MM som gæstetaler ved Ønskekoncerten, sgu!

Facebook-20140908-094317

Nåh, da, da! HVAD siger I så? 🙂
Mor her skal sgu være gæstetaler ved Ønskekoncerten 2014! Stolt? Fandme ja! Røvhamrende nervøs? Oooooh, you bet!
Ønskekoncerten er Ønskefonden Danmarks årlige koncert, og billetindtægterne går til at opfylde drømme og ønsker for børn, som har en livstruende sygdom. Det må altså være et af de ædleste formål, man overhovedet kan forestille sig, tænker jeg.

Jeg kommer til at være i fornemt selskab med alle mulige fancy folk, som er vildt gode til at synge, spille violin, klaver og alt muligt andet, men heldigvis har de bare bedt mig om at snakke lidt. Men jeg regner med at prøve at score Dario Campeottos autograf i backstageområdet bagefter. Hvis der altså findes backstageområder i kirker …?

Koncerten finder sted søndag d. 9. november kl. 15 i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro, og jeg håber sådan, at I kunne tænke jer at komme og støtte det gode formål. Og mig! I need the moral support!

Billetterne koster 145 kr. for voksne og 75 kr. for børn, og de penge havner som sagt i en af verdens mest værdige kasser. Og man har to måneder at spare op i, hvis man starter nu, så der er ingen undskyldninger for at blive væk! 😉

Billetter kan købes her!

7 comments

 1. Ej, hvor er det sejt! Tillykke 🙂 Det kan da kun blive en fed uge for dig, når sådan en aftale falder på plads på en ganske almindelig mandag.

 2. Du har bare taget internettet med storm, Mette-Marie. Kæmpe tillykke! Jeg er spændt på at se næste event i Lange Livet 🙂
  Kh
  Susie

 3. Årh hvor smigrende! Min søde kusine på 8 år fik sidste år konstateret leukæmi. Til sidst kunne hun slet ikke huske at hun nogensinde havde været rask. Hun overlevede heldigvis og fik takket være Ønskefonden sit ønske om en ferie på Malta opfyldt. De gør en enorm forskel.

 4. Tillykke med det – det er stort! 🙂

  Det er en smuk kirke – min lille datter skal døbes der D. 28/9 😀

  Kunne være man skulle komme et smut forbi den 9/11 også 🙂

 5. Skulle det ikke lykkes at score et par minutter med Dario, så kan jeg altså godt skaffe dig et eksemplar af hans kommende skive. Signeret und alles. Han har lige været nede at indspille hos min daddy her i Toscana 😛 PS. Sejt gået, MM!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s