Søndags-anbefaling!

IMG_6979.JPG
Søndagens anbefaling: Cock’s & Cows!
Navnet må være synligt bevis på, at de ikke kan finde ud af grammatik om det så gjaldt dem livet, men de laver en burger, som mest af alt ligner en knæoperation! And I mean that as a compliment!!

Min mand har haft de mest dominerende tømmermænd i mands minde, og det til trods for, at jeg lod ham sove til klokken halv et, så vi har hentet takeout!
Jeg anbefaler altså at gøre det samme en dag – og sørg for at bestille twister-fritter til. Det er Amager-agtigt, men det er sgu nice! 😜

God søndag! ❤️

11 comments

  1. Det er SÅ godt. Fik deres New Yorker burger da jeg var på besøg, og døde næsten af lykke. Det var dog i selve cafeen, og alt smager jo bedre når det indtages af R.C, så din omgang der må have været ekstra sublim B-)

    – Anne

  2. Er pt. på nippet til at springe på toget Aarhus-Kbh. Men… Er det hanens køer? Eller haner og køer? Eller hanens &-tegn og køerne er selvstændige? Kommunikationsjyden er rundt på gulvet!

  3. Ej jeg har aldrig lagt mærke til grammatikfejlen i navnet, blot spist deres burgere nok til at kunne stemme i at det virkelig er nogle gode burgere!

  4. Jeg mangler dem altså lidt i Århus. Det var virkelig et yndlingssted at gå hen, da jeg boede i Kbh, hvis man trængte til en snasket burger, der var lavet ordentligt. Og ja, deres curly fries er fantastiske. 🙂

  5. Har du nogensinde prøvet Sporvejen på Gråbrødre Torv? Efter min mening laver de byens bedste burger!! Har kun været på Cock’s and Cows en enkelt gang og må tilstå jeg var skuffet :-/ Så sværger til Sporvejen – og ælsker (jeps – med æ ;-)) deres indretning! Som du plejer at skrive, så er vi heldigvis alle forskellige med forskellige præferencer, men syntes du skulle have tippet, hvis du ikke kender dem 🙂

  6. Haha, du havde slet ikke behøvet at lægge en anbefaling ud, på baggrund af de mange gange du tidligere har nævnt Cocks&Cows endte jeg med at hive min burgerglade veninde med derind i sidste uge, da hun var på besøg fra Jylland – det var en succes!

    Og jeg blev forelsket i deres fritter med eddike og salt – jeg ved ikke hvad det er mig og eddike, men det var kærlighed ved første dyp i deres karljohan remo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s