Støt brysterne! Og se mega-fin ud while doing so

IMG_7827.JPG
Kræft er virkelig noget lort! I know, det behøver jeg ikke fortælle jer, for statistikkerne siger desværre, at det ved vi alle sammen alt for godt.
Jeg tror nok, det er én ud af otte eller ni kvinder, der rammes af brystkræft. Tænk engang, at noget, der er så stor genstand for både kvinders, mænds og børns henrykkelse kan være ude på at slå indehaveren ihjel. Og så er det sgu lige meget, som de er store, små, slappe, faste eller fulde af plastik.
Der er heldigvis ingen tæt på mig, der lider af brystkræft, men det forfærdelige i den tanke er, at den efterfølges af ordet ‘endnu’ …
4.800 kvinder rammes hvert år af brystkræft, og lægerne er heldigvis blevet sindssygt seje til at redde vildt mange af dem. Brystkræft er efter sigende også den mest “kendte” kræftform. Én af dem, der får allermest omtale.
“Sådan er det jo med bryster!”, som min svigermor sagde i går.

Men det betyder ikke, at den kan undværes, det betyder bare, at vi også skal have endnu mere fokus på alle de andre former for kræft og forskningen heri.
Hver gang nogen nævner pest eller kolera tænker jeg, at jeg glæææææder mig til den dag, folk siger “Kan I huske dengang, folk døde af kræft?”

Forskerne, lægerne og vi kan så meget mere nu end nogensinde før, så lad os kæmpe sammen, som der står på det smukke armbånd, som kan fås i fire forskellige, fine varianter i H&M, Fakta, Brugsen, Kvickly eller lige her for 40 kr. Lad os få smækket døren til den lortesygdom koste, hvad det vil!

OG så er armbåndene endda skide-fine i år! 😊

6 comments

 1. Må købe et ligeså snart jeg falder over det 🙂 Hvor man kan støtte gør man det. Jeg ved godt at det er lidt mærkeligt, at skrive det her. Men jeg kom faktisk i tanke om noget Jeg læste på et tidspunkt, at du havde sagt din stilling op og at du nu ville bruge resten af din barsel på at finde ud af hvad du så ville. Først og fremmest – fuck jeg tager hatten af for, at du har valgt at hive stikket fra det sikre også tage det næste som det kommer. Det kunne jeg godt lære lidt af 🙂 Du er jo ved at være et kendt ansigt, har du egentlig aldrig tænkt på at blive ambassadør for noget? Noget måske indenfor børn? Det virker til at du har hjertet på det rette sted. 🙂
  Jeg er selv ny indenfor bloguniverset og jeg finder mange af jer bloggere som stor inspiration. Jeg har allerede efter en lille uge på bloggen delt et meget personligt indlæg, som handler om at miste en mor til selvmord som lille – men også et opråb til at dem som kender et barn, der har mistet en mor eller en far eller en tredje, at de søger efter noget hjælp til barnet. Det indlæg kan læses her hvis det har interesse: http://etskridt.bloggersdelight.dk/2014/09/at-miste/
  Og jeg tænker da at mennesker som på den en eller anden måde har det svært kunne bruge en “kendt” med det rette sted på hjertet i deres “forening” til at sidde fokus på området.

  Jeg aner faktisk slet ikke hvor jeg vil hen med den her kommentar. Vil bare sige at du er super sej og jeg håber at du finder den rette vej! Jeg ved at du er en stor inspiration for mange og det kommer du til at være for mange andre fremadrettet 🙂

  God weekend fra en som aldrig bliver en god kommentar skriver 😉
  Hilsen Ninna
  http://www.etskridt.bloggersdelight.dk

 2. Armbåndene er simpelthen bare så fine i år! Dit andet armbånd er også utrolig smukt, må man spørge hvor det er fra? :))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s