Hairy baby og bøf med sovs

IMG_7167.JPGDa jeg var gravid med Prop og Berta, var jeg stensikker på, at jeg ville blive mor til to små vidundere med langt, mørkt og krøllet hår. Der var faktisk ikke den mindste tvivl i mit sind! Jon er velsignet med den flotteste hårpragt, noget menneske kan forestille sig. Egentlig er det lidt snyd, han har sådan et mega-tæt hår, mørkt hår med naturlige bølger i. Sådan et, jeg brugte de sidste mange år, før krapylernes ankomst, på at opnå med krøllejern samt masser af skidedyre Redken og Paul Mitchell-produkter. Det har han fra naturens hånd!
Jeg er nu ikke vanvittigt dårligt stillet lige på den front heller, hvis jeg må have lov. Mit hår er mørkt (og gråt nogle steder) og tykt.

Og hvad fik jeg? En skaldet og en blond baby. Go figure!

I dag mødte jeg imidlertid den baby, som har fået alt mine ungers hår. På vores spadsertur med klapvognen i dag mødte min svigermor og jeg to nybagte mødre på en bænk i Kongens Have. Endnu en ting, jeg elsker ved at have babyer: Nu er det legit at starte samtaler med fremmede mennesker på gader og stræder, bare de også har et barn. Nogle gange kan en hund være undskyldning nok! Jeg synes, det er skide-hyggeligt at komme hjem med en lille flig af et andet menneskes historie, selvom man så måske aldrig ses igen.
Denne mors meget smukke søn hed Samuel, og han havde så meget hår, at det mest af alt så ud som om, at man havde valgt at give det lille menneske en paryk, der stammede fra dengang, Beatles var på toppen af deres game. Han var mega-cute og et par måneder yngre end mine baryler, og jeg mærkede en særegen stolthed over, at mine børn var ældst. Hvor weird er det lige?
“Nåh, han er tre en halv måned? Jaaah, jeg har jo altså formået at holde mine i live i over et HALVT år! Beat that!”

I aften har Jon sgu inviteret mig på bøf med bernaise og udsigt i Vedbæk!
På onsdag skal vi aflevere vores elskede Ford igen (jeg har lyst til at skrig-græde og true med at gøre skade på mig selv ved tanken), så hvis vi skal nå en middag, der kræver bil, skal det være i aften. Derfor er planen at tage krapylerne med og lade dem sove sødt i Bugaboo’en, mens vi spiser kød med sovs og kigger på solskin og vand. Lige om lidt er de for store til at kunne blive halet med på den måde, så det skal nok være nu, hvis det skal være.

Jeg håber, de er jer, der har altan, griller nogle skumfiduser i aften, de, der kører sportsvogn, ruller kalechen ned, og at de, der er fresh nok til det, napper en dukkert. Måske er sommeren forbi om lidt, så det gælder om at presse den til sidste solstråle! 🙂
God aften!

12 comments

 1. Ha, jeg bliver også pavestolt hver gang det viser sig, at min søn på fire en halv måned er ældst. Og undrer mig også altid bagefter over hvorfor fanden jeg var så stolt af det 🙂

 2. Nu spørger jeg lige helt lavpraktisk – men kan i bare flytte dem fra vogn til autostol til seng uden problemer? Shitter, jeg prøvede én gang, og det resulterede i en baby der var vågen 2,5 time i streg den nat. Det var ikke særlig sjovt.

  Tak for en dejlig blog! Hilsen en hvis baby er 1,5(!) måned ældre end dine. Dog bliver jeg ofte stolt over at have den yngste. Måske fordi at hun samtidig ofte er den største?

 3. Er dine tvillinger allerede vokset ud af Bugabooen? Jeg overvejer meget at anskaffe mig sådan en til mine kommende to afkom, men er i tvivl om den hurtigt bliver for kort:-)

 4. Min tvilling Felix fra 3 juli 13 er født med det skønneste tætte mørke hår med side skildning( staves) og bakkenbarter tilmed alle var vildt forelsket i ham på barsel gangen oven i hatten har han lannnnnge øjenvipper ligesom mig:) Filippa født uden hår har dog nu tyndt englehår;)

 5. Jeg er tvilling (20 år) og på billeder kan jeg se, at vi heller ikke var velsignet med hår til at starte med. Det kan være det er en tvillingtendens 😉
  Heldigvis har vi begge hår på hovedet nu, dog med forskellige tykkelser (dvs. mig med tyndt hår øv øv) og længder for den sags skyld.

  Tak for en dejlig blog. Det er sjovt at læse om tvillingerne, nu når jeg selv er det 😉

 6. Hvis man må ‘ønske’ et emne 🙈 kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre noget om jeres tanker omkring valg af dagpleje kontra vuggestue ☺️ når den tid kommer 🙂

 7. Jeg elsker din blog og dine måde at skrive på. Hvis jeg nogensinde skulle rende ind i dig et sted, så har jeg lovet mig selv, at rose dig “in person”, noget jeg ellers aldrig gør! Men det fortjener du :-). Kærligst Louise

 8. Sådan var det også her – to forældre med tykt og kraftigt (den ene med krøller) – og to pil-skallede unger. Men lige pludselig ændrer det sig. Vi har i hvert fald nu to børn med mere end rigeligt hår på hovedet ;-).

 9. Blandt pakistanere er det meget normalt at barbere håret væk mens de stadig er baby’er. (flere gange, endda) Så vokser det hurtigt og tykkere frem. Tit bliver jeg spurgt hvorfor “vi pakistanere” altid har så tykt og langt hår og i Pakistan, mener man det er derfor. Anyways jeg synes dine unger er vældige søde og smukke – og håret skal nok vokse tykkere ud på et eller andet tidspunkt.
  Men ville bare gerne dele det med dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s