Klædeskabet

modeOg jeg vil så gerne lige have lov at starte med at understrege, at jeg IKKE er modeblogger.
Nope, niet, nein, nixen!
Det er der SÅ mange ladies i landet, der er langt, LANGT dygtigere til end jeg.
Men som mangen anden kvinde før mig, kan jeg nu alligevel godt lide at kaste knaster efter klæder nu og da. Og den slags vil altså være at se her.
Spørg endelig, hvis der er noget, I gerne vil vide. 🙂

Sommersæt numero uno
Facebook-20140624-094534Nøj, der er mange, der har spurgt til ophavet på mit nyeste yndlings-sommersæt. Både her på bloggen, på Instagram og ude i den fri luft! Og sættet er altså fra Part Two og kan købes i butikkerne nu, men skyd mig ikke, hvis det er udsolgt mange steder. Det er jo vildt forståeligt!
Sættet er sygt behageligt at have på, for stoffet er sådan noget slasket noget, som også gør, at man kan se kroppens former igennem. Nogle gange kan behageligt tøj nemlig godt for én til at se lidt lasket og joggingtøjs-agtig ud, men sådan er det altså ikke her. Synes jeg. 🙂

Jeg er en drink!
925886_809778435700463_1680370962_n (2)Jeg ELSKER den her nye kjole fra SIX Ames. Det er et dansk mærke, jeg slet ikke kendte, før jeg opdagede, at det kan købes hos butikken NORR inde i Pilestræde, København K.
Normalt er jeg forsigtig med at hgoppe i de der rør-kjoler, da man gerne skal have lange ben og slanke arme (synes jeg), men jeg vil næsten påstå, at ens kropsform er komplet ligegyldig i denne sag. Det eneste, man lægger mærke til, er nemlig den der fantastiske farve, som bliver dybere og dybere ned ad kjolen.
Jeg føler mig som den fineste sommer-pige i den og havde den på til en bio-premiere tilsat flade sandaler og en koralfarvet læbestift. Så kan regnvejret godt pakke sammen! 🙂

Louboutin på tilbud! 

Mine nye bærfarvede beauties ...

Mine nye bærfarvede beauties …

Jeg har bevidst ikke tjekket min arbejdsmail, siden ungerne blev født, for hvis jeg først begynder, kan jeg ikke stoppe med at følge med. Og med bloggen, instagram og facebook, er det sgu mere end rigeligt oven i de to bavianer.
Men i går gik jeg alligevel min indbakke igennem, og THANK GOD! Jeg var nær gået glip af min yndlings-helligdag (okay, det er ikke en helligdag, men det burde det være!), nemlig Louboutins kollektionssalg. Jep, det er endnu en af fordelene ved at være ansat i modeverden – den slags får min invitation til!
Jeg kom i sidste øjeblik, men jeg var så heldig at score mig et par fantastiske, højhælede sandaler, som jeg har savlet over tidligere, men ikke haft råd til. Og nu blev de mine til en god pris! Dét er sgu da en god tirsdag! Og så kan sommeren godt komme an!

Salg af accessories

Kooom og køøøøb!

Kooom og køøøøb!

Jeg har en masse accessories, jeg ikke får brugt, og de ligger bare dér. Og hænger hid. Og så er det, jeg tænker, at jeg lige så godt kan sælge dem og købe nogle nye. På den måde er der da bevægelse i det, der ligger og roder. 🙂
Øverst til ventre ses en Alexander McQueen-ish clutch, jeg har købt i Miami. Mindsteprisen er 400 kr. Ved siden af den en across body chain bag fra Marc Jacobs. Den har en lille fejl bagpå (send mail, hvis billeder ønskes), men den ses ikke, da den vender ind mod kroppen. Mindsteprisen er 1.500 kr. Nederst ses et By Malene Birger-armbånd med nitter og to møtrikarmbånd fra Lot #29. Byd!
Sagerne sælges til højstbydende fredag aften d. 9. maj kl. 21. 🙂

Mid season sale

10249235_277812745730244_864693071_nSå er der altså udsalg igen …
Jeg var til før-udsalg med min søster i Magasin i går aftes, fordi hun manglede noget nyt Work Wear … Og på en halv time fik jeg brugt 2.500 kr. på mig selv. For fanden, MM. Men jeg er vildt glad for alle sagerne, og der var 25% på det hele, så det trækker vel ned i lammer, selvom jeg nu har brugt hele mit shoppebudget for maj måned dagen før, den startede, ikke…? 🙂
Jeg købte blandt andet de her espadrilles, som er vildt lækre at gå i. Ja, jeg ved godt, de ligner de meget dyrere Chanel-espadrilles latterligt meget, men dem har jeg ikke råd til, så nu blev det dem her i stedet. De koster normalt 500 kr., men med de 25% rabat blev de altså mine for 375 kr. Man kunne også få dem i denim og i sort med hvid snude.

Ukonede koné.

7c8274eacb0511e3a25a0002c9e02096_8Arhmen, SE dem lige engang!
Har I nogensinde kendt mage?!
Jeg har aldrig før haft så pæne sandaler …
Jeg plejer at være typen, der går i wedges hele sommeren, fordi jeg mener, jeg har for korte ben til at være bekendt at vise mig i andet, hvis de ben samtidig skal være bare.
Men det har jeg valgt at skide på i år, for så ér ben vel heller ikke kortere. De når jo gulvet hver dag, mener jeg.
Og nu har jeg fået disse smukke sataner fra webshoppen Henny & My, som har alt muligt kvindekræs!

De er klassiske, og samtidig er der også sådan lidt Balenciaga over dem.
Jeg synes, de stinker af god stil, og da klæder jo som bekendt skaber folk, kan det jo være, jeg lykkes med at snyde nogen i sommerlandet. 😉
De koster 2.500 kr. og kan købes lige her.

Gode Ganni!
10246070_507406202715145_624933083_n
Åh, jeg er så pjattet med Ganni!
Jeg husker dem ikke som så sindssygt imponerede for en 5-7 år tilbage, men de seneste år er de bare gået amok og har spyttet den ene lækre kollektion efter den anden på gaden.

Det hele spiller, både design og kvalitet, og så er det dansk OG ikke så dyrt som mange andre cool, danske brands.

Jeg har anskaffet mig den her fine blå sag med skulderpuder i et lækkert, nupret materiale, som gør, at den aldrig krøller!
WHAT’S NOT TO LOVE? 🙂

9. april 2014: Man må godt, når det er – 70 %!

shop

Jeg har shoppet igen, men det var altså ikke min skyld! Det var Bloglovin’s! (Følg i øvrigt Twinpeaks.dk her!) Mere præcist ROCKPAPERDRESSES‘ …
Hun har venligt delt en kode, som giver adgang til Nelly.coms udsalg før tid. Jeg har shoppet de fine sommersager ovenfor, alle med 70 % rabat. Blomster-sagerne er fra MSGM, og skjorten uden ærmer er fra IRO. Jeg har erhvervet mig hele balladen for 2.427 kr.
Er kjolen ikke bare SKABT til sommerbryllupper? 🙂

Summer feeling

loose-fit-sweat-paradise-print-8861224Hey, jeg har købt den her trøje i dag!
Jeg synes, den er mega-fin og sommer-agtig, og så købte jeg den også lidt, fordi jeg til Valentine’s Day gav Jon en trøje, som havde et lidt lignende print, hvilket han fandt meget aparte. Så nu kan han se, at jeg står ved mit valg. 🙂

Trøjen er fra Zoé Karssen, og den kostede 850 kr.
Jeg købte den i Companys Original på Strøget, fordi den butik ligger 50 meter fra min sofa i fugleflugtslinie, og fordi de har så meget skide-lækkert.
Jeg får dog altid lyst til at købe aaalt det, jeg overhovedet ikke har råd til fra alle de dyre brands, de også har …

Men jeg begrænsede mig til trøjen hér og et par jeans fra Acne. Skulle lige have et par, som kan rumme de 4 ekstra kilo, jeg trods alt stadig har på mavsen. 🙂

 

 

Perler og guld.
20140401-215720.jpgÅh, hvad jeg næsten ikke ville gøre for et af de fine smykker, Jane Kønig i øjeblikket brillerer helt sindssygt med! Perler i alle størrelser på guldarmbånd, halskæder, ringe og øreringe er overalt i de rigtigt seje modepigers accessory-garderobe, og jeg synes altså, at Kønig gør det bedre end nogen anden i lige dén kategori, synes jeg. Men den slags luksus har jeg desværre ikke råd til.
Heldigvis er Zara som altid hurtig i vendingen og har lavet dette fine armbånd, som jeg nyligt har erhvervet mig for bare 99 kr. Sgu da et meget godt køb!

Første tøjkøb efter ungerne.
zaraEfter at have født de små krapyler, har al væsken også forladt min krop, og jeg vejer nu faktisk kun 4 kilo mere, end da jeg blev gravid (ret vildt, at man kan tabe 21 kilo på 14 dage!)

Så jeg kan faktisk passe alt mit gamle tøj igen.

Men efter at have set det ligge i skabet i et halvt år, synes jeg jo selvsagt, at det hele er håbløst forældet!

Derfor røg jeg i går aftes på netshopping.
Jeg har altid synes, det så røv-fedt ud, når andre var i matchende sæt, så nu må vi se, om jeg også kan slippe afsted med det!

Jeg har investeret i dette fra Zara.com til 299 kr. pr. del.
Så nu må solen gerne komme an, så man kan hoppe i et par højhælede sandaler og ud i verden!

Barsel er bomben! 🙂

Så er kimonoen på plads!

Som nævnt på bloggen har jeg ønsket mig en kimono!kimono
Jeg forestiller mig, at jeg de næste par måneder (fortsat) kommer til at tilbringe mange timer i en sofa. Først med fødderne oppe, siden med babserne ude.

Derfor har jeg i barselsgave givet pokker i smykker og i stedet ønsket mig en silke-kimono! BUM! Én, som kan få mit nattøj til at synes hipster-smart, når det stikker ud forneden, og som kan få mig til at føle mig lidt lækker de dage, hvor jeg absolut ikke er det.

Så i dag hev jeg Hr. Lange med ned i Carmen & Fantasio, som heldigvis kun ligger 200 meter fra føromtalte sofa i fugleflugtslinie.
Og her fandt vi den smukkeste, koralfarvede silkekimono. Jon måtte lige gå en tur rundt om blokken i stress over prisen, men så smed jeg hans tur til Manchester på bordet og toppede op med ømme bryster, dunkende fødder og skin tags, og ned i posen kom kimonoen. Det var faktisk ham, der valgte den endelige model.

Den er fra Japan, den er sygt smuk, og jeg elsker den allerede vildt højt!
Jeg forestiller mig, at den skal følge mig resten af livet (inklusive gylp, bræk og nutella-pletter …), og så kan jeg tænke tilbage på, at jeg fik den til at tage med på hospitalet, da jeg skulle poppe vores twins.

Jeg ved godt, at barselsgaver normalt overleveres EFTER en fødsel, men så kald mig da bare uortodoks!
Den sag er sgu for smuk til at have hængende i skabet i bare 5 minutter. 🙂

Lidt luksus trods large livmoder …

buksSom hos mange andre gravide, gætter jeg på, har det været ret positivt for mit shopping-budget at blive knocked up.
Jeg har købt gravid-bukser (I ved, dem med elastik i taljen) på Topshop.dk, da og da jeg endelig begyndte at gå i gravid-trøjer, var de fra H&M.
Men i januar fik jeg nok og MÅTTE altså have lidt luksus til garderoben. Og jeg synes, jeg var ret fiks omkring det, for jeg købte noget, som jeg også vil kunne bruge, når jeg (formentlig) taber nogle af de efterhånden 23 kilo om en rum tid.
Jeg var på udsalg hos Company’s på Strøget, hvor jeg forelskede mig i et par leopard-printede bukser fra Phillip Lim. De var nedsat med 40% og kostede derfor “kun” 1.300 kr. I knooow, det er latterligt dyrt for en jogging-buks, men jeg har altså ikke fortrudt.
Hver gang, jeg har dem på, føler jeg mig liiiige lidt mere fashion. Og så kan man jo snildt sætte en H&M preggo-trøje til. Man ér jo med på noderne, når man blander high-street og high end, yes?
Læbestiften er fra Lancôme og kun påført for jeres fornøjelse! Selv tak! 😉

 

23 comments

 1. Kære MM…. Nu må jeg fandme ud med det! Jeg er sgu gået hen og er blevet ornli glad for din blog. Altså som i, at jeg følger omkring 40 blogs her på bloglovin, og du er sgu gået hen og er blevet min NUMBER ONE!!!!! Tillykke tillykke ❤ Du skriver bare så skide godt. Og levende og sjovt.
  Et er jo, at du og Jon (herre great couple) skal have twins, men jeg har fulgt med på insta noget tid før brylluppet, så du kan nok godt regne ud, at jeg fik lidt af en klump i halsen, da du lige smækkede havregrøds billedet på insta dengang, ikk? Held og lykke med det hele – jeg er skide spændt på jeres vegne.
  Hilsen Caroline

  1. Ps. vil lige anbefale en blog; @denormale – en mega dejlig familie med 2 børn og 2 voksne. Sebrina og Nicolai hedder de og de har altså denne her blog, som de kalder De Normale. Den er jeg så vild med – den handler om lidt af hvert, men mest af alt om hverdagen og hvad der følger med med 2 børn. SÅ HYGGELIG.

 2. Kære MM,
  Du er så sej! Jeg mener det sku, du er så sej!
  Ikke een gang mukker du over nat-søvn-løshed-fuck-jeg-SKAL-huske-at-få-nok-søvn-inden-baby’erne-kommer-hjem-uden-opsyn..og alt det andet der følger med en graviditet Nærmest tværtimod opdager du ligesom så mange andre gravide, den latente abstinens afhængighed af dårlige serier om natten og omfavner den, med selvironi og jysk humor 🙂
  Jeg takker!! 🙂

 3. WOW hvor ser du smuk ud i den kimono! Den er jo lavet til dig 😉 Hvad måtte du slippe, for sådan en smuk én? Jeg er nemlig selv på udkig efter en kimono.

 4. Hej du søde MM.
  Følger troligt med og elsker det jeg læser! MEN! Vi er altså i år 2014, ellers har du båret dine aliens i rekord lang tid 😛

 5. Kære MM.
  Er helt vild med det fine sæt du har købt i Zara!!! Og din blog generelt 🙂 Hvordan er de i størrelsen, nok primær bukserne? Og hvilke flade sko ville du sætte til?

   1. Du kunne vel ikke være interesseret i at sælge sættet?? Er så vild med det 🙂 Men selvfølgelig helt forståeligt hvis du ikke er!

    Vh Katrine, og ps. skøn blog!!!!

   2. Det kunne jeg faktisk godt, for jeg får det sgu ikke brugt, desværre! Trøjen er aldrig brugt, bukserne to gange.
    Hva’ vil du gi’? 😊

   3. Åh hvor fedt – og det er da også ærgerligt hvis det ikke bliver brugt. Er begge dele str 38? Er halv pris for lidt?? Altså 300?

    Vh Katrine 🙂

 6. Pingback: Twinpeaks.dk
 7. Hej MM, først tusind tak for en fed og meget ærlig blog, lige hvad der manglede derude. Jeg er selv mår til tvillinge piger på 6 år Isabella & Laura eller som jeg kalder dem Pinky og Brain, de prøver hele tiden at erobrer verdenen eller i hvertfald få deres vilje HELE tiden ❤ men skønne er de nu også 😀 Vil og bare hører om du stadig har den den Across body chain bag til slag? 🙂

   1. Hahaha, ja men tro mig det er de. Du skal nyde dem når de er så små, men også glæder dig til dobbelt glæde af alt de laver. Samt bliver hurtigere rynket og gråhåret af alt det søde ballade de laver.. 😉 Fedt at se to som beskytter hinanden så dragen (mig) ikke kan skælde nogen ud.. 🙂 Ahh for pokker da også, men kan godt forstå dig, du må endelige skrive til MIG når du ændrer mening igen.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s