mødre, mødre og kvinder sådan helt generelt nok ønske, de så ud (men nu kan jeg selvfølgelig kun tale for mig selv).

 6. Tillykke med dine dejlige krapyler 🙂
  Jeg kan se, at jeg her til morgen er så heldig at have fået “venindetaske” med dig, da min dejlige kæreste forærede mig selv sammme Mulberry lækkerhed, som du har med dig på billedet her, i fødselsdagsgave 🙂 Skønt lille styling tip jeg kunne få med mig her.

   1. 🙂 Du kan tro at jeg også er glad for ham (og den) – bliver altid så glad når jeg læser, hvor lykkelig du er for din mand, fordi jeg tænker på hvor meget det minder om min egen lykke med min bedre halvdel.
    Mange tak for lykønskning 🙂

 7. Jeg er helt fuldstændig vild med dig og din skønne, velskrevne blog. Jeg elsker at følge med:-)
  Og jeg elsker også den skjorte du har på, så meget at jeg har været inde for at finde den på Inwear.dk Men der står det er en kjole? Og det ligner da ikke en kjole du har på.. Så jeg blev lidt forvirret. Er det en skjorte eller en kjole? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s