Frisk fisk, klapvogns-kids og taksigelse

IMG_7136.JPG
Jeg sank lige en gang eller fire i går formiddag, før jeg tryllede på udgiv …
At sige op på ELLE var ikke en impulsiv, men alligevel en ret udfordrende beslutning.
Lige efter, at indlægget havde ramt bloggen, ringede vores sundhedsplejerske på døren, og da jeg atter øjnede min iPhone to timer senere, var min indbakke, Instagram og facebook fuld af hjertelige lykønskninger, og man kaldte mig modig og alt muligt andet vildt optur!
Jeg svævede rundt resten af eftermiddagen, og da jeg ved aftentide indfandt mig til åbningsreceptionen i anledning af den nye Isabel Marant-butik her i byen, drak jeg i bar’ iver to glas champagne lidt for hurtigt, hvilket resulterede i, at jeg i en gestikulerende armbevægelse kom til at spilde på flotte Line fra pr-bureauet 9PR.

Jeg føler, jeg har ti centimeter af verdens mest bløde og fluffy skumfiduser under fødderne, hvor end jeg i dag sætter mine ben, hvilket lige nu er rytmisk efter hinanden bag krapylernes klapvogn (oh, yes, vi har lavet et upgrade!), i mit ærinde til Nyhavn for at hente frisk fisk til aftensmaden! Jeg er fuld af tillid til verden og tror på, at vi nok skal få betalt huslejen – også i det nye år.
Tusind, tusind tak for jeres søde, dejlige opbakning! I er fandme søde!

Og så nærmede bloggen sig i øvrigt besøgsrekord i går, hvilket nok betyder, at en masse, der ikke anede, at jeg arbejdede på ELLE, nu har læst om, at jeg har sagt op på ELLE. Hvor meta! 😆

God weekend!! Spild på alle mulige!
Tænk på: En fremmed er blot en ven, du ikke har spildt på endnu… 😜

3 comments

 1. Jeg tror, jeg lever meget godt op til den der spild-logik. I går både spildte jeg på mig selv og en ven, blev spildt på af vennen OG spildte en million gange på mit gulv. 😉

 2. Hejsa
  Nu må du lige bære over med mig.. Jeg er gravid med tvillinger og er total på bar bund mht, hvad man skal have når de melder deres ankomst :-/ Jeg stresser egentlig ikke over det. Tænker at det hele jo nok skal gå og at vi da bare tager en dag af gangen. Her er det også rart at læse din blog – her får man ikke hele tiden bekymrede bryn og “det bliver virkelig hårdt” følelsen. Tak!
  Lige to praktiske spørgsmål, som måske balancerer mellem ret kedeligt og har ikke så meget med dit indlæg at gøre. Sorry!
  Hvad er det for nogle poser, som dine kære unger ligger i? De der med sommerfuglene og noget der ligner et slips med arme?! De ser dejlig varme ud.. Er det de såkaldte voksiposer?
  Og ved du hvor man kan se en bugaboo donkey twin live i Kbh området?
  Håber du kan hjælpe 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s