Hygge i Sverige samt et #ootd

Jeg møg-hygger mig i Göteborg! Ungerne og jeg tager allerede hjem i morgen formiddag, så det er kun en smuttur, men jeg har aldrig været i Göteborg før, og jeg elsker det der med, at nu har jeg også set den by. Altså næste gang, nogen taler om Göteborg, kan jeg knytte nogle billeder til. Og selvom vi kun er små fire timer væk hjemmefra, føles det mega ferie-agtigt at være et andet sted, som ikke ligner det, man går og ser på hver dag. Og så er hotel-hovedpuder seriøst de bedste!

Vi bor på Hotel Radisson BLU, som har den fineste udsigt ved vandet, og i går aftes fik jeg hr. Lange til at tage et billede af mig inden aftensmaden.

Her ses jeg sørme, idet solen går ned i det svenske iført jakke fra f by fransa, jeans fra Acne og T-shirt og støvler fra Zara.

Her ses jeg sørme, idet solen går ned i det svenske, iført læderjakke fra f by fransa, sorte jeans fra Acne og T-shirt og støvler fra Zara. Tasken er favoritten fra Mulberry.

Krapylerne opfører sig forbilledligt – også på svensk, meeen man kan godt mærke, de er blevet ældre. Det dér med bare at spise dem af og kaste dem ned i vognen i troen på, at de trækker torsk i land, mens vi smovser svenske delikatesser, holder ikke længere. I går aftes gik Hugo rigtigt nok til ro på slaget syv som planlagt, men Berta kunne mærke, at der var mænd i farvandet, så hun nægtede at lade sig putte, før hun havde hilst på alle skuespillerne, hoppet op og ned på Jons skød i den gode ende af 20 minutter og desuden lige fået en gang dessert-mælk og lidt pandenus.

Vores fancy Bugaboo kan omformes som man lyster fra klapvogn til barnevogn, så på denne tur fungerer den som sidstnævnte, idet den derved også tjener formålet som baby-dobbeltseng om natten. Flere har spurgt, om ungerne er blevet for store til barnevognen, siden vi har taget klapvognsdelen i brug, og nej, det er de ikke, de er blot begyndt at være meget nysgerrige på, hvad der foregår udenfor vognen, og i klapvognen er det lettere for dem selv at tilegne sig den information.

Nu vil jeg spise krapylerne af og selv få mig noget morgenmad og derefter drage ud i byen på jagt efter Ahlgrens Bilar, Polly’s chokolade-dimser og måske noget svensk tøj!
Det er meget muligt, jeg vender tilbage senere på dagen, hvis jeg oplever noget spændende! Indtil da ønsker jeg alle en dejlig tirsdag. Jeg håber, den bliver fuld af wienerbrød, gode grin og de helt rigtige numre i radioen, mens I kører hjem fra arbejde/skole/fængsel (I don’t judge). 😉

17 comments

 1. Gå i Lagerhaus som er en slags upgradet Tiger, med virkelig mange fine og sjove ting og dims! Fandt engang en Elvis-pegebog (som så hedder pekbok på svensk…)
  Desuden har de godt, pænt og billigt babytøj i Lindex, og det er endda ofte øko.
  Hilsen en trofast bloglæser som har læst i Sverige og ejer 1/3 af et hus hinsidan

   1. Synes Lagerhaus plejer at være ok til barnevogne (på den måde ligner de ikke Tiger), og Lindex også. Det må komme an på en prøve!

 2. Ej det er sjovt – synes altid hotel-hovedpuder er for hårde. Og for tykke. Og det er en rigtig skidt kombi sammen. Men udover det – knuselsker jeg hotelværelser. Og den ro og hotel-hed der er!

 3. Jeg vil også anbefale babytøj i Lindex. Og lös godis – altid lös godis, når man er i Sveriges land!😃 Marabou er naturligvis også billigere, just sayin’…😜

 4. God fornøjelse ☺️ kan anbefale cubus i nordstan samt Zara(tænker du skal prøve at få genetableret der gode forhold fra forledens crash), mener endda der er hele 2 Zara i Gøteborg😉

  Nå ja En hilsen fra Grækenland skal I da alle ha ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s