Britney, Ethan og WHEAT! What more do you need? 😊

IMG_8137.JPG
Åh, jeg elsker WHEAT!! (Hvis man hører den sætning læst op, kan det godt misforstås). 😜
Jeg var et øjeblik bange for, at jeg kun skulle sende mine små bunker af tøj ned til lille Ethan i Kenya. Men så kom WHEAT ind fra højre!
I mandags lavede jeg et lynopslag på Instagram i søgningen efter bomuldstøj til en lille dreng i Kenya, som blev født dagen før Hugo og Berta. Han har noget eksem, som gør, at han helst kun skal gå klædt i ren bomuld, men det er svært at få fat i der, hvor han bor med sin mor.
Min seje svigermor kender hans forældre, og i denne uge er hans far på visit i Danmark, så vi ville så gerne kunne sende ham retur med en masse lækkert tøj i bomuld. Mandag eftermiddag fik jeg så en mail fra Julie fra WHEAT, som fortalte, at de gerne ville sende os noget tøj til drengen, og det skal jeg (satme) (undskyld!) love for, de gjorde! Se lige Ethans nye garderobe ovenfor? I det lækreste økologiske bomuld! TAK!! 💪

Krapylerne og jeg er nu retur fra Fanø, i går aftes var jeg til springgymnastik, hvor jeg gennemførte mit første forsøg på en saltomotale i 14 år! Jeg er eddermug’me stolt, mand! Og helt på røven over, hvad kroppen kan. Jeg havde ikke troet det muligt, at jeg kunne sådan noget mere. Bevares, jeg er herre-ringe! Men jeg er bedre end i sidste uge, så hul i det, frem ad banen!
Når man kan gennemføre fire togture alene med tvillinger på 7 måneder i løbet af ti dage, er alt andet peanuts!

I aften er der i øvrigt store sager på programmet. Jeg er blevet inviteret til presse-arrangementet ved lanceringen af Britney Spears’ undertøjslinie i samarbejde med Change, og man har i indbydelsen mere end hintet, at der vil være mulighed for et selfie med madammen bagefter. JOHOW, det skal jeg ha’! Og jeg håber sådan, hun synger lidt. Jeg har aldrig været til Britney-koncert! Der står ydermere, at der kommer et surprise-act også, og jeg tror herre-meget, det er Christopher!
Jon er jo stadig i Sverige, så når jeg sådan fjanter rundt om aftenen, er det Verdens Sejeste Farmor, der sidder vagt ved Prop og Berta. Indtil nu har jeg dog først skulle forlade dem i samme øjeblik, natflaskerne er monteret i mundvigene, og de allerede er på vej til Drømmeland, så jeg får det bedste af begge verdner.

Jeg er ret pjattet med tilværelsen for tiden. Jon er ganske vist ikke hjemme, Hugo vågner hver morgen kl. 5.30, det er blevet mega-koldt udenfor, og krapylerne er blevet så store og opmærksomheds-fortjenende, at jeg kun sidder ned, når jeg skal på toilettet, og det sker oftest, mens to unger griner ad mig fra et tæppe på badeværelsesgulvet.
Men der er noget i luften… Jeg kan mærke det! Det er en god tid!
Måske er det fordi, jeg har fødselsdag om 14 dage, måske er det fordi, der er under tre måneder til jul, eller måske er det bare fordi. 😍

11 comments

  1. Jeg blir squ så glad af at læse din blog! Det er virkelig livsbekræftende! Bliv endelig ved på den måde!😊
    Kh fra en kæmpe fan❤️

  2. Jeg kan kun tilslutte mig – du er et frisk pust – helt din egen. Jeg bliver også glad når jeg læser dine indlæg og ser hvordan du tager tingene oppe fra og ned 🙂 KH Lisbet

  3. Åh hvor er dine opslag bare toppen! Man kan ikke andet end at smile og blive glad når man læser dem 🙂 sidder tit og bliver helt høj på livet, fordi du er så positiv! Bliv ved, endelig..
    Hilsen mig, der selv er mor til tvillinger fra januar, en dreng og en pige ❤

  4. Må sige at jeg er overordentlig og helt fantastisk imponeret over hvad du orker og gør med dine to små. jeg har to små selv på 2 år. Og synes virkelig at stort set hele strækket indtil de var 1,5 var pisse hårdt. Men du virker som du sprudler og har meget mere energi end rigtig mange 1-barns mødre. Jeg kipper med hatten og læser helt sikkert også med i fremtiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s