Medaljer til min svigermor og mig, tak!

IMG_7884.JPGEn eller anden! Giv mig så en medalje! OG én til min svigermor, nu I alligevel smider med dem! KÆFT, jeg er flyvende i de her dage!
Mandag til onsdag var jeg og ungerne som bekendt i Göteborg for at besøge Jon. Jeg var lidt nervøs for hjemturen, da jeg jo i sagens natur var alene om ungerne, og de var ret hyper på vej derop.
Men al min uro blev gjort til skamme af især Berta, som sov hele vejen til Malmø, efter at hun som det første på rejsen fik en flaske.
Jeg havde timet det hele nøje som en anden Egon Olsen! Jeg havde fyldt begge sutteflasker med kogende vand og pakket dem ind i sølvpapir, og desuden medbragte jeg to flasker koldt vand til at blande med. Da jeg pakkede op og ville anrette ungernes frokost, var det varme vand stadig enormt varmt, så der skulle en del koldt til. Men for at gøre plads til det kolde vand i sutteflaskerne, måtte jeg hælde noget af det varme fra. Og jeg kunne jo ikke forlade ungerne for at hælde det ud i håndvasken på toilettet, så jeg gjorde det eneste, jeg kunne: Jeg drak den ene af de kolde flasker med vand. Hvilket virkede upåklageligt, lige indtil jeg ti minutter senere ramtedes af en ubændig tissetrang, som jeg ingenting kunne gøre ved. Men krapylerne sov, og da de vågnede, var de i rasende godt humør og fandt det vældigt underholdende at ligge på bordet foran mig og se ud på verden, der strøg forbi. Når vi kørte igennem tunneller, mødtes de af deres egne spejlbilleder, hvilket var præcis lige så interessant. WIN!

Om aftenen kom Verdens Sejeste Farmor på visit, og Gud hjælpe mig, om hun ikke lavede andebryst til mig, inden hun gav ungerne flaske og lagde dem i seng, mens jeg drønede til gymnastik. Her svedte jeg som en bandit til afhøring og var enormt stolt af mig selv, og da jeg kom hjem, tilbød min svigermor at tage babyalarmen natten over, så for første gang i omkring et år, lå jeg i samme stilling i otte timer i træk.

I går morges lykkedes det mig at få spist ungerne af, kaste dem op i vognen, hvor de nappede en formiddagslur, mens jeg købte ind til lækker frokost og drønede op til Nina og Kopierne. Efter en hyggelig dag (med vaffelis!) i deres selskab, smuttede jeg da lige på posthuset, inden jeg gik hjem og lavede aftensmad til min søster, der er lidt syg i disse dage, og mens hun underholdt kopierne, producerede jeg hjemmelavede dadelkugler, hvorefter jeg sendte ungerne til Drømmeland. Min svigermor havde i øvrigt støvsuget hele hytten, efter jeg var gået! Hva’behager?! 😍
Mens jeg ryddede op i lejligheden havde jeg en meningsfuld samtale i headsettet med min smukke mand, og ti minutter senere diskede jeg op med et halvstort snack-gilde, da tre af mine favoritter kom ind ad døren. Jeg nåede hverken at redde hår eller lægge makeup i går, men jeg nåede alt andet.
Sådan nogle dage giver mig så meget energi, at de næste har det med at blive lige sådan. ❤️

I dag står den på fejring af Verdens Sejeste Farmor i Helsingør, hvor hun altså bor (Ikke i Hillerød, som jeg konstant kommer til at sige og skrive til hendes store fortrydelse), men inden da har jeg sørme en tid til en hårstyling hos én af verdens dygtigste hår-dullører fra Alterna Caviar. ÅH, jeg er så stor fan af alle deres produkter, så jeg kan næsten ikke vente.
Måske er det for meget at håbe på, men jeg krydser fingre for, at ungernes eftermiddagslur kan times, så jeg kan bliver dullet i fred og ro af Mesteren! (Se resultatet senere på Instagram: @mmleilange)

Hav en fuldstændig vidunderlig fredag, alle sammen! 22 grader, siger de! Jeg troede, sommeren VAR forbi. Og det har jeg troet to gange før i år. Men jeg klager så absolut ikke. 🙂

12 comments

 1. Man bliver helt forpustet bare af at læse din blog 🙂 Men så dejligt livsbekræftende at læse om en som dig, der tager ALT som en udfordring, og ikke en hindring 🙂 Håber håret bliver som du ønsker.

 2. Du må gerne få en medalje fra mig i hvert fald! Jeg ligger med yndlingsmanden på maven efter morgenkaffen, mens yndlingsbabyen bobler i sin seng. Ikke meget fart over feltet! 😉
  Jeg så forresten dig og Jon (og tvillingerne) foran Tivoli i lørdags – jeg turde bare ikke sige hej… Det var vist lidt star strucked’ness i kombination med, at jeg stod og lignede en druknet mus – iført hyggetøj, fordi jeg lige havde været mand og barn i svømmehallen… 😀

 3. Hej-vil lige sige jeg følger dig hverdag og nyder at læse din blog.. Et lille tip til sutteflaskerne; hvis du har halvt afkølet kogt vand i flasken og kogende vand i en god termoflaske så er det meget tæt på rette temperatur når du blander til fodringstid:)

 4. Du har i den grad fortjent en medalje, og din seje svigermor ligeså;)
  Et lille tip til sutteflaskerne: hvis du har afkølet kogt vand i sutteflasken og kogt varm vand i en god termoflaske (halv af hver) gir det den rette temperatur når du blander og shaker til fodringstid:)

 5. Kære MM.
  NU bliver jeg simpelthen nødt til at kommentere et indlæg, efter jeg troligt har fulgt med i din skønne verden i mere end et halvt år. Som mange af dine andre “fans” (ja, sgu!) skriver, er du den eneste blogger jeg regelmæssigt følger og det er der fandama da en god grund til: Hold nu k… hvor er du bare skøn!
  Jeg ELSKER din måde at anskue verden og dig selv på. Ikke så højtideligt og iscenesat, men fuldstændig nede på jorden og “uden filter”. Selvom der nok går et par år før jeg selv skal formere mig, er du en KÆMPE inspirationskilde og jeg tænker ofte: “Sådan vil jeg også (prøve at) være når jeg engang bliver mor!”.
  Ja, jeg ville sgu ønske at kendte dig sådan rigtigt (det kom måske til at lyde lidt crazy), men at følge med herinde er nu også ganske ok 😉 Bliv endelig ved med at være så forbandet sej (altså dig selv), og fejr endelig den fantastiske farmor godt i aften – hun lyder som en stjerne!
  De bedste hilsner,
  Charlotte

 6. Da jeg var ung pige i huset for efterhånden nogen år siden, så havde jeg altid en termokande med med kogende vand og så en flaske, MME, og så en suttekogerskål-dims… (ved ikke hvad sådan en hedder!!) – så kom jeg flasken med MME ned i skålen og så kogende vand omkring, og så blev flasken varmet op. Ja, så har man så problemet med at skulle smide det kogende vand ud igen – men er man udenfor er det jo ikke et problem, og ellers har jeg hældt det i en plante, hahaha! Men man kunne jo også tage en tom flaske med og hælde det forsigt tilbage i, når det er kølet af og så kan man hælde det ud igen senere.
  Ja, ved ikke om det giver mening, og om du kan bruge mit råd til noget – der er sikkert meget smartere måde at gøre det på, det der med at varme flasker 🙂

 7. Hej MM – fuldstændigt urelateret til dagens indlæg… Men hvis du ikke har set det, så er Cock’s & Crows kommet med på AOK kupon, så der er 20% rabat på regningen. Har ikke lige fået læst om der er nogle catch eller om det er på hele regningen, men tænkte at det vel var værd at tage med 🙂
  Rgtig god weekend!

 8. Jeg vil gerne give dig en medalje! Altså, jeg har hverken babyer, børn, dyr, ja ikke så meget som en guldfisk, og jeg får aldrig lavet så meget på så kort tid… Jeg er imponeret 🙂

 9. Pyha, gang i den hos jer! 🙂 Men hvor er det da bare super skønt at høre!! Kæmpe medalje til dig og ikke mindst super flyvende farmor I er da for seje, begge to!!
  Ps: mega pænt hår ovre på instagram!! 😀

 10. Et lille flasketip fra én tvillingemor til en anden: Hvis du skal på farten, kan du tage vand i kropstemperatur med i en termoflaske (som du kun bruger til ungerne). Vandet er selvfølgelig kogt og så afkølet i fryseren/køleskabet til passende temperatur, og termoflasken er skoldet inden – men så kan du bare hælde direkte op i flaskerne uden at døje med for meget vand …

 11. Hej mm 😉
  Nyder din blog!

  Har en pige fra januar 14 så vores babyer er da lidt “jævn alderende”. Er dine søde unger ikke begyndt på grød, mos, rugbrød ect? Syntes ikke jeg høre om det ;-)?

  Vh Mia

  1. Hej Mia.
   Tillykke med din datter! 😍
   Jo, krapylerne er godt igang med skemad! Det er fedt!
   Jeg skriver ikke så meget om deres udviklingstrin her på bloggen, faktisk. Bare om mit liv med dem i. 😊
   Stort knus! ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s